Şimdi Ara

Nonda ilk 11 oynar mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Adam sezon başından beri sonradan girmesine rağmen Gol Krallığına geçti. Sizce sıradaki maçta Baros mu Nonda mı??

• Hiç farketmez her türlü atıyoruz
  • Çok açık cevap normal şartlarda oynamaz,oynayamaz.Bazı maçlarda Baros'u dinlendirmek için oynar.
  • Nöbetçi golcümüz bizim, gol kralı olup Semihe rakip çıkacak.
  • Bence oynamasın ilk 11de oynamadan 5 gol atdı, hatta Ntvde Güntekin diyo 11de oynamadan tek başına Beşiktaştan fazla gol attı diye.. Bence bu uğuru bozmaya gerek yok ihtiyacımız oldumu girip leblebi gibi atsın golleri..
  • nonda bence 90 dakikayı kaldıracak kapasitede değil ben olsam barosu tercih ederim 55-60dan sonra soktunmu nondayı deli gibi oynuyor
    ayrıca baros cok kacırıyor ama bence yırtıcı bir forvet tipi sürekli baskı yapıyor ayrıca hızlıda benim görüsüm bu
  • Nonda bana göre daha iyi forvet olmasına karşın 90 dakikada haliyle yorulur. ama 60dan sonra baros yerine girince verimi gördünüz..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • orasını rijkaard hocamız bilir çünkü onun her zaman bi bildiği vardır adamın analiz gücü gerçekten çok yüksek seviyede
  • Nonda sorun etmiyorsa böyle devam etmesi takım için daha iyi. Yedekten gelince rakibinden yorulmasından da yararlanarak daha güçlü ve daha formda bir şekilde oynama imkanı buluyor. Ama dengeyi iyi ayarlamak lazım tabii.
  • Bence ilk yarı o ikinci yarı baroş olmalı...İlk yarı bsatırır , rakibi sahaya yıkarız ikinci yarı açıkları Baroş çok güzel degerlendiri gibi.. ama teoride
  • Kendisi de söyledi maçtan sonra 90 dakika oynaycak performans sergileyemiyeceğim için klübede oturmayı sorun etmiyorum diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeasme

Kendisi de söyledi maçtan sonra 90 dakika oynaycak performans sergileyemiyeceğim için klübede oturmayı sorun etmiyorum diye

hayır be öyle demedi adam..Niye arada iyi arada kötü oynuyosun diye sordular.. o da: daha 90 dakka oynayamadım da ondan dedi....
  • quote:

Orijinalden alıntı: xEvaNeSx

Adam sezon başından beri sonradan girmesine rağmen Gol Krallığına geçti. Sizce sıradaki maçta Baros mu Nonda mı??

peki
  • Bence Hagi'den sonra Galatasaray'a gelmiş en iyi ofansif futbolcu.Ah şu sakatlığı olmasaydı.
  • Nonda, zamanında geçirdiği sakatlıktan ötürü 90 dakika performans veremiyor. Baros ilk 11'de oynatılmalı. Nonda ilerleyen dakikalarda nöbetçi golcü olarak girer. Bunu Rijkaard'da söyledi..
  • oynar
  • quote:

Orijinalden alıntı: somak45

oynar

Oynayamaz.

Nonda'nın performansı 60'dan sonra düşüyor,bitiyor resmen. Ama buldumu affetmiyor..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.