hb dan bugünlerde teslim alan ürününü varmı ? inşallah 10 aralıkta baslarlar dagıtımına ...!
quote:
Orijinalden alıntı: JackSparroW-
hb dan bugünlerde teslim alan ürününü varmı ? inşallah 10 aralıkta baslarlar dagıtımına ...!
inşallah benimkiler de gelmedi hala ( 2 adet 5800 red ) 09.11.09'da vermiştim sipariş .. evet arkadaşlar varmı teslim alan acaba ?
10 hazirandan sonra fiyatlar yükselilirmi beklemek fayda warmı
Arkadaşlar h.b dan dağıtımın yarın başlaması gerekiyor. Teslim alanların (tabi teslimat olursa) kargolam durumunda olanların son durumlarını sipariş tarihi ve rengini belirterek buraya yazarsa herkes bilgilenmiş olur.
Hadi iyisiniz arkadaşlar 1 gün kaldı. Umarım telefonlarınız gelir de rahat edersiniz. Belirsizliğin insanı nasıl huzursuz ettiğini çok iyi bilirim. Hadi hayırlısı...
quote:
Orijinalden alıntı: mesem78
Arkadaşlar h.b dan dağıtımın yarın başlaması gerekiyor. Teslim alanların (tabi teslimat olursa) kargolam durumunda olanların son durumlarını sipariş tarihi ve rengini belirterek buraya yazarsa herkes bilgilenmiş olur.
bende 12 .11.2009 da sipariş vermiştim.büyük gün yarın, inş başlarlar dagıtıma,mesem78 arkadasın dediği gibi sipariş durumunda son durumları yazarlarsa arkadaslar bizlerde bilgilenmiş oluruz , iyi forumlar..
24.12.2009'da stoklarımızda yazıyor. bu ne iş?
hb den beklerim...
şok şok şok bu ne biçim iş 1 aydır bekliyordum yine uzattılar 24.12.2009 yazıyor. galiba fiyatın düşmesini bekliyorlar
sanirim insanlari gaza getirip ellerinde kalan muzik telefonlarini satiyorlar. nokia 5130 muzik telefonlarina bakiyorum. altin gibi olmus. fiyati dusecegine artiyor.260 felandi 310 lari bulmus.
böle iş olmaz yarın ümraniye hbdeki merkezine gidicem 1 ay dır bekliyorum yazık gunah ya.
Tamammen *** çıkmış durumda, kırk yılda bi internetten alalık dedim yarın stoklarda giriodu herifler 24.12.2009 da stoklarda yazmışlar dalgamı geçiolar çocukmu kandırıolar.Lanet olsun kesin o gün gelir çatar bi 10 gün daha ileri atarlar.Almıyorum lan almıyorum, bezdirdiniz yok böyle bişe ya Teknosaya gelince ordan alıcam oda olmadı mı almicam olmasın çokta umrumda ne bu ya adam gibi delikanlı gibi yazın kardeşim şu tarihe kadar yok diye ne bu böyle 10 unda stoklarda diyim te son dakikada 24 üne atmakta ne demek oluyo
24.12.09 yazmışlar , eğer telefonlarım yarın gelmezse (2 adet red) , yasal işlem başlatacağım ..
ben yarn izmitten kalkıp ümraniyeye merkezlerine gidicem birde orda anlatsınlar böle iş olmaz 529m istinye parkta var ben 556m dan sipariş verim 1ayonce gitsin ordan alsınlar 30m karları var.bole iş olmaz.
toplu olarak tepki mailleri atalım,yada siparişleri iptal edelim bence.
birdaha hepsi burada mı töbeler olsun 100m hediye çeki die aldım rezil ettiler.
Arkadaşlar 1 ay önceden sipariş verdiniz, peki kredi kartlarından paranız çekildi mi? Çok merak ettiğim bir soru, cevap yazan olursa çok sevinirim.
1 ay önce sipariş vermiş bir arkadaşıma dün öğleden sonra (Ayın 9 unda) mail geldi sipariş kargoya verilmiş. sanırım ellerine az miktar geçti ve onu çirkeflik yapanlara dağıttılar çünkü biliyorum bir ton mail atmıştı hepsiburada ya...
Arkadaşlar telefon bazı KVK bayilerine gelmiş. İnternetten beklemektense gidip kendi elinizle alın. Fiyatı da 529 TL, anlaşmalı kartlara taksit yapıyorlar. Aşağıdaki linkten yakın bayileri bulup telefonla sorabilirsiniz. http://www.kvk.com/NearestDealer.asp?City=34
Bildiğim kadarıyla ön siparişte ücret peşin alınıyor. 1000 kişi sipariş vermiş olsa ki bu 550.000 TL eder, böyle bir paranın 1 aylık işletilmesi ile elde edilecek kar... Maşallah.