Şimdi Ara

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^ (858. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18.484
Cevap
14
Favori
900.136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 856857858859860
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bencede unutma değil,niye derseniz N82 den çok sonra çıkan telefonlardada bu destek yok.Sanıyorum listede olan 12 telefonun satılması için promosyon olarak veriliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grolof -- 18 Şubat 2010; 9:12:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: grolof

quote:

Orijinalden alıntı: sentethique

Arkadaşlar N82 için nokia maps navigasyon ücretsiz değilmi acaba? Her adres sormamdan bir süre sonra mağazaya girmek için çevirim içi olmanız gerekiyor diyor. Evet de desem hayır da desem navigasyonu sonlandırıyor.. Bir bilen yardım etsin yahu.. Herkese sevgiler saygılar..

Bir çok sitede hatta sanıyorum reisin sitesinde ücretsiz kullanabileceğin ovi maps var.Bence iki mesaj yukardaki reisin anlatımı ile Ndrive yi kur.haritası daha güncel ve çok güzel.Gideceğin yeri işaretliyorsun,gitmeden öncenavigasyonun ön izlemesini bile seyredebiliyorsun.

not düşmüşüm ama ben oraya belli cihazlarla uyumlu diye.

• quote:

Orijinalden alıntı: sugar_klavyeci

Dostum sende N82'nın siyah sıfırını bulmak için uğraşma sıfırını bulduğun an siyah yada beyaz farketmez kap hemen ben sonradan siyah kapak taktırdım galiba forumda siyah N82 yalnızca bende var

haklısın aslında, bu cumartesi bi eminönü ve kadıköy yapmam gerekecek heralde
  • Teşekkürler arkadaşlar bu nokiadan bize hayır yok anlaşılan..
  • Nokia N82 İçin Yüz Tanıma Teknolojisi

Değerli arkadaşlar sizlere paylaşacağım programla bu teknoloji kulanma kolaylaşacak bilindiği üzere bu teknoloji Nokia N86'da ek olarak gelmekte;ancak diğer modeler için bir yazılım paylaşacam. Programı şahsen denemedim;çünkü yanımda akıllı telefon mevcut değil umarım faydalı olur olumlu ya da olumsuz yorumlarınızı da yazabilirsiniz.

Gerekli Link:
    http://hot fil e.com/dl/28983679/0142987/Yz_Tanma.rar.html

Not: Linkteki boşlukları silmeyi unutmayın.
  • ===> LCG X-Plore v1.40 | Tam Sürüm - MTOi İlaçlı <===

İndirmek için:
    RS:http://rapidshare.com/files/352068331/LCG.X-plore.v1.40.MTOi.by.RE.rar
    HF:http://hotfile.com/dl/28991802/052a3b4/LCG.X-plore.v1.40.MTOi.by.RE.rar.html

Uygulamanın çalışması için cihazın hackli olması gerekiyor. Hack işlemi için BURAYA bakabilirsiniz.

Kurulum sırasını takip ettikten sonra ilk X-PUNRG uygulamasını 1 kez açıp kapatın. (3sn geri sayacak)
    Sonra normal X-plore uygulamasını açın. (3sn geri saymayacak.)

Belli kullanımdan sonra tekrar 3sn sayarsa, tekrar X-PUNRG uygulamasını açıp kapatın.
    :icon_smile_wink:

©2004-2010 Reis-i Eagles™ - Her hakkı gizli saklıdır. İzinsiz çalıp-çırpmak ayıptır, günahtır. Lütfen izinsiz kopyalamayınız.

• Beyler acil cevap lazım
    Ereyon dan batarya alan var mı hiç
    Orjinalliği konusunda şüphelerim var da
    29 liraya düşümüş
    eskiden 60 liraydı sanki
    başka yerde 110 lira olan şeyin 30 lira olması ister istemez şüphe uyandırıyo
    daha önce alan oldu mu bu yada başka bir telefon için

Benim bataryaya birşeyler oldu
    iyice kötüleşti.bir sefer başka bir şarj cihazıyla şarj ettim ondan sonra oldu
    1 gün zor gidiyo artık hiçbişey yapmadığım halde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ryangiggs -- 18 Şubat 2010; 16:51:49 >
  • yaklasık 2sene once aldıgım n82 hıc versıyon atmadım.suan v20,0,062...
    ne onerırsınız....
  • Temalar çok güzel görünüyor.Telefonum gelsin yükleyeyim.Belki merak eden olur.Tel garantide.
  • arkadaşlar bende 2.el bir n82 alarak aranıza katılmış bulunuyorum.
    telefonun versionu: v 10.0.0.46
    uygulama yüklemede sıkıntı olmaması açısından HelloCarbide yöntemi ile cihazı hackledim.
    ilk olarak bu uygulamaları telefona kurdum.
    1-nDrive
    2-CorePlayer
    3-skyfire
    4-x-plore
    5-msn
    6-energy profiler v1.2

öncelikle ilk izlenimlerimi anlatayım; n82 den önce 5310 xpress music kullanıyordum.ses kalitesi konusunda şüphelerim vardı fakat n82 ses kalitesi konusunda daha başarılı.menüler arası geçiş hızlı fakat bazı uygulamaların açılma süresi biraz uzun gibi.görüntüleme konusuna girmiyorum gerçekten
    mükemmel bir foto kalitesine sahip özellikle az şışığın olduğu hatta hiç ışık almıyan bi ortamda bile xenon flaş farkını ortaya koyuyor.wi-fi gayet hızlı ve
    beklediğimden daha kullanışlı çıktı açıkcası bu tuş takımı ile wi-fi ile surf yapmanın zor olacağını düşünüyordum.şuan için tek problem şarj süresi.
    cihazı 2.el aldığım için bataryadan iyi performans beklemiyorum ama bana şarjı az gidiyor gibi geldi.
    genel anlamda telefondan memnunun fakat bazı sorularım var.

1-telefonu daha yeni aldım batarya dolana kadar şarja taktım ancak daha bir gün olmadan şarjı 1 çubuk gösteriyor.
    fakat bir çok kez telefonu pcye bağlayıp dosya transferi yaptım.yaklaşık yarım saat filan wifi kullandım.ndrive(gps) ile uğraştım.foto ve video çektim biraz.
    bu şarj süresi sizce normal mi?bir de arasıra sol üstte 3g yazısı çıkıyor bu durum şarj süresine etki eder mi?
    energy profiler programı ile bataryayı tam olarak nasıl test edebiliriz program ayarlarını nasıl yapmalıyız?

2-Version yükseltmeyi tavsiye edermisiniz ne gibi yenilikler ve iyileştirmeler geliyor update ile özellikle şarj süresinde bi iyileştirme var mı?

3-Fotoğraf çekeceğimiz zaman flaş patlamadan önce yanan kırmızı ışığın kullanım amacı nedir. bir nesneye odaklanmak için mi?

4-ayrıca yukarıda kurduğum programlar dışında telefonda bulunması gerek dediğiniz programlar varsa tavsiyelerinizi bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @kii -- 19 Şubat 2010; 12:06:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: @kii

arkadaşlar bende 2.el bir n82 alarak aranıza katılmış bulunuyorum.
    telefonun versionu: v 10.0.0.46
    uygulama yüklemede sıkıntı olmaması açısından HelloCarbide yöntemi ile cihazı hackledim.
    ilk olarak bu uygulamaları telefona kurdum.
    1-nDrive
    2-CorePlayer
    3-skyfire
    4-x-plore
    5-msn
    6-energy profiler v1.2

öncelikle ilk izlenimlerimi anlatayım; n82 den önce 5310 xpress music kullanıyordum.ses kalitesi konusunda şüphelerim vardı fakat n82 ses kalitesi konusunda daha başarılı.menüler arası geçiş hızlı fakat bazı uygulamaların açılma süresi biraz uzun gibi.görüntüleme konusuna girmiyorum gerçekten
    mükemmel bir foto kalitesine sahip özellikle az şışığın olduğu hatta hiç ışık almıyan bi ortamda bile xenon flaş farkını ortaya koyuyor.wi-fi gayet hızlı ve
    beklediğimden daha kullanışlı çıktı açıkcası bu tuş takımı ile wi-fi ile surf yapmanın zor olacağını düşünüyordum.şuan için tek problem şarj süresi.
    cihazı 2.el aldığım için bataryadan iyi performans beklemiyorum ama bana şarjı az gidiyor gibi geldi.
    genel anlamda telefondan memnunun fakat bazı sorularım var.

1-telefonu daha yeni aldım batarya dolana kadar şarja taktım ancak daha bir gün olmadan şarjı 1 çubuk gösteriyor.
    fakat bir çok kez telefonu pcye bağlayıp dosya transferi yaptım.yaklaşık yarım saat filan wifi kullandım.ndrive(gps) ile uğraştım.foto ve video çektim biraz.
    bu şarj süresi sizce normal mi?bir de arasıra sol üstte 3g yazısı çıkıyor bu durum şarj süresine etki eder mi?
    energy profiler programı ile bataryayı tam olarak nasıl test edebiliriz program ayarlarını nasıl yapmalıyız?

2-Version yükseltmeyi tavsiye edermisiniz ne gibi yenilikler ve iyileştirmeler geliyor update ile özellikle şarj süresinde bi iyileştirme var mı?

3-Fotoğraf çekeceğimiz zaman flaş patlamadan önce yanan kırmızı ışığın kullanım amacı nedir. bir nesneye odaklanmak için mi?

4-ayrıca yukarıda kurduğum programlar dışında telefonda bulunması gerek dediğiniz programlar varsa tavsiyelerinizi bekliyorum

kardeş hayırlı olsun, sarş süresi demişsin, bence normal degil benim tel sıfırdı 2 gün rahat gidiyor gibi hiç konusmazsan, seninki 1 günde indiyse batarya eskimiş demekt, soru 2. version yükselt elbette ama yedeklerini al kisisel ayarlarını nokia pc suite ile yedek, ama sarş süresine felan etki etmez diye dusunuyorum, sorun 3. foto çekerken ki çıkan kırmızı ışık cekilen objeye odaklıyor denebilir evet 1900 lerde bir piksel de görünüyor bizim telin cektigi fotolar, ve 1 mb üstünde oluyor bazıları 2 mb oluyor, yani neredeyse bir foto makinesi mübarek :D bence bunla alakalı bir sey, soru 4. valla kardeş bende bi ton program yüklü sana yazayım en lazım olanları kendim için

1.xelnex lite ( kayıt programı
    2.skyfire ( yutupdan video izlenebiliyor. süperb! dns muhabbeti olmaksızın
    3.jbtaskman ( program yonetim programı, ben acık kalan programları kapatmak icin kullanıyorum sarj süresi için gerekli!
    4.fring ( multi protocol messenger programı , bu program ile voip hesabını bile kullanabiliyorsun inanılmaz!
    5.activefile ( dosya tarayıcısı ( gelen mesaj kutusunu gosteriyor, guzel program
    6.blacklist ( arama engelleme vs. programı, bence gerekli!
    7.sms export ( sms yedekleme, gerekli...
    8.best fs message ( gelen mesajları acmaya gerek kalmaksızın direk acılıyor, olmazsa olmazlarımdan.
    9.alon contact guide ( kontak liste yoneticisi, baya bi ayar iceriyor, kesfedilmeye deger.
    10.x-plore ( en iyi dosya yoneticisi fazla soze gerenk yok!
    11.webcam 3 ( pc de kamerayı webcam kamerası olarak kullanmaya yarıyor, hatta bunu wifi üzerinden bile yapıyor, harika!
    12.alarm manager ( alarm yonetici türkçe oldugu icin gayet kullanıslı, bi ara diger telefonum cortladıgı zamanlarda baya yardımcım olmustu
    13.smart settings, telefon konfigure programı, kısayolları felan ayarlamak icin, ideal!
    14.fexplorer pro ( valla kullanmıyorum ama bende daha onceden 6600 vardı onda baya bi isimi gormustu, vefa borcum oldugu hissederek kurdum
    15.smsone ( sahte mesaj gondermek icin, guzel
    16.mynotes ( gayet basarılı bir metin editoru bence kurulmalı!
    17.lcg jukebox ( mp3 programı gerenksiz ama kurayım dedim!

ek olarak rotateme diye bir program kurdum ama bi turlu yapamadım ve sen coreplayer yükledim diyorsun n82 kendi çektigi inanılmaz! videoları açmayı denedin mi? bende video programı yok valla bulamadım dogru duzgun bi tane hepsi takılarak oynatıyor!

• quote:

Orijinalden alıntı: ryangiggs

Beyler acil cevap lazım
    29 liraya düşümüş
    eskiden 60 liraydı sanki

Benim bataryada 2 gün önce neredeyse telefonu yakacaktı,tesadüf eseri telefonu elime alınca cihazın anormal şekilde ısındığını fark ettim (batarya orjinal) şöyle akıllı uslu daha yüksek kapasiteli olanını bulursam alacağım.
    Ereyondan batarya siparişimi verdim sahte çıkacağını sanmıyorum, öyle birşey olursada iade ederim.

• Opera ile YouTube izlenmiyor bunun için Skyfire yükledim fakat oda çok kullanışsız yani Opera'dan izlediğim gibi izleyemiyorum daha doğrusu Opera gibi kullanışlı bir program değil maalesef bu yüzden YouTube'un orjinal uygulamasını bulup yükledim fakat programı açtığında bulunduğum ülkeyi sordu fakat Türkiye yoktu bu yüzden başka bir ülkeyi seçtim ama videolara bağlanmadı error hatası verdi bu programla nasıl videoları izleyebilirim bilgisi olan var mı?
  • Arkadaşlar konuyu ne zamandır takip edemiyorum 2.5 aydır telefonum serviste 2-3 gün sonra elime ulaşacak
    Siz değerli arkadaşlar Navigasyon yazılımı olarak hangisini önerirsiniz?
    Garmin mi Route 66 mı hangisi daha kapsamlı?
    Bir de bu N82 için değişik bir accelerometer programı var sallayınca tuşların kilitlenmesi falan bunu hangi program sağlıyor.
    @Master KENOBI
    Benim de batarya bayağı ısnıyor ve az gidiyordu.Servis bataryanın arızalı olduğunu ve değişeceklerini söyledi.Bende gittim bataryasız bekleyeceğime 10 TL'ye rastgele bir mağazadan replika BP-6MT aldım
    İşin ilginci ise bu batarya hiç ısınmıyor ve orjinal bataryadan daha fazla gidiyordu

• quote:

Orijinalden alıntı: aslanemre58

Arkadaşlar konuyu ne zamandır takip edemiyorum 2.5 aydır telefonum serviste 2-3 gün sonra elime ulaşacak
    Siz değerli arkadaşlar Navigasyon yazılımı olarak hangisini önerirsiniz?
    Garmin mi Route 66 mı hangisi daha kapsamlı?
    Bir de bu N82 için değişik bir accelerometer programı var sallayınca tuşların kilitlenmesi falan bunu hangi program sağlıyor.
    @Master KENOBI
    Benim de batarya bayağı ısnıyor ve az gidiyordu.Servis bataryanın arızalı olduğunu ve değişeceklerini söyledi.Bende gittim bataryasız bekleyeceğime 10 TL'ye rastgele bir mağazadan replika BP-6MT aldım
    İşin ilginci ise bu batarya hiç ısınmıyor ve orjinal bataryadan daha fazla gidiyordu

Teknik servisin cihazımı çizik içinde bırakıp teslim edeceğini bildiğim için uğraşmadım ereyondan orjinal batarya sipariş ettim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Master KENOBI

quote:

Beyler acil cevap lazım
    29 liraya düşümüş
    eskiden 60 liraydı sanki

Benim bataryada 2 gün önce neredeyse telefonu yakacaktı,tesadüf eseri telefonu elime alınca cihazın anormal şekilde ısındığını fark ettim (batarya orjinal) şöyle akıllı uslu daha yüksek kapasiteli olanını bulursam alacağım.
    Ereyondan batarya siparişimi verdim sahte çıkacağını sanmıyorum, öyle birşey olursada iade ederim.

sahte olduğu sadece kullanımda anlaşılıyor
    nasıl ispatlayacaksın
    geldikten sonraki yorumlarını bekliyorum
    sağlam çıkarsa ben de alabilirim

• quote:

nasıl ispatlayacaksın

Bataryanın seri numarasından ve hologramından kontrol edeceğim, bakalım bu bataryada'da aynı şey olursa telefonu servise vereceğim.
  • quote:

quote:

nasıl ispatlayacaksın

Bataryanın seri numarasından ve hologramından kontrol edeceğim, bakalım bu bataryada'da aynı şey olursa telefonu servise vereceğim.

batarya orijinalliği sorgulama hangis siteden yapılıyor link verebilirmisiniz?

ayrıca benimde telefonun şarjı çabucak bitiyor.1 önceki sayfada yazdığım gibi telefonu 2.el aldım.kendi cihazımla takas ederken benim telin sarj aletini unutmuştum bu yüzden n82 nin orj şarj aletini almadım.nokia 5310 şarj aleti ile şarj ediyorum.acaba bu sebeplemi şarj az gidiyor??

• quote:

Orijinalden alıntı: @kii

quote:

quote:

nasıl ispatlayacaksın

batarya orijinalliği sorgulama hangis siteden yapılıyor link verebilirmisiniz?

ayrıca benimde telefonun şarjı çabucak bitiyor.1 önceki sayfada yazdığım gibi telefonu 2.el aldım.kendi cihazımla takas ederken benim telin sarj aletini unutmuştum bu yüzden n82 nin orj şarj aletini almadım.nokia 5310 şarj aleti ile şarj ediyorum.acaba bu sebeplemi şarj az gidiyor??

Seri numaradan sorgulama kalkmış haberim yoktu, bende ara sıra şirket telefonuna ait AC-3E modeli şarj cihazını kullanıyorum tek farkı şarj süresi 1 saat daha uzun sürüyor.
    Cihazın ekran ışığı seviyesi, açık kalan uygulamalar vs. batarya süresine etki eder.

• 
Sayfa: önceki 856857858859860
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.