Şimdi Ara

Nokian WETPROOF kullanan var mı? Tavsiye eder misiniz? (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
204
Cevap
7
Favori
52.549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bu arada kullandığınız aracın çekiş sistemini de bilmiyorsunuz. Subarunun AWD si simetrik dört çekerdir;klasik 4x4 ile aynı kefeye koymuşsunuz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ben 2019 eylülden beri wetproff kullanıyorum.Memnunum.Yaklaşık 15 bin km oldu.Islak zeminde kuru zeminde arabam ne patinaj gördü ne de kayma.Çok stabil bir lastik.Su tahliye kanallarının içinde çok hafif kılcal çatlaklar var ama öyle sorun edecek bir şey değil.Lastik yanakları çok yumuşak.Çok kötü yollara gelmez.

• one man one engine kullanıcısına yanıt
    Aynı kanaatteyim sizle o yüzden almadım ülkemiz o kadar uygun değil bu narinliğe 😉

• Jackal78 kullanıcısına yanıt

Evet emin ol bilmiyorumdur zaten bende şans eseri gittim subaru aldım dimi bilgili dostum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nokian alıcaktım ama internette çeşitli olumsuz yorumlar ve fotolar görünce 4 mevsim lastiklerinden almaktan vaz geçtim.bu lastiklerin çabuk yıprandığını sık sık okudum. yazlık ve kışlıklarını bilemiyorum.

daha önce michelin crossclmite kullanıyorum bu lastikler eskiyince yeni lastik arayışına girmiştim. nokian da seçenekler arasındaydı.

neyse sonuç olarak yeni çıkan brisgtone a005 4 mevsim lastik tercih ettim bu sefer. bu lastikler beklediğimden çok daha yumuşak çıktı. XL yanak olmasına rağmen kaldırımlara falan dikkat etme hissiyatı oluşturuyor bende. şimdilik bir sorun yok ama zaten yeni lastikler. zamanla nasıl olur bilemiyorum. ancak michelin kadar uzun ömürlü olmayacak gibi.

michelin 4 mevsim lasitkleri tam 4 sene bir fiil sorunsuz kullanmıştım. yılda 12-13 bin km yapıyorum. bayramları köyüme gidip geliyorum. yazın da marmara ege karadeniz iç anadolu bölgeleri uzun yola gidip geldim. ülkemiz asfalt ve yol kalitesi malum.

kullandığım ebat 205 55 r 16

genel bilgi amaçlı yazdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hikaye816 -- 11 Nisan 2021; 14:28:4 >

• merhabalar burdaki yorumlarıda okuyarak "Nokian Wetproof 205/55 R16 91H Yaz Lastiği 2021" aldım

bonus kampanyaları ile toplamda 455/adet geldi

gittigidiyor
    Nokian Wetproof 205/55 R16 91H Yaz Lastiği 2021 Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
    https://www.gittigidiyor.com/oto-yedek-parca-aksesuar/lastik-jant-ekipmanlar/lastik/nokian-seasonproof-20555-r16-91h_spp_842791?id=747881096

https://www.gittigidiyor.com/oto-yedek-parca-aksesuar/lastik-jant-ekipmanlar/lastik/nokian-seasonproof-20555-r16-91h_spp_842791?id=747881096

• Arif Efendi kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun. Yanaklar yumuşak tır dikkat edin kullanımda. Km ömrünü ve kanal çatlaklarını takip etmenizi rica ediyorum. Muhtemelen 30-35 bin km de tamamen bitecekler.

• Mhmmd.239 M kullanıcısına yanıt

Akdeniz’de hem performanslı kullanım hem de ara sıra dağ-yayla yoluna giden b sınıfı hatchback aracım var, 185 60 15r ebatı. Yaz lastiği ne önerirsiniz? Islakta yol tutuşu iyi olsun, dayanıklı olsun 2-3 senede 30.000 km’de işlevini yitirmesin istiyorum. Bütçe max. 700.

Önlerde falken ziex var, çok memnunum ama dayanıklılığı nasıldır, ne kadar km/süre işlevini korur bilemiyorum. Arkada nexen’in alt markası var, onlar eskidi onları değiştireceğim. Onlardan da memnundum. Güney kore’de (ve diğer asya ülkelerinde?) üretilen lastikler iyidir diye okudum, f/p olarak. Doğru mu? Kauçuk üretiminin ana merkezi olduğuna dair yorumlar okudum.

Lastik satan en iyi web siteleri hangileri?

• 2 sene önce wetproof almıştım senede 5-6 bin km anca yapmamıza rağmen 4 lastiğin de bütün su kanalları çatlak içinde :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kalite ve fiyatı ile tam almaya karar vermişken zamanla su kanalları içinde ciddi çatlaklar oluştuğunu öğrenince almaktan vazgeçtim.

• Hocam kırsal bölgelerde premium markalar kullanmayı önermiyorum. Sebebi bir taş çivi çukurda yanak yarılıyor veya lastik dişleri hasar görüyor. Ve pahalı lastik heba oluyor yerine yenisi koymak da maliyetli bir durum oluyor. O yüzden daha uygun ve yanağı sağlam hamuru bir tık sert modeller daha kullanışlı olur sizin için. Falken ziex ecorun 50 bin km gider test sonuçları onu gösteriyor. 4 yıl kullanırsınız. Yanağı sağlamdır hamuruda serte yakındır kırsala uyum sağlayan bir model bence sizin için gayet kullanışlı ve ıslakda oldukça başarılıdır.

Premium marka denemek isterseniz de 60 bin civarı dayanır bridgestone modelleri de sert hamurludur. ıslaktada fena değillerdir.
    Pirelli de yanak ve diş yapısı sağlamdr ama ıslakda çok çok iyi diyemem fakat kuruda çok güzeldir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mhmmd.239 -- 27 Kasım 2021; 22:11:12 >
  • Web sitesi
    lastikcim.com
    Hepsiburada
    Trendyol
    N11
    Gitti gidiyor
    E ptt avm
    Polat lastik

Diye gidiyor satıcı puanı önemli genelde sorun çıkmıyor

Lastikler hakkında sadece marka ile nasıl ayrım yapıyorsunuz? Bunun sırrı nedir?

Kullandiginiz lastik marka model ve ölçülerini ve görüşlerinizi yazar mısınız?

Ornegin Goodyear bir lastik markası. 225 45 18 Efficient Grip Performance run flat lastikle 175 65 15 Efficient Grip Performance ayni midir?

Olculeri tamamen ayni vector serisi ile eagle sport serisi ayni mıdır? Treadware, desen, yanak özellikleri, üretim yeri, bileşenleri silika oranı gibi şeyler ayni mi ki direk marka ile sağlamlık ve uygun yol koşuluna göre A markası veya B markası uygundur diyebiliyorsunuz?

• synthesizer kullanıcısına yanıt
    Hocam arkadaşın ebatında ki modellee belli zaten öyle her serisi olan ebat değil küçük cablı binek araç ebatı her markadan yazlık ebatlara baksak nette 30 model çıkar çıkmaz 😄 kaldı ki kırsalda kullanılacak modelde kırsalda yaşayan birisi olarak her markanın eco/normal/spor serisi olduğunu biliyoruz. Şuan ki mevzu Continental premium contac Michelin pilot sport performansı değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mhmmd.239 -- 27 Kasım 2021; 22:25:20 >
  • synthesizer kullanıcısına yanıt
    Her markanın bir müşteri hedef kitlesi ve kendini diğer rakiplerden ayrıştırmaya çalıştığını özellikleri vardır. Kimi marka yol tutuş kimi marka sessizlik kimi marka konfor kimi marka yüksek km ömrü kimi marka yumuşak hamur kimi marka uygun fiyat strateji si benimser.

Bugün
    Michelin, Goodyear, Nokian (yanakları yumuşak ve hassastır tüm modellerinin konfor ve kuru ıslak dengeli bir yol tutuş benimsenmiş)

Bridgestone, Pirelli (sert hapılı premium markalardır yol sesini önemsemezler yüksek km ömrü ve kuru da iyi yol tutuş önceliklidir gibi)

Teşekkürler, falken ziex’i tekrar almayı düşünüyorum.

• Ziex eco run her iki dunlop modelinden de açık ara daha iyi her konuda sessizlik yol tutuş vb olarak. LM705 modeli falkene göre bir tık daha konforlu bir lastik.

Hankook ise ses harici her anlamda iyi bir model özellikle kuru zeminde çok daha iyi performans sergiler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mhmmd.239 -- 30 Kasım 2021; 7:32:20 >
  • Mayıstan bu yana kullanıyorum, bu arada lastikler 2021 mart üretimi. 10 bin km oldu.

Lastik şuan hala ilk günkü performansını koruyor. Çok yumuşak ve sessiz. Islak ve kuru performansı müthiş. Eskiden çok hafif yokuşta kalkarken az gaz verdiğimde araç patinaja düşüyordu ama wetprooflarla bu sıfıra indi şimdi çivi gibi tutunuyor.

Benim bu lastiği alma sebebim yol sessiz bir lastik olmasaydı. Aracım çok ses aldığı için eski lastikler uzun yolda kafa ütülerdi. Nokianlar sessiz bir lastik bu konuda rahat ettim.

Şimdilik bir çatlama parçalanma falan yok, olursa yazarım. Ama hamuru yumuşak bir lastik olduğundan dolayı diğer lastikler gibi ömrünün uzun olacağını sanmıyorum.

Kışlıklara geçtim şuan, ilkbahar bakalım yine aynı performansı gösterecek mi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.