Şimdi Ara

Nokia5800XM ve hepsiburada.com (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
422
Cevap
0
Favori
22.862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • www.ereyon.com a sonsuz teşekkürler..... beni gereksiz yere bekletmeyip, ilk ele geçen fırsatta yolladığı için..

telefonum dün 20:48 de kargoya verildi sabah saa 11 :30 da elime ulaştı =))

ilk izlenimlerim şu:

1- Telefon kesinlikle harika
    2- Kasa açıklığımı oda ne? ben körmüyümde göremiyorum?
    3- KVK bandrollü.. Kvk ve Genpğa Garantili bir kutu. kesinlikle paralel ithalat değil
    4- Kutu içeriği: Noki 5800 =) Batarya, Mini DVD, Stylus Pena, Kualklık ve kumandası, usb bağlantı kablosu.. Not: ben ürün gelmeden önce Orjinal kılıf ve ayaklığı almıştım zaten. Kılıf Süper oldu. bunund ışında kılıf kullanmam. şık ve orjinal bir ürün ;)
    5- daha bişey yüklemedm hızını fazla test edemedm.
    6- 9 da kullanmaya başladım rahattlıkla 20 msj yazdım no problem =)) gayet rahat :D
    7- Sürüm V30.0.011 Tarih: 26.06.2009
    8- Dokunmatiğine laf atanları anlamıyorum. uzay çağında yaşıyorsunuz da haberimiz mi yok

Telefonumu çok sevdim. herkes çok sevdi..

Annemin elinden alamadım yahu N73 ümü anneme veriyorum beğenmedi. 5800 ü istiyor

• vatana siyahı gelmiş sömürün
    hemen görür görmez aldım valla az önce
  • An itibarıyla hepsiburada'daki sipariş sayfamda hiçbirşey göremiyorum, bomboş görünüyor??
  • drconan demek kı yollamıslar sıparısını.orada bekleyen sıparıslerım yazıyodur yukarıda.onu butun sıparıslerım dıye cevırırsen gorebılırsın sıparisını

not:bende de aynı sorun mevcut.sanırım sıteden kaynaklı bır hata.gonderıp gondermedıklerı hakkında bılgım yok.duzeltırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolson -- 20 Kasım 2009; 8:14:13 >
  • Geçmiş olsun Hepsi Buradanın sayfası göçmüş girmiyor

giriyor siparişlerde bişey görünmüyor, :D heralde şarjları bitti....
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkanefe

Hb'den 15.11.2009'da verdim siparişi, Aras kargoyla yollanmış bu akşam itibariyle. Kırmızı 5800. Gönderdikleri kargo linkinden Aras kargo teslimat durumuna dair online takip yapılabiliyor. Şu anda yolda ibaresi gözüküyor, yarın elimde olur sanırım.

Arkadaştan 10 gün önce verdiğim sipariş hala tedarik sürecinde görülüyor, bu adamlar kafalarına göre mi yolluyor ürünleri??
  • 18.11.2009 Tarihinde Kırmızı Siparişi Verdim.. Şu An Kargo Şubesinde beni Bekliyor :)
  • Hepsiburada.com : Ürün 10.12.2009 tarihinde stoklarımızda olacaktır !
  • v*tan bilgisayardan alın gitsin siyahı da var, world kartınızda varsa hele ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: korner12

Hepsiburada.com : Ürün 10.12.2009 tarihinde stoklarımızda olacaktır !

gerçekten mi

Aynı şekilde ben de 06.11 de sipariş verdim nasıl oluyo da 10 gün sonra sipariş veren birine gönderilebiliyorlar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taro_misaki -- 20 Kasım 2009; 10:59:48 >
  • vatanda 8 gb kart vermiyorlar galiba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusuftaner

v*tan bilgisayardan alın gitsin siyahı da var, world kartınızda varsa hele ...

Aynen siyahıda var hemde hızlı gönderi bence vatandan alın en güzel hepsiburada cidden çok kötü yaptı eğer hepsiburadayı beklerseniz telefonu alamadan hepsi tükenir eli boş kalırsınız
  • vatan 8gb hafıza kartı hediye etmiyor sanırım..
  • arkadaşlar, vatan bilgisayarda satılan nokia 5800 ler paralel ithalat mı?
  • Hepsiburada.com Siparişiniz kargoya verildi
    7-11-09 DA MAVİ 5800 Sipariş vermıstım.
  • ben 05/11/2009da almıştım
    NOKIA 5800 XpressMusic ( 8 GB HAFIZA KARTI HEDİYE )-Kırmızı 1
    Üretici firmadan bekleniyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: taro_misaki

vatan 8gb hafıza kartı hediye etmiyor sanırım..

Vatan'ın ya da başka satıcının elinde değil 8gblık kartı verip vermemek. Kartı Nokia kendi, cihaza takılı olarak veriyor.
  • ben de 8 kasım da vermıstım hb den siparişi
    hala tedarik sürecinde yazıyor.. :S
    nokia 5800 kırmızı--
  • hb'den sipariş verenlere geçmiş olsun valla 10 aralığa kadar gelecek gibi görünmüyor, bir de üstüne fiyatı değişebilir yazıyor yukarıda

tam verecektim 2-3 gün önce iyiki burayı görmüşüm... hepinize iptal etmenizi tavsiye ediyorum, adamlar resmen paranızı alıyor ve ürünü yollamıyor... yazık...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oray -- 20 Kasım 2009; 15:14:08 >
  • Arkadaşlar ereyon da yarın stoğa giriyor ürün..Haberiniz olsun...
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.