Şimdi Ara

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^ (860. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18.484
Cevap
14
Favori
900.140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 858859860861862
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar nasıl olduğunu anlayamadım ama benim n82'nin arka kamera lens camı
    çatlamış . foto kalitesinde biraz düşüş gözledim. daha önce böyle bir sorunla karşılaşan başka arkadaşlar varmı acaba? cihaz halen garantili servise götürsem garantiden yaparlarmı acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rainbow7 -- 26 Şubat 2010; 9:58:20 >
  • Lens kapağını açık unutmuş olmalısın ve açık olduğu için aldığı bir darbe sonucu çatlamış olmalı büyük ihtimalle, cihazını servise vermelisin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Jingles -- 26 Şubat 2010; 10:39:58 >
  • çok temiz n82 satılık
    arkadaşlara duyurulur
  • quote:

Orijinalden alıntı: sugar_klavyeci

Lens kapağını açık unutmuş olmalısın ve açık olduğu için aldığı bir darbe sonucu çatlamış olmalı büyük ihtimalle, cihazını servise vermelisin

servise versem sanırım garanti kapsamına girmediğini söyleyecekler. lens camının fiyatı ile ilgili olarak bilgi sahibi olan varmı acaba?
  • çok temiz nokia n 82 telefonum var. bunu satıp e 72 almayı düşünüyorum ne dersiniz. tavsiye edermisiniz.
  • çok temiz nokia n 82 telefonum var. bunu satıp e 72 almayı düşünüyorum ne dersiniz. tavsiye edermisiniz.
  • artık n82 yi bırakıp e72 ye terfi etmeye ne dersiniz. yoksa daha çok erken mi.
  • Arkadaşlar Sıfı N82 black bulabileceğim bi firma var mı?. Baya aradım ama bulamadım.
  • quote:

erkangms

artık n82 yi bırakıp e72 ye terfi etmeye ne dersiniz. yoksa daha çok erken mi.

Bence hiç gerek yok üstelik foto konusunda N82 yi aratır.
  • Nokia N82 telefona 16 GB hafıza kartı takılabiliyormu arkadaşlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: asavas
    Nokia N82 telefona 16 GB hafıza kartı takılabiliyormu arkadaşlar...

Takılıyor dostum ben kullanıyorum ve hiçbir sorun da yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: chilekesh-13

Arkadaşlar Sıfı N82 black bulabileceğim bi firma var mı?. Baya aradım ama bulamadım.

garantili bulamazsın bildiğim kadarıyla ama paralel ithalat bulabilirsin.

ya da kvk'larda kapak olması lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reis-i Eagles
    quote:

Arkadaşlar Sıfı N82 black bulabileceğim bi firma var mı?. Baya aradım ama bulamadım.

Hocam birt zahmet şu paralel ithalatı anlatabilir misiniz?Yani cihaz kayıtlı olarak gelmiyor mu?

Bu paralel ithalatı hangi firma ile yapıyoruz mesela kvk ya sipariş verip kvk mi getirtiyor?
  • Bugün telefonumuzun bir özelliği keşfettim...
    PC'den, NOKIA PC SUITE programı ile mesaj yazabiliyoruz.

Çoğunuz daha önceden biliyorsunuzdur da, ben daha yeni öğrendim.
  • Telefonuma aldığım yeni bataryada'da şarj problemi yaşadığım için N82'mi Genpa servisine verdim, umarım arızasını giderirler, umarım kasasını çizik içinde bırakmazlar.
  • Genelde telefonumun kendi müzikçalarını kullanıyorum ama birde ayrı olarak program yüklemek istiyorum en iyi müzik çalar hangisi genelde LCG Jukebox, TTPod, PowerMP3 var bu konuyla ilgili başka önerileriniz varsa yazabilirsiniz benim için önemli olan kulaklıktaki bas-tiz kalitesi kısaca ses kalitesi cevaplarınızı bekliyorum
  • arkadaşlar bn yeni n82 aldım versiyon güncelleme vs nasıl yapabilirim v10 şuanda bide sis dosyalarında hata alıyorum indirilenlerden oviye giremiyorum ngage yapamadım lütfen yardımcı olun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Master KENOBI

Telefonuma aldığım yeni bataryada'da şarj problemi yaşadığım için N82'mi Genpa servisine verdim, umarım arızasını giderirler, umarım kasasını çizik içinde bırakmazlar.

yeni bataryada ne tarz bir hata oluyordu
    ben de aldım da problem ne tam olarak?
  • Arkadaşlar telefonum servisten geldi ve programlar yüklemeye başladım.Siteleri gezerken shake me alpha diye bir program gördüm.Telefonu sallayınca tuş kilidi,bluetooth vb. gibi özellikler devreye giriyordu.Bende programı indirdim ama sertifika hatası veriyor.Hack dışında başka çare yok mu?
  • Kim getirip servisini sağlarsa yani kendi garantisini verirse o paralel ithalat oluyor.TK ya kayıtlı oluyor tabiiki.

Bilmiyorum İB ( İstanbul Bilişim ) i bilirmisiniz.Onun Lcd ve notebooklarda kendi garantisini vermesi ve buyüzden de daha uygun fiyatlara satması gibidir.

Sorun çıkmazsa daha uygun fiyata sahip olmuş olursunuz.Ancak sorun çıkarsa ozaman neler olur bilinmez

quote:

Orijinalden alıntı: sugar_klavyeci
    quote:

Orijinalden alıntı: Reis-i Eagles
    quote:

Hocam birt zahmet şu paralel ithalatı anlatabilir misiniz?Yani cihaz kayıtlı olarak gelmiyor mu?

Bu paralel ithalatı hangi firma ile yapıyoruz mesela kvk ya sipariş verip kvk mi getirtiyor?

• 
Sayfa: önceki 858859860861862
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.