Şimdi Ara

Nokia5800XM ve hepsiburada.com (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
422
Cevap
0
Favori
22.861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • darty: 48 saatte teslimat - siyah... hücuuuum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuftaner -- 20 Kasım 2009; 15:49:37 >
  • Fiyat farkı sadece daha düşük fiyatla gelirse iade edeceğini belirtiyor.Önceden sipariş verenlerinde fiyatın fazla olması durumunda etkilenmeyeceğinide yazmış hb. da.
    Hb. da yapacağını yaptı bekletiyor zaten bizde siz moralimiz bozmayın lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mesem78 -- 20 Kasım 2009; 15:54:27 >
  • NOKIA 5800 XpressMusic ( 8 GB HAFIZA KARTI HEDİYE ) Smartphone ve PDA

213,50 € + KDV
    560,84 TL (KDV Dahil)
    İndirim Bitiş Tarihi : 27.11.2009
    10.12.2009 tarihinde stoklarda olacaktır

bir daha hb'den alış-veriş mi ? - Asla!
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusuftaner

darty: 48 saatte teslimat - siyah... hücuuuum

Keske griyi bekleseydik neyse şimdi de piyasada mavi 5800 sıkıntısı var heralde ilk mavileri sürdüler piyasaya sonra grileri
  • Ben bu gün siparişimi iptal ettim arkadaşlar. Paramızla rezilmi olacaz. Gidip başka bir yerden alırım, durduk yere dert sahibi olmam. Yok gönderiyorlar, hadi gönderecekler, stoğa girmiş bilmem noolmuş... Hadi ya... Bu kadar alışveriş yaptım hepsiburdadan, arada siparişden farklı ürün bile gönderdikleri oldu fakat bu kadar canımı sıkmamıştı hiç. Muhattab bile bulamıyorsunuz. Bir de 1 Tl lik hediye puanı yollamışlar. Sefiller. Bu arada Darty den alacak arkadaşlar dikkat. Bir arkadaşım cep sigorta yaptırmıştı darty den alırken fakat sigorta ödendiği halde ne kaydı bulundu ne de sigortacı firmanın telefonunu açan oldu.
    Saygıları, sabırlı bekleyişler
  • h.b. den sipariş veren arkadaşlar derhal iptal edin darty den 2 saat önce siyah 5800 sipariş verdim , vatan da kırmızısı da mevcut , bilginize
  • 23 ekimde 5800 kırmızı siparis verdim. bugun elime ulastı v.30 . kasa acıklığı yok. hepsiburadadan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frossbite -- 20 Kasım 2009; 18:03:42 >
  • bende dün verdim siparisi..gec olsunda güc olmasin diyenlerdenim :)..12 aralik'ta stoklarda olacaksa cokta problem degil zaten aralık geldi sayılır.
    Oradaki bilgide eğer fiyatın düşük olması durumda ödenen para fazlalığının alıcılara geri verilecegi yazılıyor.Ve de fiyatın artması durumundada önsiparis ile alanlara yansıtılmayacağı yazıyor.
    hepsiburadadan herkes gibi bende cok alısveris yaptım.Sıkıntı yaşamadım,umarım yaşamamda..
  • 15 kasım'da worldkartla verdiğim Hepsiburada siparişim olan cihazım geldi bu akşam teslim aldım hediyesiyle birlikte. kutusunda DORA etiketi var. Kırmızı renkte. Bileklik, kulaklık, kulaklık kumandası ve mini usb kablosu, cdsi ve kitapçığı çıktı. versiyon 30. Yalnız garanti belgesi yok içerisinde, fatura da yok. Ayrı mı yolluyorlar bilgi verebilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkanefe

15 kasım'da worldkartla verdiğim Hepsiburada siparişim olan cihazım geldi bu akşam teslim aldım hediyesiyle birlikte. kutusunda DORA etiketi var. Kırmızı renkte. Bileklik, kulaklık, kulaklık kumandası ve mini usb kablosu, cdsi ve kitapçığı çıktı. versiyon 30. Yalnız garanti belgesi yok içerisinde, fatura da yok. Ayrı mı yolluyorlar bilgi verebilir misiniz?

ilk alışverişin miydi? daha önce yaptıklarında faturanı getirmedilermi beraberinde?

çünkü satın alırken fatura adresi ile teslimat adreslerini ayrı ayrı veriyorsun.Ayrıca hepsiburada.com daki kişisel hesabından faturanı mailine tekrar alabiliyorsun ..Ama bence Fatura olmaması sorun onu dikkate almalısın hemen bir mesaj çek yetkililere.Malum bu ürünü bekleyen çok kişi vardır bir kargaşa anında unutulmuş olabilir..:) teori üretme moduna girdim daha fazla yazmiyim yeter :))..

• Hayır ilk alışverişim değildi, ama alışveriş yapmayalı uzun zaman olmuştu, kargo kutusunun alt kısmına yapıştırmışlar faturayı, kargoyu aradım :D Ürünü kutusundan kargoda çıkarmıştım teslim almadan imza atmadan önce, kutuyu da bırakmıştım kargoya :D
  • sevgili arkadaşlar
    5800 ı almak isteyenler darty i bi araştırın ben bugün sabrımın karşılığını aldım SİYAHından aldım internetten almayacağım siyahını alıcam dedim bekledim ve takibimin sonucunu gördüm...
  • Arkadaşlar ereyonda cep sigorta olayı yaptırabiliyor muyuz acaba?
  • quote:

15 kasım'da worldkartla verdiğim Hepsiburada siparişim olan cihazım geldi bu akşam teslim aldım hediyesiyle birlikte. kutusunda DORA etiketi var. Kırmızı renkte. Bileklik, kulaklık, kulaklık kumandası ve mini usb kablosu, cdsi ve kitapçığı çıktı. versiyon 30. Yalnız garanti belgesi yok içerisinde, fatura da yok. Ayrı mı yolluyorlar bilgi verebilir misiniz?

size paralel ithalat yollamışlar ;)

eğer kutunun üstünde bandrollü KVK yazısı yoksa ve üstündeki jelatinde KVK yoksa. ürünün sadece o ithalat firmasının garantisindedir.

alkışlar hepsiburada.com kandırıyorsun herkesi!!! ürünü bulamadığı için ne haltlar ediyor bunlar.!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: BLooDSLinCe

quote:

size paralel ithalat yollamışlar ;)

eğer kutunun üstünde bandrollü KVK yazısı yoksa ve üstündeki jelatinde KVK yoksa. ürünün sadece o ithalat firmasının garantisindedir.

alkışlar hepsiburada.com kandırıyorsun herkesi!!! ürünü bulamadığı için ne haltlar ediyor bunlar.!!

????

arkadaşım hb'dan sipariş edipte tedarik sürecinde olan herkesi neden tedirgin ediyorsun?..okuyorum mesajlarını sürekli kötülüyorsun firmayı.Allah'tan oranın çalışanı falan değilim.İnsan böyle şeyler duysa üzülür.Ürün açıklaması ibaresine bakarsan iyi olur. Tek Distribütör "KVK" değil.

"Mağazamızda Satılan Nokia Cep Telefonları. Nokia Türkiye Yetkili Servisleri Tarafından 2 Yıl Garantilidir.Nokia Resmi Distribütörü olan Genpa. KVK. Netcell. C5. STS ve Dora tarafından temin edilmekte. Nokia Komünikasyon A.Ş. tarafından ithal edilmektedir."

Ürün açıklama kısmında böyle bir ibare var zaten.Ha dersenki ben bu işlerden çok iyi anlarım o zaman yukarıdaki Distribütörlerden herhangi birinde aldığında Allah korusunki telefonlarımıza birşey olursa aynı TEKNİK SERVİSlere gideceğiz.Resmi Distribütörler paralel ithalat yapmaz.

• Arkadasım bende darty den aldım dora etiketi var ama genpa garantili.ordaki arkadas ole dedi genpalara goturebilirsin veya burayada getirebilirsin dedi.
  • 17 saat önce darty den Siyah 5800 siparişi verdim 48 saate teslim yazıyor. 31 saatleri kaldı bakalım nolcak.
  • arkadşlar bende hepsiburadya şipariş vermiştim ama iptal ettim şuan ereyona şipariş verdim hızlı gonderi yazıo orda ve urun kargoya verildi yarın pazar olduğu için inş pazartesi elimde olcak ilginenlere duyrulur ereyonda 567 lira
  • quote:

Orijinalden alıntı: esatinan

arkadşlar bende hepsiburadya şipariş vermiştim ama iptal ettim şuan ereyona şipariş verdim hızlı gonderi yazıo orda ve urun kargoya verildi yarın pazar olduğu için inş pazartesi elimde olcak ilginenlere duyrulur ereyonda 567 lira

sıparısverırken renk secımı yapmadan once musterı hızmetlerını aramanızı tavsıye ederım sanırım ellerınde bır kırmızı olan kalmıs. mavı sıparısım vardı tedarık asamasında yazıyordu musterı hızmetlerınden kırmızıda olur dedım bu aksam kargoya verılecek dedıler bılgınıze arkadaslar.
    kargo parasıda var o mıktarın ıcınde esatinan arkadasım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: exp86

quote:

Orijinalden alıntı: esatinan

arkadşlar bende hepsiburadya şipariş vermiştim ama iptal ettim şuan ereyona şipariş verdim hızlı gonderi yazıo orda ve urun kargoya verildi yarın pazar olduğu için inş pazartesi elimde olcak ilginenlere duyrulur ereyonda 567 lira

sıparısverırken renk secımı yapmadan once musterı hızmetlerını aramanızı tavsıye ederım sanırım ellerınde bır kırmızı olan kalmıs. mavı sıparısım vardı tedarık asamasında yazıyordu musterı hızmetlerınden kırmızıda olur dedım bu aksam kargoya verılecek dedıler bılgınıze arkadaslar.
    kargo parasıda var o mıktarın ıcınde esatinan arkadasım...

hepsiburadadan öncesinde şipariş verdim için akıllandım sipariş vermeden once en on defa e-mail alısverişinde bulnmusumdur ereyonla sağolsunlar hiç sıkılmadan cvp verdiler msjlarıma ve hepsiburada gibi otomatik cvplar vermiolar insan biriyle muhattap oldnu hissedio

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.