Şimdi Ara

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^ (859. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.484
Cevap
14
Favori
900.164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 857858859860861
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Internet araması nasıl yapılıyor bilen var mı?wirejess üzerinden oluyor mu?ben girdim ama sevip ayarları yok dedi indirme ovi store ye yönlendirdi beni orda da ayarla ilgili bişey bulamadım
  •  ^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^

Color Series v2 by IND190 (çok tutan serinin 2. versiyonunu çıkarttı)
    HF:http://hotfile.com/dl/29553248/e3f138b/Color.Series.v2.by.IND190.rar.html

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^

Nexus v1 by IND190
    HF:http://hotfile.com/dl/29553571/d67b91d/Nexus.v1.by.IND190.rar.html

• 9 ayı yeni doldurmuş n82 sahibiyim ve pili 1 gün bile gitmiyor, son 1 aydır bu böyle. Pilinin bozulduğunu düşünüp yeni bir orjinal pil aldım o da aynı. Hatta telefonu güncelledim de belki yeni versiyonda daha iyidir diye ama yok; 1 günü zor geçiriyor. Yaklaşık 1 aydır böyle ondan önce 2 gün giderdi rahat. Sizin telefonların pil durumu ne ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reis-i Eagles

LCG X-Plore v1.41 & X-PUNRG Türkçe:
    http://www.reis-ieagles.com/ozel-programlar/lcg-x-plore-v1-41-x-punrg-turkce-t1223.html

JoikuSpot Premium v2.50.823 Türkçe:
    http://www.reis-ieagles.com/program-hali/joikuspot-premium-v2-50-823-turkce-t1225.html

Killer Mobile Total Recall v4.10 "Bip" sessiz:
    http://www.reis-ieagles.com/program-hali/killer-mobile-total-recall-v4-10-t1231.html

reis kusura bakma bu programlar ne işe yarar cahıllıme ver bırde bunlar signed mı?benım tel hacklı degılde

• linklerin içinde açıklama yazıyor
  • ocak ayında çıkan I8910JVJA1 yazılım sürümünü nerden indirecğim yardımcı olursanız sevinirim
  • Abdülhadi abi bir tane pm atmıştım.Bir bakarmısın gelen kutuna?
    quote:

Orijinalden alıntı: Reis-i Eagles

linklerin içinde açıklama yazıyor
  • N82 bataryası ömrünün sonunda nasıl davranıyor?

Eskiden ciddi sürelerde video çekimleri, flaşlı fotolar çekerdim, bana mısın demezdi. Artık video çekerken bir dakika dolunca batarya bitti falan diyor, kaydı kesiyor, hatta tel kapanıyor. Ama sanki şu son sürüme güncelleyince şarjım gitmemeye başladı gibi. Telefon kapandıktan sonra açıyorum, bir süre sonra şarjı yine full gösteriyor. Akşamdan beri de bu şekilde full görünüyor. Ama belki şimdi bir telefon gelse yüzüne kapanacak.

Pil sağlığı gözlemi için EnergyProfiler'i yaklaşık yarım gün açık bırakıp kullandım. Her şey normal. Şimdi pilimin durumunu nasıl test edebilirim? Değişmesi gerektiğini söylemek için ne gerekli?

.oO°Oo.
  • Yüklemiş olduğun programda yeşil bir zikzak çizen kısım var oradan kaç mah olduğunu görebilirsin üst köşede gösterir göstermiyorsa 6'ya basarak görebilirsin 500-600mah civarında ise bataryanı değiştirmeni tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: sugar_klavyeci

N82 için şimdilik ücretsiz maps desteği yok ilerleyen zamanlarda bunu göreceğiz fakat N82 Nokia için unutulmuş bir cihaz olduğu için bu desteğin gelmesine henüz çok zaman var diye düşünüyorum umarım yanılıyorumdur

Dostum sende N82'nın siyah sıfırını bulmak için uğraşma sıfırını bulduğun an siyah yada beyaz farketmez kap hemen ben sonradan siyah kapak taktırdım galiba forumda siyah N82 yalnızca bende var

malesef :)sende deil. orjinal nokia n82 black sahibiyim paralel ithalat garantili kvk sadece grisini getirdi beta iletisime n82 black sorabilirsiniz ayrica 1 yildaha garantisi bulunan cihazimi almak isteyenler iletisime gecebilirler

• quote:

Orijinalden alıntı: FKMAL

quote:

Orijinalden alıntı: sugar_klavyeci

N82 için şimdilik ücretsiz maps desteği yok ilerleyen zamanlarda bunu göreceğiz fakat N82 Nokia için unutulmuş bir cihaz olduğu için bu desteğin gelmesine henüz çok zaman var diye düşünüyorum umarım yanılıyorumdur

Dostum sende N82'nın siyah sıfırını bulmak için uğraşma sıfırını bulduğun an siyah yada beyaz farketmez kap hemen ben sonradan siyah kapak taktırdım galiba forumda siyah N82 yalnızca bende var

malesef :)sende deil. orjinal nokia n82 black sahibiyim paralel ithalat garantili kvk sadece grisini getirdi beta iletisime n82 black sorabilirsiniz ayrica 1 yildaha garantisi bulunan cihazimi almak isteyenler iletisime gecebilirler

Peki kutunun rengi de değişik oluyor mu yani siyah mi oluyor bu durumda?ne kadara getirttin?

• bende de black var orjinal
    kutusunda bir değişiklik yok
    aynı her şey
    sadece alet siyah

peki kasayı nasıl değiştirdiler
    hadi kapak neyse de
    toplam kaça mal oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ryangiggs
    bende de black var orjinal
    kutusunda bir değişiklik yok
    aynı her şey
    sadece alet siyah

peki kasayı nasıl değiştirdiler
    hadi kapak neyse de
    toplam kaça mal oldu.

Tuş takımı da dahil 320tl gibi bi kazık yedim
  • off o ne öyle ya
    millet 100 liralardan falan bahsediyordu
    nerde yaptırılıyo peki
    niye o kadar tuttuğunu da sordun mu
  • sugar klavyeci kardeş,kapak degisimine 320 tl mi ödedin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aristokrat06 -- 25 Şubat 2010; 16:27:45 >
  • kapak değil
    kapak kasa tuş takımıdır nüyük ihtimalle
  • Normalde kasa 120tl idi fakat içinde film, elektronik aksam yoktu telefonun içindeki parçalar tek tek sökülüp diğer kasaya takılacakti bunun da riskli olduğunu telefonun masada kalacağını söylediler(montaj yapmak için de 60tl aldılar zaten)

Bende içinde tüm elektronik aksam olan kasayı aldım ve montajıda dahil 320tl ye mal oldu
  • peki ne kadar zaman aldı tüm her şeyin hallolması
  • Valla ben 1 saatten fazla bekledim çünkü serviste başka telefonlar da vardı normalde ne kadar sürerdi bilmiyorum ama en fazla 15dk falan alırdı herhalde

Arkadaşım benim cihazı beğendi oda sıfırından düşünüyo acaba paralel ithalat yaptırarak siyah N82 bulabilir miyiz?Ne kadara patlar?Bu paralel ithalat hakkında bilgi verebilir misin tam olarak nasıl bişey bu kayıtlı olarak geliyor?
  • 
Sayfa: önceki 857858859860861
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.