Şimdi Ara

Nolur Yardım Edin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 5 Yıllık ilişkim vardı onu nasıl sevdiğimi anlatamam dün gece 3 buçuğa kadar konuştuk bana başkasını sevdiğini söledi 5 yılın sonunda bizim hikayemizde böle bitti hayatımdan sildim onu allahından bulsun aklımdan çıkmıyo napıcam sınavada çalışamıyom nereye kafamı çevirsem aklımda göüzümü kapatsam aklımda yardım edin nolur

• Hiç ayrılmayacağız diye birbirinizi kandırıyordunuz değil mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Masquerade89

Hiç ayrılmayacağız diye birbirinizi kandırıyordunuz değil mi?

neyse hepsi öğrenecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: Masquerade89

Hiç ayrılmayacağız diye birbirinizi kandırıyordunuz değil mi?

evet bana öle umutlar hayaller verdiki
  • Çok kötü olmuş be.İçim cız etti.
  • merak etme yeni sevgilisi istediğini alıp tekmeyi basınca yine sana dönmek ister ama kesinlikle kabul etme

• Sakın peşinden koşma sakın..ben de 5 aylık sevgilimden ayrıldım bugün konuştum baktım olmayacak bitirdim gitti..sakın gururunu yerlere atma sakın kardeşim

• SANA NE OLCAĞINI SÖYLİM 1 AY SONRA AYRILICAKLAR KIZ SANA MESAJ ATICAK SENİN ONU SEVDİĞİNİ BİLİYO SENDEN TESELLİ BULMAYA ÇALIŞICAK SEN NAPICAKSIN??BASICAN TEKMEYİİİ AYNISI ARKADAŞIMA OLDU.
  • kızlardan nefret etme sebebim oldu yeminle
  • değömez bir kız bak sen ünüversite sınavına çalışıyorsun anladığım bunu düşünüyor mu hayır, bu çocuk sınavda düşük puan yapacak diye hayır, yarın gelir askere gidince ayrılalım der işte bu kalite de bi kız bunun için ağlamaya üzülmeye değmez sil resimleriniz, mesajalrı sosyal medya hesaplarını herşeyini aşk filimleri şarkıları dinleme hakkında konuşma, onu hatırlatıcak şeyleri kaldır gitsin, sana hatun mu yok zaten ünüversiteye gidince bi süre sonra zaten ayrılacaktınız bu işler böyledir uzun mesafeye her kız kaldıramaz ünv daha güzel daha zeki kızlarla tanışacaksın seni senin onu sevidğin kadar sevecek insanalr karşına çıkacak unutma, bakbana benim kıza yaptığım iylikler destekelr herşey orta da iken kız abna kimsin sen dedi adres tarif edemeyince sesimi yükletince tak diye sildim çünkü nankörün teki idi bilen bilirdi nasıl sevidğimi, tek bi dakika oturup düşünmedim kızı bak okdar diyorum çünkü nankör anlatabliyormuyum bazı kılzar böyle sevince göremiyoruz, bak geçen karşılaştık bi arkadaş ile yolda ona selam verirken bana da elini uzattı ve gülümsüyordu ygs den önce aramız bozulmuştu beni 1 ay önce de sosyal medya hesaplarından silmiş ben önemseyip zaman bile ayırmadım şans eseri fark ettim.

neyse yüzsüz yönünü de gördüm valla gram bi his oluşmadı zaten benden özür falan dilemişti kabulde etmemiştim, nankör bi insanla muhatap olamam dedim kesti konuşmayı.

bak benim yakın arkadaşım bi kız için ağladı ağladı ünüversite sınavı zamnında o kadar tesseli verdim destek olmaya çalıştım ama nafile deli gibi seviyordu ayrılmıuşlardı kız yollu idi hani gidip konuşsam eve atarım arkadaşımda o niyetle takılıyordu düşün ama aşk işte, ben kıza sinirlenip küfür edince bana saldırdığını bilirim ne mi oldu şimdi ünüversitede düzgün bi kızla tam kafa dengi birbirlerini buldular birbirlerini çok seviyorlar ben bilirim arkadaşıma kanka bak zamanı gelecek hatanı görüp benim gibi küfür edeceksin dediğim de sen ne anlarsın, edemem diyip ağlayıp içtiğini şimdi gelmiş gülüyor ulan az daha yolluyla evlenecektik diye zamanla acın dinecek sürekli karşılaşmıyorsanız normal de zamanla geçer sürekli görüyor isen sıkıntı olur biraz ama inan geçer dediğim gibi aşk şarkıları filimleri dizileri onu anımsatacak şeyler ile uğraşma gerisi hal olur, ba a kalırsa gidip bi arkadaşınla otur dertleş, içini dök ağlayacaksan ağla ama ertesi gün tamamen sil onu çünkü inan değmez koçum

• Ulan uzuldum

• 5 yıllık ilişki nasıl biter oha

Gerçi kaç yıllık evlilikler bozuluyor vay anasını
  • Sürekli aklımızda oldukları için kaybediyoruz.yüz vermesek onlarda çabalar ama kızlar rahat.ne zaman isteseler birini bulurlar.yenisine yenisine daha sonra tekrar en eskisine.sevgili bulamıyorum diyen kız görnedim.yada teklif etti ama kabul etmedim diyen erkekte görmedim.değeri yükseltiyonuz dolar gibi sonra.az dik durun ya.

• Ayrılmayın olum ya benim de var 4 yıldan fazla oldu ama Allah göstermesin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: merhamet62

değömez bir kız bak sen ünüversite sınavına çalışıyorsun anladığım bunu düşünüyor mu hayır, bu çocuk sınavda düşük puan yapacak diye hayır, yarın gelir askere gidince ayrılalım der işte bu kalite de bi kız bunun için ağlamaya üzülmeye değmez sil resimleriniz, mesajalrı sosyal medya hesaplarını herşeyini aşk filimleri şarkıları dinleme hakkında konuşma, onu hatırlatıcak şeyleri kaldır gitsin, sana hatun mu yok zaten ünüversiteye gidince bi süre sonra zaten ayrılacaktınız bu işler böyledir uzun mesafeye her kız kaldıramaz ünv daha güzel daha zeki kızlarla tanışacaksın seni senin onu sevidğin kadar sevecek insanalr karşına çıkacak unutma, bakbana benim kıza yaptığım iylikler destekelr herşey orta da iken kız abna kimsin sen dedi adres tarif edemeyince sesimi yükletince tak diye sildim çünkü nankörün teki idi bilen bilirdi nasıl sevidğimi, tek bi dakika oturup düşünmedim kızı bak okdar diyorum çünkü nankör anlatabliyormuyum bazı kılzar böyle sevince göremiyoruz, bak geçen karşılaştık bi arkadaş ile yolda ona selam verirken bana da elini uzattı ve gülümsüyordu ygs den önce aramız bozulmuştu beni 1 ay önce de sosyal medya hesaplarından silmiş ben önemseyip zaman bile ayırmadım şans eseri fark ettim.

neyse yüzsüz yönünü de gördüm valla gram bi his oluşmadı zaten benden özür falan dilemişti kabulde etmemiştim, nankör bi insanla muhatap olamam dedim kesti konuşmayı.

bak benim yakın arkadaşım bi kız için ağladı ağladı ünüversite sınavı zamnında o kadar tesseli verdim destek olmaya çalıştım ama nafile deli gibi seviyordu ayrılmıuşlardı kız yollu idi hani gidip konuşsam eve atarım arkadaşımda o niyetle takılıyordu düşün ama aşk işte, ben kıza sinirlenip küfür edince bana saldırdığını bilirim ne mi oldu şimdi ünüversitede düzgün bi kızla tam kafa dengi birbirlerini buldular birbirlerini çok seviyorlar ben bilirim arkadaşıma kanka bak zamanı gelecek hatanı görüp benim gibi küfür edeceksin dediğim de sen ne anlarsın, edemem diyip ağlayıp içtiğini şimdi gelmiş gülüyor ulan az daha yolluyla evlenecektik diye zamanla acın dinecek sürekli karşılaşmıyorsanız normal de zamanla geçer sürekli görüyor isen sıkıntı olur biraz ama inan geçer dediğim gibi aşk şarkıları filimleri dizileri onu anımsatacak şeyler ile uğraşma gerisi hal olur, ba a kalırsa gidip bi arkadaşınla otur dertleş, içini dök ağlayacaksan ağla ama ertesi gün tamamen sil onu çünkü inan değmez koçum

düne kadar onu öyle seviyodumkki neyse bana çok şey öğretti 5 yılda öyle herkese güvenmiyeceiğimide öğretti kimseye ama hiç kimseye kendinizden değer vermeyin kızın herşeyi öle değerliydiki ilk çıktığımız zaman bir tane saç telini almıştım hala saklıyodum onları 2 gün sonra doğum günüydü neler yapcaktım ona değmezmiş onun için bi damla gözyaşı dökersem namerdim ama kendini tamamen hayatımdan silip attım adını ne zaman azıma alsam midem bulanacak

• Doğru olan bu dostum gerçekten sevgimizi edecek birileri çıkacak, bazen de benim gibi bi hata yapıp onu kaybedeceğiz neyse artık yolumuza bakicaz ve tecrübe olarak yazıp devam edeceğiz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.