Yarbay
20 Nisan 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 41 (Bu ay: 0)
Gönderileri
arkadaslar tam s3 e odaklanirken xperia t yi gordum kafam karisti s3 e gore biraz daha dizayni bir durusu var t nin fikir verirseniz cok memnun olurum tesekkurler
Arkadaslar hem internet explorerim hemde firefox um var ikisindende youtuba girip video izlemek istedigimde flashplayer eksik filan diyor indirip yukluyorum ama sorun gene ayni arastirdim forumda programi kaldirip yeninde kurdum ama fayda etmedi internet explorer eksik demiyor sayfada hata olustu diyor ve sayfa kapaniyor delirecem ya bu flash playere alternatif falan varmi acaba bu arada pc ye yeni format atilmisti guncellemeler filan yaptim ama ???? tesekkurler
Arkadaslar hem internet explorerim hemde firefox um var ikisindende youtuba girip video izlemek istedigimde flashplayer eksik filan diyor indirip yukluyorum ama sorun gene ayni arastirdim forumda programi kaldirip yeninde kurdum ama fayda etmedi internet explorer eksik demiyor sayfada hata olustu diyor ve sayfa kapaniyor delirecem ya bu flash playere alternatif falan varmi acaba bu arada pc ye yeni format atilmisti guncellemeler filan yaptim ama ???? tesekkurler
arkadaslar tam aksama sabaha n 900 u almayi dusunurken n 8 in duyurulmasi kafami karistirdi alayimmi n900 u yoksa n8 imi bekliyeyim ????
arkadaslar yeni opel corsa ( COSMO ) aldim cd yi taktim daha geri vermiyor kimi diyor cekme cd yi calmaz vs ne yapabilirim hafta sonu oldugundan kismeye gosterme sansimda yok simdiden tesekkurler
arkadaslar bu hatayi verdi ama pc yi bir sekilde actim simdi hazir acikken nasil bir islem yapabiliirim windows un cd sinden kopyalama yapin diyorlar ama nasil yapicam bi yardim lutfen sygilar
Arkadaslar pc yi acinca ntldr eksik ctrl +alt+delete ye basarak yeni acilis yap dedi yaptim acilmadi sonra pc yi kapatip actim bilgisayar acildi bu hatayi daha once yasamis ve bilgisayarci cagirmak zorunda kalmistim ne yapmam gerekir hazir simdi bilgisayarim calisirken bir daha gormemek icin bu hatayi ???? cok tesekkurler
arkadaslar sag alt kosedeki arac cubugunda bilgisayar sembolu varya hani internet baglantisini gosteren ordaki sari nokta sag sola gidip geliyor bi keren daha yapmisti sonra net gitmisti gene oyle olcak sanirim ne yapmak lazim tesekkurler
arkadaslar sim kartimdaki numaralarin alfabetik siralamasi bozuldu rastgele cikiyor isimler bunu nasil duzeltebilirim ????
arkadaslar sim kartimdaki numaralarin alfabetik siralamasi bozuldu rastgele cikiyor isimler bunu nasil duzeltebilirim ????
Hakkında
Forum İmzası:
nokia N8
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 4 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 9 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 4.358
İkinci El Bölümü Mesajları: 15
Konularının görüntülenme sayısı: 555.322 (Bu ay: 269)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.