|
Nokian WETPROOF kullanan var mı? Tavsiye eder misiniz? (6. sayfa)

-
-
Manisa Soma'da hocam. Evden işe işten eve yol sıcak asfalt. Kullandığım yer ağırlıklı kocaeli ve ayvalık tarafları komple sıcak asfaltta. Balıkesir yolu kötü diye hep otoyoldan giden birisiyim
-
Nokian Wetproof Renault Kangoo 2006 1.5CDI babamın aracına 2 ay önce aldım ve halen kullanıyor. Uzun yol ve şehir içinde kullanıyor. Yumuşak yanaklı ses yok, kasislerden geçiş vb. hissiyati oldukça tatminkar, zaten avrupada ve rusya da önerilen lastik modelidir. Marka tanındıkça fiyatı yükselicek. -
Tekrar memnu n oldum cevaplarınız in teşekkürler bu lastik ler bazı yerlerde optimum sürüş için 20/35 derece arasında verdiği aşırı sıcak yerlerde uzun ömürlü olmayacağına dair bir acıklama vardı orta avrupa (güney değil!) İbare vardı biz bu konuyu atlıyoruz sanırım -
Valla hocam buraları biliyorsunuz 35 dereceyi ekimde bile geçiyor artık yazın zaten hak getire
Ben de memnun oldum rica ederim.
-
Kesinlikle katılıyorum ben kışlık serisi wrd4 den çok memnunum buz muş kar mış yağmur muş 0 sıkıntı kışın pamuk gibi hala yumuşaklığı ama yazlıkları denemelerde 2 arkadaşın ki olmamış aşırı sıcağa fazla yumuşak gelen hamur söz konusu gibi sanırım -
Aynen 6 ay net 40 derece üstü ki asfaltta bu daha da arttığı oluyor :) -
Simavda 35 üstü görmek çok mümkün olmuyor ama akşam ları ise yaz kış soğuk ceketsiz durulmaz güneş batınca :) -
Arkadaşlar ürünlerimi 196 65 r15 riske girmeden iade ettim 50.000 km 3 yılda dolduruyorum ve izmir manisa Kütahya gibi sıcak asfalt yanında karayolunda sürücem stabilize (cakıllı) asfaltta çok hassas bir lastik kullanımı için yazın zor şartlar olucak ayrıca kullanıcaların çoğu 35 derece v3 üzeri iklim için bu hamurun fazla yumuşak olduğu ve 35/40 bin km aşamayacağı yönünde maalesef kışlıkda çok memnun olduğum bir lastiği şuan rafa kaldırdım bir diğeri sebebi ise made in finland yazan lastiklerde CCC işareti idi bu bildiğim kadarıyla çin malı demek -
-
Benim lastikler 2020 2. hafta üretimi.
Lastik üzerinde CCC işareti Çin'de satılabilmesine izin veren bir sertifika sadece. Avrupadaki TÜV gibi yani. Yoksa lastikler Finlandiya üretimi.
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: mudanyali137
ben bir ay önce aldım 195 65 15 ebatında.şu an için dikkatimi çeken sessiz ve yol tutuşu güzel bir lastik.ama iyi lastik 2 yıldan sonra belli eder kendini.Petlaslar da ilk iki sene çok iyiydi ama sonra yol tutuşu çok zayıflamıştı.
Bu lastiğin yanakları çok yumuşak kaldırıma falan dikkat etmek gerek.gerçi iki sefer sert çukura düştüm sıkıntı olmadı.ilerleyen dönemde tecrübelerimi buradan paylaşırım
Alıntıları GösterArkadaslar 2 sene önceki mesajıma cevap olarak kullanıcı deneyimlerini yaziyorum
Lastigi ilk aldığım zamanlar iyi ki almışım diyordum.yol tutus çok iyiydi.ses çok azdi.ama zaman geçtikçe bu özellikler malesef kayboldu.ilk seneden sonra (mak15 bin km) kanallar arasında catlaklar başladı ve abi daha kolay devreye girmeye başladı.su an için henüz garantisi bitmedi ama lastiklerin durumu facia.dis aralarında aşırı çatlaklar var.desenlerde aşırı derecede kopma mevcut.sikyatte bulunduk cevap bekliyoruz.ama wetprof modelini kimseye tavsiye etmem.iddia adıyorum daha önceki lastiği patlasın çok daha iyiydi.kimse parayı kolay kazanmıyor.paranizi cope atmış olursunuz bu lastiği alarak
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
-
-
Lastikcim petlas bayisidir ama neyin ne olduğunubilir petlas şöyle iyi böyle iyi demez bu lastikler için max ömür 35 bin km demişti daha dün sıfır ken bende baktım ki aynı sorun var 14 gğn iade hakkım dolmadan geri postaldım hemen trioto ya hyundai elantra aracımın üzerindeki nexenler 24 bin km yapmış 2 yıl yaz kış hala catlakda yok kopma da nokian dan böyle bir dandiklik beklemezdim wetproof böyle ise weaterprof la iline serisni hayal edemiyoum 20.000 kmde dişler cacık olur. Ama kışlık wrd4 serisi tam bir kış ve kar lastiği arabanın altı oturmadığı sürece ne kadar buz ne kadar kar olduğunun önemi yok 800 rakımdan 1500 rakıma cıkıyorum geri 600 rakıma iniyorum sıfır sıkıntı -
Ve en az 200 bin km üzeri arac kullandım ve bir çok markayı kullandım böyle bir şeye ancak 5 yıl ve üzeri kullananlarda böyle bir şey gördüm 2019 da üretilen bir lastik 50 binden sonra böyle olmalıydı -
Demek ki rus üretimi Çin'de satılamıyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X