Şimdi Ara

NOKIAN LASTİKLERİ ve LASTİK HAKKINDA GENEL BİLGİLER (84. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.049
Cevap
65
Favori
530.265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8283848586
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sergeii

Merhabalar Nokian tyres,2011 opel corsa için sessiz, yakıt tasarruflu,ıslak zeminde başarılı konforlu lastik önerebilirmisiniz.Saygılarımla.

Merhaba,

Tam lastik ölçülerinizi belirtebilir misiniz? Modeli yazmışsınız ama araçlarda değişkenlik gösterebiliyor.
    Yazlık mı kışlık mı lastik düşünüyorsunuz.

İyi Günler.

Orijinalden alıntı: y.alper

Merhabalar.
    Astra h sedan aracim icin lastik bakinmaktayim. İstetme ile birlikte 3 adet 2012 condinental premiumcontact 2 lastigim var. Durumlari iyi. Onlere simdilik 2 lastik alayim diyorum ama on farkli arka farkli sikinti olurmu. Yada hepsinimi degismeliyim. Bana ne onerirsiniz. 205/55/16.

Merhaba,

Sizinde belirtmiş olduğunuz gibi önler farklı arkalar farklı olduğunu zaman sıkıntı yaşarsınız.
    Her 4 lastiği de aynı marka ve aynı seri almanızda fayda var.
    Size kışlık olarak Nokian WR D3 205/55 R16 ,
    Yaz Lastiği olarak ta Nokian Line öneriyoruz. Frenleme mesafesi: A , Yakıt: C
    http://www.lastiknokian.com/lastikdetay.aspx?urunId=30

Güvenli sürüşler.

• merhaba;

golf 6 2010 model aracım için 205 55 r16 lastik tavsiye edermisiniz?

yazlık lastik alacağım, 2015 tarilli bulamadım hiç.. bir de önerir misiniz bu markayı yoksa michelin mi alayım?
  • 195/60/15 lastik alacağım. Hankook Kinergy Eco K425 ile Nokian Line arasında gidip geliyorum. K425'in EU label etiketindeki desibel değeri Nokian Line serisine göre 2 desibel daha düşük. Performans ve yakıt sınıflandırmaları ise aynı. Ne önerirsiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sympatique -- 5 Mart 2015; 22:19:22 >

Neyse konumuza dönersek uzun bir süre kış lastği aradım ve nokian da karar kıldım.Bir de bu forumdaki yorumları okuyunca tamam almalıyım dedim.2004 Chevrolet Lacetti aracım için 185 60 15 ebatında wrd 3 modelini aldım.Lastikleri kormetalden ve çok uygun bir fiyata aldım.
    Tayinim Muş'a çıktığı için aldım ve burada kulllanmaya başaldım lastiği, şlk kış lastiği deneyimim di. Sonuç Lastiğe puanım 5 üzerinden 4. Beni neredeyse hiç üzmedi. Öyleki çok kalın bir kar tabakasını bile ezip geçerken lasiğin performansına çok şaşırdım.
    Kılşlığa geçerken araçta daha önce takılı olan Turanza er300 leri atmıştım.Halbuki daha 3,5 yıl 35000 olmuştu.Can taşıyoruz sonuçta değiştiririz sonra dedim.
    Nokian ın kış performansını görünce acaba yazlıklarıda mı denesem dedim. Hepsiburadadan Nokian line aldım daha yarım saat olmadı Acaba diyorum fazla mı gaza geldik.line serisini kullanan arkadaş var mı yorum yapabilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evo_41 -- 7 Mart 2015; 12:22:04 >

• evo_41 kullanıcısına yanıt
    Benim pirelliler de miyadını doldurdu. H serisi 2012 üretimi değil miydi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evo_41 -- 7 Mart 2015; 12:21:03 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Ben de aynı ebatta Punto'ma almak istiyorum kliksa'da 149TL.

Orijinalden alıntı: powermoon

Nasıl memnun kaldın mı?

Ben de aynı ebatta Punto'ma almak istiyorum kliksa'da 149TL.

Maalesef doguda daha kış bitmedi Bu nedenle daha taktırmadim. 20 gün sonra taktiririm muhtemelen. O yüzden deneyim yazamayacagim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu lastik stoklarda yok diyor bilindik satış yerleri (hepsiburada, lastikal).
    Acaba bilgisi olan var mıdır, bu lastik bu sezon satışa sunulacak mı, sunulmayacak mı.
  • merhaba arkadaşlar araç ön iki lastiği değiştirecem çok erken tükenmişler lastikçi lassa önerdi bazı arkadaşlar ise Goodyear 205/55 R16 91V EfficientGrip Performance önerdiler acaba hangi lastiği almalıyım yardımcı olurmusunuz?
    Aracım 2012 model Volvo S60. Lastiklerimin ebadı 235 40 18. Geçen kış Nokian kış lastiği almak istedim ama stoklarda istediğim ebat yoktu. Şimdi ise yaz lastiği almak istiyorum. Diyarbakırda oturuyorum bana en yakın bayi Elazığ bayisi ile yaptığım görüşmede lastiği Diyarbakıra ücretsiz gönderebileceğini söyledi.
    Düşündüğüm lastik Nokian Z G2 235/40 ZR18 95Y XL Yaz Lastiği (Üretim Yılı: 2012).
    Sizin öneriniz nedir?
    Teşekkürler

Orijinalden alıntı: savarian

Herkese selamlar,
    Nokian Line 225/45 R17 94W XL
    (zLine değil)

Acaba bilgisi olan var mıdır, bu lastik bu sezon satışa sunulacak mı, sunulmayacak mı.

Kliksa'ya da bir bakın.

Orijinalden alıntı: Muradi77

İyi akşamlar,
    Aracım 2012 model Volvo S60. Lastiklerimin ebadı 235 40 18. Geçen kış Nokian kış lastiği almak istedim ama stoklarda istediğim ebat yoktu. Şimdi ise yaz lastiği almak istiyorum. Diyarbakırda oturuyorum bana en yakın bayi Elazığ bayisi ile yaptığım görüşmede lastiği Diyarbakıra ücretsiz gönderebileceğini söyledi.
    Düşündüğüm lastik Nokian Z G2 235/40 ZR18 95Y XL Yaz Lastiği (Üretim Yılı: 2012).
    Sizin öneriniz nedir?
    Teşekkürler

Muradi bey ben de Muş tayım.Lastikleri hepsiburada dan aldım.ü?
    -Elazığdaki bayi fiyatı en az %15 fazla olacaktır.Fiyat aldınız mı ? Fiyat makul mü?
    -Üretim yılı 2012 olan lastiği almanızı bu forumdaki hiç kimsenin onaylayacağınız zannetmiyorum.
    O ebatlarda n11 ve hepsiburadaki tek lastik var.sizin baktığınızda o
    Ezağızdaki bayi yıl olarak ne diyor 2015 üretimi mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Muradi77

İyi akşamlar,
    Sizin öneriniz nedir?
    Teşekkürler

Merhaba,

Belirtmiş olduğunuz Nokian Lastiğini de alabilirsiniz ya da 15 gün sonra aynı ölçüde 2015 tarihli zLine serisinde gelecek olan lastiği de önerebiliriz size.
    Hem bayilerimizde hem de web satış ortaklarımızda yerini alacak 15 gün sonrasında.
    http://www.lastiknokian.com/lastikdetay.aspx?URUNID=29

http://www.kliksa.com/urun/nokian-23540-zr18-95y-xl-z-g2-oto-lastigi/901915272?gclid=CJCphfrUpMQCFabHtAodyGwANQ

Güvenli sürüşler diliyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: powermoon

quote:

Orijinalden alıntı: savarian

Herkese selamlar,
    Nokian Line 225/45 R17 94W XL
    (zLine değil)

Kliksa'ya da bir bakın.

Merhaba,

225/45 R17 91 V olarak stoklarımızda mevcut.
    Web satış ortaklarımızdan ya da bayilerimizden temin edebilirsiniz.

http://www.kliksa.com/urun/nokian-22545-r17-91v-line-oto-lastigi/901915475?gclid=CIGm3aPcpMQCFRHHtAodAA8AgQ
    http://www.hepsiburada.com/liste/productDetails.aspx?productId=otkmt428330&categoryId=259720&sku=OTKMT428330&wt_gl=cpc.nelk.oto.urun.pla&gclid=CK7yr6XcpMQCFUvLtAodlEsAaw

• quote:

Orijinalden alıntı: help21

merhaba arkadaşlar araç ön iki lastiği değiştirecem çok erken tükenmişler lastikçi lassa önerdi bazı arkadaşlar ise Goodyear 205/55 R16 91V EfficientGrip Performance önerdiler acaba hangi lastiği almalıyım yardımcı olurmusunuz?

Merhaba,

25 Mart tarihinde stoklara girecek olan ve ön sipariş verebileceğiniz 2015 tarihli Nokian Line tavsiye edebiliriz size.

http://www.hepsiburada.com/liste/nokian-line-205-55-r16-91v-yaz-lastigi-uretim-yili2015/productDetails.aspx?productId=otkmt428317&categoryId=259720

http://www.lastiknokian.com/lastikdetay.aspx?URUNID=30

Frenleme:A Yakıt:C etiket değerlerine sahip.

NOKIAN LASTİKLERİ ve LASTİK HAKKINDA GENEL BİLGİLER

• 
Sayfa: önceki 8283848586
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.