Şimdi Ara

Nokia5800XM ve hepsiburada.com (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
422
Cevap
0
Favori
22.861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: boraokur44

????

arkadaşım hb'dan sipariş edipte tedarik sürecinde olan herkesi neden tedirgin ediyorsun?..okuyorum mesajlarını sürekli kötülüyorsun firmayı.Allah'tan oranın çalışanı falan değilim.İnsan böyle şeyler duysa üzülür.Ürün açıklaması ibaresine bakarsan iyi olur. Tek Distribütör "KVK" değil.

"Mağazamızda Satılan Nokia Cep Telefonları. Nokia Türkiye Yetkili Servisleri Tarafından 2 Yıl Garantilidir.Nokia Resmi Distribütörü olan Genpa. KVK. Netcell. C5. STS ve Dora tarafından temin edilmekte. Nokia Komünikasyon A.Ş. tarafından ithal edilmektedir."

Ürün açıklama kısmında böyle bir ibare var zaten.Ha dersenki ben bu işlerden çok iyi anlarım o zaman yukarıdaki Distribütörlerden herhangi birinde aldığında Allah korusunki telefonlarımıza birşey olursa aynı TEKNİK SERVİSlere gideceğiz.Resmi Distribütörler paralel ithalat yapmaz.

2006 dan beri hb dan alışveriş yapıyorum 1500 e yakın alışveriş yaptım. firmayı kötülümek değil amaç?

- insanları kandırması? şarj aletyle ilgisi olmayan tedarik durumunu ilk başta bütün sipariş verenlere aynı mesajı yolladı! 1 aydır ürünü alamayanlar var dı?
    - işin gerçeği şuydu. kvk ve genpa dağıtım yapmadığı için telefon yoktu? yani şarj aletyle ilgisi yoktu.
    - ürün stoğunda olmamaasına rağmen geçei olarak temin edilemiyor yazsını bile koyamadı? ticaret yapıcak ya? bunlarımı savunucam peki?
    - ben N73 ümü daha önce başka bir distribütrden almıştım ve kvk ya tamire götrdüğümde telefonumu aldığım yere götrmemi söyledi. eğer yaptrmak istersem ücret karşılığı olucağını söyledir?
    - bu firmaların hepsinin kendi TEKNİK SERVİSLERİ VARDIR! kvk ve genpaya ihtiyaç duyucak olan bir şirket telefon satarmı? saçmalama lütfen. hepsi özel ve kendi çıkarları doğrultusunda çalışmaktadır.
    - Nokia Resmi Distribütörü olan Genpa. KVK. Netcell. C5. STS ve Dora tarafından temin edilmekte evet doğru. ama hepsi de farklı dimi? yani kutuda DORA çıkarsa DORAYA bağlısın? NetCeLL çıkarsa NetCelLe kvk çıkarsada KVK ya ;)
    - şuan ön siparişte sanırım. TÜRKİYENİN EN BÜYÜK ALIŞVERİŞ SİTESİ ;) kandırılmayı sevmeyen bir tüketiciyim? o yüzden de sinirliyim? kim kandırılmayı sever o ayrı ama savunulacak yanı olmayan bir şirketide savunmam.
    - KİMSENİN PANİĞE GİRMESİNE GEREK YOK. ALIRKEN ZATEN ORDA YAZAN ŞARTLARI KABUL EDİİP ALIYORUZ BEN SEN O VS..

herkese telefonu hayırlı olsun şimdiden..

• ben de cuma günü hızlı teslim diye vatan dan sipariş ettim, sipariş takipte biraz sonra ürün hazırlanıyor yazdı, biraz sonra da kargoya verilmeye hazır yazdı, iyi dedim bugün yollarlar yarın elime geçer ama nerede? Şimdi cumartesi geçti, pazar zaten kargolar çalışmıyor, demekki en erken pazartesi verecekler demektir. Şimdi bu nasıl hızlı gönderi, bu nasıl kargoya verilmeye hazır mesajı? Demekki adamlar internetten sipariş toplayıp göndermiyorlar, mağazadan elden satış yapıyorlar. Yazıklar olsun, haram olsun o paralar. Gördüğünüz gibi sadece hb değil
  • teknosa.com da stoklarda gözüküyor.
  • 10 aralıktan önce gelmeyecek sanırım , bir daha internetten alışveriş yapmam telefona olan tüm hevesim kaçtı hb sayesinde ....
  • 10 aralık yazdılar utanmadan bugun bekleyişimin 10. günü offff . eski telimi guvenip satmıstım emanet tel buldum hb yle olan son alışverişim diyebilirim artık hediye çeki yuzunden ne hallere kaldım.

bizde fiyat 556m di şimdi açılırken 520 ye falan denk gelirse farkı ödicekler mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bardarback -- 22 Kasım 2009; 19:44:46 >
  • hediye ürünü yolluyorlar , ondan sonra da teslimat tarihini 10.12 belirtip isterseniz siparişi iptal edin diyorlar , netten siparişi iptal edemiyorsunuz , ya mail atıp onların geri dönüşünü bekliceksin ya da telefonla ulaşıp siparişi iptal ettirceksin ki telefonla görüşmek mümkün deil,ardından bankayla görüşcen v.s v.s
    hepsiburada ya artık güvenim kalmadı , müşt hizmetleri sıfır.=(
    diğer internet siteleri ürünleri en fazla 4 günde yeniden tedarik ederek satısa devam derken , benim gibi magdurlar ya siparişini binbir türlü detaya girip iptal ettircekler ya da 10 aralıgı beklemekten baska caremiz yok..tabii inş 10 aralıkta yollarsa.....
  • quote:

Orijinalden alıntı: BLooDSLinCe

quote:

Orijinalden alıntı: boraokur44

????

arkadaşım hb'dan sipariş edipte tedarik sürecinde olan herkesi neden tedirgin ediyorsun?..okuyorum mesajlarını sürekli kötülüyorsun firmayı.Allah'tan oranın çalışanı falan değilim.İnsan böyle şeyler duysa üzülür.Ürün açıklaması ibaresine bakarsan iyi olur. Tek Distribütör "KVK" değil.

"Mağazamızda Satılan Nokia Cep Telefonları. Nokia Türkiye Yetkili Servisleri Tarafından 2 Yıl Garantilidir.Nokia Resmi Distribütörü olan Genpa. KVK. Netcell. C5. STS ve Dora tarafından temin edilmekte. Nokia Komünikasyon A.Ş. tarafından ithal edilmektedir."

Ürün açıklama kısmında böyle bir ibare var zaten.Ha dersenki ben bu işlerden çok iyi anlarım o zaman yukarıdaki Distribütörlerden herhangi birinde aldığında Allah korusunki telefonlarımıza birşey olursa aynı TEKNİK SERVİSlere gideceğiz.Resmi Distribütörler paralel ithalat yapmaz.

2006 dan beri hb dan alışveriş yapıyorum 1500 e yakın alışveriş yaptım. firmayı kötülümek değil amaç?

- insanları kandırması? şarj aletyle ilgisi olmayan tedarik durumunu ilk başta bütün sipariş verenlere aynı mesajı yolladı! 1 aydır ürünü alamayanlar var dı?
    - işin gerçeği şuydu. kvk ve genpa dağıtım yapmadığı için telefon yoktu? yani şarj aletyle ilgisi yoktu.
    - ürün stoğunda olmamaasına rağmen geçei olarak temin edilemiyor yazsını bile koyamadı? ticaret yapıcak ya? bunlarımı savunucam peki?
    - ben N73 ümü daha önce başka bir distribütrden almıştım ve kvk ya tamire götrdüğümde telefonumu aldığım yere götrmemi söyledi. eğer yaptrmak istersem ücret karşılığı olucağını söyledir?
    - bu firmaların hepsinin kendi TEKNİK SERVİSLERİ VARDIR! kvk ve genpaya ihtiyaç duyucak olan bir şirket telefon satarmı? saçmalama lütfen. hepsi özel ve kendi çıkarları doğrultusunda çalışmaktadır.
    - Nokia Resmi Distribütörü olan Genpa. KVK. Netcell. C5. STS ve Dora tarafından temin edilmekte evet doğru. ama hepsi de farklı dimi? yani kutuda DORA çıkarsa DORAYA bağlısın? NetCeLL çıkarsa NetCelLe kvk çıkarsada KVK ya ;)
    - şuan ön siparişte sanırım. TÜRKİYENİN EN BÜYÜK ALIŞVERİŞ SİTESİ ;) kandırılmayı sevmeyen bir tüketiciyim? o yüzden de sinirliyim? kim kandırılmayı sever o ayrı ama savunulacak yanı olmayan bir şirketide savunmam.
    - KİMSENİN PANİĞE GİRMESİNE GEREK YOK. ALIRKEN ZATEN ORDA YAZAN ŞARTLARI KABUL EDİİP ALIYORUZ BEN SEN O VS..

herkese telefonu hayırlı olsun şimdiden..

Öncelikle arkadaşım benimle konuşurken bir daha hakaret boyutunda kelimeler kullanma "saçmalama lütfen" gibi.Bu konularda çok bilgili olduğunu sanıyorsun sanırım 2 yıl bu işlerle uğraştım.neyse daha fazla polemige girmeyecegim fakat insanları yanlıs yönlendirme özel çıkar falan yok ortada hepsinin amacı aynı.önce birazcık oku lütfen.

Teknosa'da olduğunu gördüm bende siparisimi iptal ettim.yarın teknosadan elden almaya gidicem almak isteyen arkadasların illerindeki Teknosa bayilerini arayıp bilgi almalarını tavsiye ederim.

Şimdiden alabilen arkadaşlara hayırlı olsun iyi günlerde kullansınlar..

• darty.com.tr 48 saatte teslim(!) 50 saat oldu bee kargoya verin bari. hala yürürlükte nereye yürüdüğünü söle bari. tedarik sürecinde yazsa bu kadar endişelenmicem. hani bilmiyosun ki ne zaman gönderirler stoklarında var mı yokmu attığım maillere de cevap gelmiyo. yarın da yürürlükte yazmaya devam ederse arayıp sorcam ordanda bi sonuç çıkmazsa iptal edicem ve vazgeçicem 5800 dan
    6230 la dewam
  • Dora Nokia nın resmi dist.lerinden biridir ark.lar
  • Şu an itibari ile kargo ilçeye gelmis bulunmakta:) adamlar cumartesi gelecek dediler geldi, akşamı kargoladilar. 21.11 1625 kargoya girdi gözüküyor. 23.11 0316 ilçe de... helal olsun, EREYON! bundan sonra ki alış veriş te hepsiburada anca benden nah ımı alır :)
    sitelerine bile girmem artık. Dora hakkında: Arkadaşlar TÜRKİYE cumhuriyeti devleti üzerinde satılan bütün elektronik ürünler en az 2 yıl garanti altındadırlar. Yurtdışında, bazı ülkelerde bu 1 yıl olabilir. En ufak anlaşmazlıkta kaymakamlıklar daki tüketici mahkemelerine gidebilirsiniz, tek yapmanız 1 dakikada şikayetçi olduğunuz ürün ve firmayı nöbetçi savcıya bildirmek. Daha sonra görün bakın neler oluyor:) benim arkadaşa citroen, c4 ü c5 yaptı:)
  • hele şükür benimde perşembe gecesi vatandan siparişini vermiş olduğum siyah telefonum kargoya verilmiş, tamda "siparişi iptal edin" mesajını hazırladım, sipariş numarama bakmak için sipariş takip sayfasına girdim, birde ne göreyim kargo detaylarını vermişler, gördüler sanki adamlar
  • telefonla arayınca darty.com.tr siparişimi kargoya verdi sonunda umarım yarın elime geçer
  • HB nin mesajlrı

------------------------------------------------------------------------------
    23.11.2009 22:47:15 Tarihinde Mesajınıza Cevap Verilmiştir.

Gürümrükte yaşanan sorun nedeni ile yaşatmış olduğumuz gecikmeden dolayı siz değerli üyemizden özür dileriz.

Saygılarımızla.

-------------------------------------------------------------------------
    20.11.2009 22:53:52 Tarihinde Mesajınıza Cevap Verilmiştir.

Siparişinizde bulunan ürün ile ilgili yaşanan problem hakkında size daha önce nokia tarafından bildirilen durum hakkında bilgi verilmiştir. Ürün sitemizde ön siparişe alınmış olup 10/12/2009 tarihinde stoklara girecektir. Aksi durumda size yeniden bilgi verilecektir. Dilerseniz bu süre içinde ürünün gelmesini bekleyebilir başka bir ürün ile değişimini talep edebilir ya da iptal edebilirsiniz.

Yaşanan sorun nedeniyle siz değerli müşterimizden bir kez daha özürdileriz.

Saygılarımızla...
    -------------------------------------------------------------------------------------------

20.11.2009 23:07:05 Tarihinde Mesajınıza Cevap Verilmiştir.

Ürün sınırlı sayıda gelmiştir.

Siparişinizde bulunan ürün ile ilgili yaşanan problem hakkında size daha önce nokia tarafından bildirilen durum hakkında bilgi verilmiştir. Ürün sitemizde ön siparişe alınmış olup 10/12/2009 tarihinde stoklara girecektir. Aksi durumda size yeniden bilgi verilecektir. Dilerseniz bu süre içinde ürünün gelmesini bekleyebilir başka bir ürün ile değişimini talep edebilir ya da iptal edebilirsiniz.

Yaşanan sorun nedeniyle siz değerli müşterimizden bir kez daha özürdileriz.

Saygılarımızla...

----------------------------------------------------------------------------------

19.11.2009 14:00:54 Tarihinde Mesajınıza Cevap Verilmiştir.

Ürününüz için net bir tarih bilgisi şuan için iletilememekte olup araştırmalar devam etmektedir.

İşlemlerin hızlandırılması için gerekli başvurular yapılmıştır.

Yaşanan bu gecikmeden dolayı siz değerli müşterimizden bir kez daha özürdileriz.

Saygılarımızla...

---------------------------------------------------------------------------------------------
    16.11.2009 21:37:55 Tarihinde Mesajınıza Cevap Verilmiştir.

Değerli müşterimiz,

Nokia bazı şarj cihazı modellerinde (15 Haziran - 9 Ağustos 2009 tarihleri arasında üretilen AC-3E ve AC-3U ve 13 Nisan - 25 Ekim 2009 tarihleri arasında üretilen AC-4U) değişim programı önermiştir.

Bunun sonucunda, gümrükte bulunan bazı cep telefonu modelleri de bu kapsamda değerlendirilmiş ve paket içeriğinde yer alan şarj cihazlarının değişimi beklemesi nedeniyle distribütörlere ürün sevkiyatı yapılamamıştır.

Sitemizden siparişini vermiş olduğunuz NOKIA 5800 XpressMusic adlı üründe gümrük aşamasında değişim kararı alınan ürün grubunda yer almaktadır.Üretici tarafından alınan bu karar doğrultusunda karar gerçekleştirildikten sonra hepsiburada.com teslimat yapılacak firmalar listesinde ön sırada yer almaktadır. Ayrıca siparişinizin elimize ulaştığı gün adresinize teslim edilmek üzere kargo ile gönderileceğinden endişeniz olmamasını rica ederiz. Konu ile ilgili detaylı bilgilere Nokia’ dan ulaşabilirsiniz.

İstisnai bu durum için tekrar özür diler, anlayışınız için teşekkür ederiz.

Sizi hep aramızda, hepsiburada.com’da görmek dileğiyle.

-----------------------------------------------------------------------------------

• teknosa'dan aldim arkadaslar gercekten cok güzel..İnşallah pişman ettirmez ;)..
  • 05/11/2009 da verdiğim siparişimi biraz önce iptal ettim, daha fazla bekleyemedim, sıkıldım zaten almasam da olur artık :) 20 gün oldu ya... ayıp...
    hepsi buradaya teşekkür(!!!) ediyorum...
  • 06.11.2009 tarihinde siparişi vermiştim 19.11.2009 tarihinde kargoya verdiler dün elime ulaştı telefon ve çok beğendim telefonu.

EDİT: HB'dan worldcard indirimiyle 502,16 TL ye aldım benden daha ucuza alanı duymadım siz duydunuz mu :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mmuratt -- 26 Kasım 2009; 0:59:39 >
  • bende izmir de bütün büyük firmalara telefon açtım stok sordum, atmayın arkadaşlar hiç bir yerde yok ufak tefek mağazalarda akldı ise bilmem, stok var deselerdi hemen iptal edecektim siparişi, ama yoksa napıcaz, bekleyeceğiz......sonuçta 502_tl ve 6 taksit HB 'da ....
  • İzmir çiğli koçtaş içindeki darty mağazasında adımı bırakmıştım 2 gün önce, 4 tane gelmiş birini ayırmışlar saolsunlar gittim teslim aldım 529tl , bilgilerinize.
  • H.B den bu aralar teslimat alabilen varmı
  • bende pazar günü ceptıkla'da geziyordum sadece 5800 siyah gördüm diğer renkler mevcut değilmiş 560 liraydı başka yerde bulamayınca direk aldım bayram vakti almıştım salı günü oldu stokda yok yazıyordu bi garip oldum buradaki yazıları okuyunca acaba bayram vakti ilgilenemedilermi siteyle stok bilgileri vs derken mail attılar ürününüzü daha erken gönderecektik ancak yeni seri'lerden siyah geldi elimize onu kargoladık dedi bugünde elime ulaştı çok memnun kaldım hizmetlerinden telefon cidden bi harika

buradan hb mağdurlarına geçmiş olsun. yaptıkları ayıp gerçekten ilk mesajları okudum olmayanı var göstermermek..
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.