Şimdi Ara

Normal Xbox 360 Controller ile Xbox 360 Controller for Windows'un Farkı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben bilgisayarda kullanmak üzere bir xbox 360 controller almak istiyorum fakat normal controller ile for windows olan controller arasındaki fark nedir? İkisi de bağlanmıyor mu bilgisayara(kablolu ve kablosuz kollar için ayrı ayrı açıklarsanız sevinirm). Performans olarak mı bir farkı oluyor acaba? Mesela kablolu normal xbox 360 kolu alsam ve program vs. ile bilgisayarda kullanmak istesem bütün tuşları düzgün bir şekilde kullanabilecek miyim(örneğin yarış oyunlarında o arkadaki tetikleri gaz ve fren için düzgün bir şekilde kullanabilecek miyim)? Veya normal kablosuz xbox kolu için durum ne olacak ne yapmam gerekecek?

• Bizim X360 da kullandığımız game pad ile for windows versiyonu komple aynıdır tek farkı o aparat sayesinde PC de kullanabilmen işte. Performans olarak tabii ki fark yok dediğim gibi ikiside aynı pad.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Project Scorpio -- 18 Nisan 2010; 23:12:38 >
  • Kablolu olarak iki seçeneğin var. Biri xbox 360 controller diğeri 360 controller for windows diye geçer senin de deiğin gibi. Farkları ise for windows olanın paketinde driver cd sinin de dahil olmasıdır. Controller olarak en ufak bir fark yok. Ha driver cd sine gerek var mı dersen, hayır, gerek yok. Driverı kolaylıla microsoft.com'dan indirebiliyorsun. Kablosuz kolu pc'de kullanmadığım için o taraftan bir bilgim yok. Bu arada forumu iyice bir araştır derim. Detaylı bilgiler olacaktı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: herdem09

Kablolu olarak iki seçeneğin var. Biri xbox 360 controller diğeri 360 controller for windows diye geçer senin de deiğin gibi. Farkları ise for windows olanın paketinde driver cd sinin de dahil olmasıdır. Controller olarak en ufak bir fark yok. Ha driver cd sine gerek var mı dersen, hayır, gerek yok. Driverı kolaylıla microsoft.com'dan indirebiliyorsun. Kablosuz kolu pc'de kullanmadığım için o taraftan bir bilgim yok. Bu arada forumu iyice bir araştır derim. Detaylı bilgiler olacaktı...

Çok teşekkürler bu bilgi için, zaten kablolu almayı düşünüyordum. Kablosuz için de bir aparat gerekiyormuş, o durumda fiyat artacak boşuna. Kabloluyu alıyım güzel güzel kullanayım en iyisi.

• Hocam ikisi ayni kol zaten. Sadece windows ya da sadece xbox 360 a olacak diye bisey yok. Anlayacagin ikisi tek ayni kol.
  • Peki Yurtdışında hangi siteden alsak bu kolu bi tavsiyesi olan yokmu?
  • Tabi ki fark var, biri xbox için biri pc için
  • ikisi de aynı kol. sadece kablosuz olanı için pc alıcısı gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vico

Tabi ki fark var, biri xbox için biri pc için

+1
  • fark falan yok kardeşim. delirteceksiniz adamı! o zaman benim xbox 360 kablolu kolum hem pc hem de xbox 360 da çalışıyor?! hey Allahım ya!

kablosuz kolda ise eğer elinizde kol varsa pc alıcısı pc de kullanabilmeniz için yeter NOKTA
  • Alıcıyı ayrıca satın almanıza gerek yok. Artık Microsoft bu paketi satıyor

Normal Xbox 360 Controller ile Xbox 360 Controller for Windows'un Farkı?

• Normal Gamepad kalmamıştı, for windows kalmıştı kutudan çıkarıp sadece gamepadini vermişti bana satıcı. Farkları yok.
  • @C.R.U.I.S.E.R hocam benim demek istediğim evde xbox 360 olup da kolunu aynı zamanda bilgisayara bağlamak isteyenler içindi. yoksa sıfırdan alınacaksa o paketi de biliyorum tabi.
  • Evet. Ben de play-asia'dan zamanında 11$'a kampanya varken Wireless Receiver almıştım. Elimdeki üç kontrolcü de çalışıyor. Hatta aynı anda
  • Peki beyler kablosuz kolu play and charge kit ile pc ye bağlasak o şekilde kullanabilirmiyiz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: action_figure

Peki beyler kablosuz kolu play and charge kit ile pc ye bağlasak o şekilde kullanabilirmiyiz ?

Aynı soruyu soracaktım ben de. Şöyle bişey buldum. Malesef olmuyormuş.

http://www.daniweb.com/forums/thread103866.html

Unforunately, it's a harware design issue. According to Microsoft's XBOX blog (upon users questions) they're only using the cable's wiring for charging, and using the wireless channel as before for the communication. This is pretty unfortunate...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.