Şimdi Ara

Havuzda su yuttum çok kötüyüm lütfen yardım:(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
79
Cevap
0
Favori
31.695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 1 2 saaat önce baya bi su yuttum,şuan derinden nefes alamıyorum,ciğerlerimde baskı var ve boğazımın içi şişmiş gbi korkuyorum doktora gitsem mi,Böyle bişi yaşadınız mı

• Yapay Zekanın Yanıtı

Havuz Suyu Yuttuysanız Ne Yapmalısınız?

Havuz suyu yutmak, özellikle çocuklar arasında yaygın bir durumdur. Havuz suları, klor ve diğer dezenfektanlar içerdiğinden, yutulması mide bulantısı, kusma ve ishale neden olabilir.

Havuz Suyu Yuttuysanız Yapmanız Gerekenler:

• Sakin Kalın: Panik yapmayın, sakin kalmaya çalışın.
    • Çocuğunuza Su İçirin: Havuz suyu yutan bir çocuğa hemen temiz su verin.
    • Kusmasına Yardımcı Olmayın: Çocuğu kusturmayın, çünkü bu durum durumu daha da kötüleştirebilir.
    • Mideniz Bulanırsa: Mideniz bulanıyorsa, temiz su içmeye ve derin nefes almaya odaklanın.
    • Belirtiler Ciddiyse: İshal, kusma veya mide ağrısı gibi belirtiler şiddetliyse veya bir saatten fazla sürüyorsa, derhal tıbbi yardım alın.

Havuz Suyu Yutmayı Önleme İpuçları:

• Çocukları Gözetim Altında Tutun: Havuzda yüzen çocukları her zaman gözetim altında tutun.
    • Havuz Kapaklarını Kullanın: Havuzu kullanmadığınız zamanlarda havuz kapaklarını kullanın.
    • Suyu Düzenli Olarak Kontrol Edin: Havuz suyunun düzenli olarak klor ve pH seviyeleri açısından kontrol edilmesini sağlayın.
    • Çocuklara Öğretin: Çocuklara havuz suyu yutmanın tehlikelerini öğretin.

Sonuç:

Havuz suyu yutmak, özellikle çocuklar için tehlikeli olabilir. Havuz suyu yutarsanız, sakin kalmalı, su içmeli ve gerekirse tıbbi yardım almalısınız. Havuzlarda güvenliği sağlamak ve su yutmayı önlemek için gerekli önlemleri almak çok önemlidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeathWing

Bu mesaj silindi.
    ne olduğundan hiçbir fikrim yok ama eğer o havuz global bir havuzsa(herkesin girdiği) doktora gitmeni tavsiye ederim yok havuz evimizin önünde bizden ve akrabalardan başka kimse girmiyor birde köpeğimiz giriyor dersen gene git ne olur ne olmas
  • quote:

Orijinalden alıntı: FearMaster

ne olduğundan hiçbir fikrim yok ama eğer o havuz global bir havuzsa(herkesin girdiği) doktora gitmeni tavsiye ederim yok havuz evimizin önünde bizden ve akrabalardan başka kimse girmiyor birde köpeğimiz giriyor dersen gene git ne olur ne olmas

Alıntıları Göster
    Global havuz birazdan gidicm doktora

• quote:

Orijinalden alıntı: FullPerfromance

Alıntıları Göster
    kedidir kedi

kusmayı dene belki işe yarar

• quote:

Alıntıları Göster
    heytt be global bir poll menn.ne biçim Türkçe'niz var sizin.bir daha yüzmeye gitmeden gel sor sonra boğazına su kaçınca aklına geliyoruz.kaçmadan önce gel bir daha
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratsevdin

heytt be global bir poll menn.ne biçim Türkçe'niz var sizin.bir daha yüzmeye gitmeden gel sor sonra boğazına su kaçınca aklına geliyoruz.kaçmadan önce gel bir daha

Alıntıları Göster
    Ben hastaneye gidicem kötüyüm diyorum siz yalaklık yapıyosunuz hay Alalahım ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratsevdin

Alıntıları Göster
    bişey olmaxz telaşa gerek yok.. (kendimden biliyorum)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Alıntıları Göster
    geçmiş olsun dostum...İnşallah önemli bişey değildir....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shady

Alıntıları Göster
    sen git doktora
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shady

Alıntıları Göster
    ya yüzerken gitti nefes almak istedi o sırada su soluk borusundan ciğerlere gitti ondan baskı falan var yapacak bişi nolabilir dersek suyu çıkarmaya çalışcaksın ciğerlerinden fazla zorlama yine de bence (doktor deilim ama annem bioloji öretmeni ablam doktora yapıyo danimarkaya gitcek tahsili için o yüzden sağlıktan biraz bişiler biliyom) Ciğerdir o ciğer
  • quote:

Orijinalden alıntı: GamingExpert

ya yüzerken gitti nefes almak istedi o sırada su soluk borusundan ciğerlere gitti ondan baskı falan var yapacak bişi nolabilir dersek suyu çıkarmaya çalışcaksın ciğerlerinden fazla zorlama yine de bence (doktor deilim ama annem bioloji öretmeni ablam doktora yapıyo danimarkaya gitcek tahsili için o yüzden sağlıktan biraz bişiler biliyom) Ciğerdir o ciğer

Alıntıları Göster
    buraya konu açıp sorman bile hata bence . bu kadar sıkıntı çekiyorsan rahatsızlandıysan elbette ki bir doktora hastaneye git. geçmiş olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: GODIVA

buraya konu açıp sorman bile hata bence . bu kadar sıkıntı çekiyorsan rahatsızlandıysan elbette ki bir doktora hastaneye git. geçmiş olsun.

Alıntıları Göster
    Yanındaydım gökberkin gerçekten kötüydü bayaa sağlk ocağına gidicektik ama saat 5 i geçtiği için gidemedik... Görüyorumki dh de cem yılmaz potansiyeli bayaa bi artmış harcanıyosunuz be yavrum buralarda dışarda arayın siz hakettiğiniz ilgiliyi...Yukarda dalgasını geçip bir başka topiğe doğru yol almış userlaradır lafım alınmasın diğer arkadaslarım

• quote:

Orijinalden alıntı: Contranarya

Yanındaydım gökberkin gerçekten kötüydü bayaa sağlk ocağına gidicektik ama saat 5 i geçtiği için gidemedik... Görüyorumki dh de cem yılmaz potansiyeli bayaa bi artmış harcanıyosunuz be yavrum buralarda dışarda arayın siz hakettiğiniz ilgiliyi...Yukarda dalgasını geçip bir başka topiğe doğru yol almış userlaradır lafım alınmasın diğer arkadaslarım

Alıntıları Göster
    Geçmiş olsun.Doktora görün.

• quote:

Orijinalden alıntı: Contranarya

Alıntıları Göster
    neden şu havuzlara girersiniz anlamıyorum, eğer şahsi aile havuzunuz değilse kusura bakmayın ama sizde çok büyük suç var, yolda gördüğün herhangi bir insanın tükürünü yada terini iç desem iğrenirsiniz, ama herkesin kullandığı havuza gererek bundan fazlasını yapmaya çekinmezsiniz(fazlasını anladınız siz), deniz suyu biyolojik ortamdır daha doğrusu canlı bir organizmadır, zaten öyle olmasa bile sonu olmayan bir su kütlesidir, offff kime ne anlatıyorum ben yine gideceksiniz o pis havuzlara

• quote:

Orijinalden alıntı: Triquetra

neden şu havuzlara girersiniz anlamıyorum, eğer şahsi aile havuzunuz değilse kusura bakmayın ama sizde çok büyük suç var, yolda gördüğün herhangi bir insanın tükürünü yada terini iç desem iğrenirsiniz, ama herkesin kullandığı havuza gererek bundan fazlasını yapmaya çekinmezsiniz(fazlasını anladınız siz), deniz suyu biyolojik ortamdır daha doğrusu canlı bir organizmadır, zaten öyle olmasa bile sonu olmayan bir su kütlesidir, offff kime ne anlatıyorum ben yine gideceksiniz o pis havuzlara

Alıntıları Göster
    doktora git

• quote:

Orijinalden alıntı: bizzatben

doktora git

Alıntıları Göster
    yaa bisiy olmaz soda ic gaz yapmistir
  • quote:

Orijinalden alıntı: dozdoz

Alıntıları Göster
    Miktar önemli. Ciğerlere kaçmışsa sorun yapabilir. Doktora görün...
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeathWing

Bu mesaj silindi.
    quote:

Orjinalden alıntı: KageBunshinNoJutsu

testis kılları kaçmıştır boğazına :S

biz noktalı bile yazsak cezayı yiyoruz

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Gökberg_ß

hastaneye gidecek kadar kötü olsan bu mesajı yazamazdın herhalde.durum çok vahim değil yani şimdilik.duygu sömürüsü yapma burda

• quote:

Orijinalden alıntı: dozdoz

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: dozdoz

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.