Şimdi Ara

Nokia5800XM ve hepsiburada.com (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
422
Cevap
0
Favori
22.836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yarım saat önce stokta var sepete ekle diyordu evet bende şimdi baktım stokta yok diyor arabulun sitesinde Stok Durumu : Stoklarımızda... Güncelleme Tarihi: 18.11.2009 17:28:00
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kara Prens

yarım saat önce stokta var sepete ekle diyordu evet bende şimdi baktım stokta yok diyor arabulun sitesinde Stok Durumu : Stoklarımızda... Güncelleme Tarihi: 18.11.2009 17:28:00

hangi site o ? stoklta var dyen?
  • arabul.com.tr
  • Arkadaşlar eroyondan sipariş edip bekleyen var mı siyah renk sipariş edicem Hb de yoktu ..
    Hb deki gibi sorun yaratacaksa eroyon da bulaşmayalım hiç
    ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: PIERzig

Arkadaşlar eroyondan sipariş edip bekleyen var mı siyah renk sipariş edicem Hb de yoktu ..
    Hb deki gibi sorun yaratacaksa eroyon da bulaşmayalım hiç
    ???

ereyondan Pazar Günü Siparişimi verdim MAVİ renk..

şuan itibariyle Saat 20:48 de kargoya verildi. şuan telefonum yurtiçi kargo ile buraya geliyor. telefon yarn akşama doğru Allahın izniyle ellerimde olacak =))

sana tavsiyem hemen ver ereyondan siparişi. ama siyah rengi hiç bi yerde bulamazsın ;)
  • şu an kargoda muhtemelen 19.11.2009 tarihinde ulaşacak gelince yazarım
  • banada erenyondan mail gelmiş.yarın stoklarımıza girecek diye.hadi bakalım hayırlısı yarın kargoya verirler herhalde
  • Orijinalden alıntı: qube26

Vatan'nın websitesinde Vcard ve %12 indirimli ( WorldCard ) 529 TL yazıyor. Acaba mağaza fiyat mı farklı ?

Hayır mağaza da fiyat farkı yok. Bana bir email atmışlar, kişiye özel KDV kadar indirim. Bir de şifre vermişler, vatan card la kullanmak için indirimli alınabiliyor. 6 Aralık son idirim tarihi. Onun dışındaki dediğiniz gibi %12 ya da %5 indirim veriyor. Fakat zaman zaman kdv indirimi bütün ürünlere yapıyor vatan. Yine yaparlar.
  • e'reyondan banada mail gelmis.

gelen mail : Siparişinize konu olan Nokia 5800 model cep telefonu ile ilgili tedarik çalışmaları tamamlanmıştır.Ürünlerin 19.11.2009 tarihinde stoklarımıza girmesinin ardından siparişinizin gönderimi yapılacaktır.

haydı hayırlısı cumartesı beklıyorum.

paylasımlara tesekkur yazmak ıstıyorum artık
  • Arkadaşlar,

Bu topicde şu ana kadar hepsiburda.com a veya herhangi bir siteye Nokia 5800 xm sipariş vermiş ve gecikmeden dolayı madur olan arkadaşlara orjinal Nokia 5800 xm aksesuarlarının tercihli kampanya fiyatlarından extra %10 iskonto yapılacaktır. Unutmayın, herkese değil sadece topicde mesaj geçmiş ve ismi olan madurlara. DUYRULUR !

http://forum.donanimhaber.com/m_35631530/mpage_1/key_//tm.htm#35631530

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Re-Atum -- 19 Kasım 2009; 16:56:55 >

• Merhaba;
    Ereyon'dan haber var mı ? Kargo yola çıktı mı ? Çıktıysa Hepsiburada'dan aldığım iki telefonu iptal ettireceğim. Cevap verirseniz sevinirim. Teşekkürler...
  • Bende 10.11.09' da 2 adet 5800 red sipariş verdim , hala tedarik sürecinde diyor .. mesaj attım , oto-cevap geldi ( şarj aleti falanda filan )
    İnternet üzerinden ilk alışverişimdi , iyi bir deneyim oldu .. bir daha internet üzerinden alışveriş yapar mıyım , bilemiyorum ..
    inş. ikisi de en kısa sürede elime sağlam , sorunsuz şekilde ulaşır ..
  • 23.10.2009 daki verdiğim 5800 red bugun itibari 19.00 da kargoya verildi. yarın elime ulaşınca detayları yazarım. hepsiburada.com dan siparis vermistim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frossbite -- 19 Kasım 2009; 19:17:52 >
  • Bende hepsiburada dan 13.11.2009 da 1 kırmızı 1 mavi sipariş vermiştim.
    Bugün sayfada kırmızı model için teslimata hazır ibaresi vardı.
    Zannediyorum kırmızı modeli stoklara girdi...
  • NOKIA 5800 XpressMusic ( 8 GB HAFIZA KARTI HEDİYE )-Mavi 1
    Çıkışa Hazır

7-11-2009 DA siparıs vermıstım.cıkısa hazır dıyor.maıl de geldı.tedarık edıldı dıye.HB den

Sipariş no : 97418147 Sipariş Tarihi : 07.11.2009
    Sipariş Durumu : Ürünleriniz kutulanıp, kargoya teslim edilmektedir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolson -- 19 Kasım 2009; 20:40:38 >
  • allah allah bende 2 tane kırmızı sipariş vermiştim 10.11.09'da , fakat hala tedarik sürecinde diyor .. Yarın da kargoya verilmezse telefonla arayacağım bakalım ne diyecekler ..
  • telefonları kargoya verilen arkadaşlar, telefonların son sürüm m olduklarını ve kasa açıklığı olup olmadığını ve ayrıca kutu içeriğini buraya yazarsa çoook sevinirim.
  • Hb'den 15.11.2009'da verdim siparişi, Aras kargoyla yollanmış bu akşam itibariyle. Kırmızı 5800. Gönderdikleri kargo linkinden Aras kargo teslimat durumuna dair online takip yapılabiliyor. Şu anda yolda ibaresi gözüküyor, yarın elimde olur sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolgabc

telefonları kargoya verilen arkadaşlar, telefonların son sürüm m olduklarını ve kasa açıklığı olup olmadığını ve ayrıca kutu içeriğini buraya yazarsa çoook sevinirim.

son sürüm olup olunmadigi yada kasa acikligi olup olmadıgını nasıl anlayabiliriz?..
  • quote:

Orijinalden alıntı: boraokur44

quote:

Orijinalden alıntı: tolgabc

telefonları kargoya verilen arkadaşlar, telefonların son sürüm m olduklarını ve kasa açıklığı olup olmadığını ve ayrıca kutu içeriğini buraya yazarsa çoook sevinirim.

son sürüm olup olunmadigi yada kasa acikligi olup olmadıgını nasıl anlayabiliriz?..

expressmusic kısmının hemen yanında kasa ile kapak arası diğer yerlere göre daha fazla açıkmış ve buradan ışık geliyormuş Bu bahsettiğim ilk sürümlerde varmış. Siz gene de kargo gelince iyi bi inceledikten sonra buraya yazarsanız sevinirim, ben de ona göre HBden sipariş vericem
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.