Şimdi Ara

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^ (857. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18.484
Cevap
14
Favori
900.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 855856857858859
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sugar_klavyeci

Route, Garmin ve NDrive üçünü kıyaslamaya koyarsak en iyisi bu durumda hangisi?

Benim cihaz neden geç açılıyor anlamıyorum tam açıldığı anda bastım kronometreye ve tam olarak ana ekranın gelmesi 54sn sürdü sizde de durum böyle mi?

Ben şimdi kapatıp açtım 23 saniye sürdü.Sanırım herhangibir programdan kaynaklanıyordur.
    Bende navigasyon hastalığı var ve ben 4ünüde yani ovi,garmin,ndrive ve reute 66 yüklü.Bence en kötüsü ovi maps.Benim bulunduğum yerde sokakları eski isimleri ve eski halleriyle gösteriyor.Diğer 3 ününde değişik ve güzel olan tarafları var.
    Mesela ben dün samsunun bafra kazasında bir köye gittim,o köyü ve cıvar köyllerin hepsi Ndrive haritasında görünüyordu.Ana yola kadar programı çalıştırdım ve gayet beğendim.Reute 66 yı pek denemedim ama sanırım ondada trafikle ilgili bölümler var.

• ===> NDrive v9.3.11 GPS Yazılımı| Minör Güncelleme <===

(SS'e takılmayın. S60v3&v5 OS9.x içindir.)

İndirmek için:
    http://www.reis-ieagles.com/ozel-programlar/ndrive-v9-3-11-gps-yazilimi-kurulum-kilavuzu-by-reis-i-eagles-t1155.html

Güncelleme yapacaklar:
    1-) Uygulamayı silin.
    2-) Haritanızın yedeğini alın (ses dosyalarını almayın.) ve tüm NDrive klasörünü silin.
    3-) Sonra normal kurulum yolunu izleyin.

• Reis ellerine sağlık,sayende navigasyon uzmanı olduk.
  • quote:

sugar_klavyeci

Route, Garmin ve NDrive üçünü kıyaslamaya koyarsak en iyisi bu durumda hangisi?

Benim cihaz neden geç açılıyor anlamıyorum tam açıldığı anda bastım kronometreye ve tam olarak ana ekranın gelmesi 54sn sürdü sizde de durum böyle mi?

Valla ben bu NDrive ı beğendim 3-4 günlüğüne deneme imkanım oldu (Kütahya şehir içinde) oldukça hızlı ve başarılı. Pek başka programa ihtiyaç duyurmuyor.
  • arkadasar kusura bakmayın bıraz cahılım minor guncelleme nedır acaba bılen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: onno66

arkadasar kusura bakmayın bıraz cahılım minor guncelleme nedır acaba bılen var mı?

Minör küçük anlamında yani Ndrivenin yazılımında çok ufak bir değişiklik olmuş.Reis kardeşimde bunu belirtmiş.Ama ben hemen yeni uygulamayı yükledim çokda beğendim.N82 sahiplerine hatta diğer kullanıcılarada öneririm.
  • Anlatım çok güzel..tşkler..

quote:

Orijinalden alıntı: Reis-i Eagles

===> NDrive v9.3.11 GPS Yazılımı| Minör Güncelleme <===

(SS'e takılmayın. S60v3&v5 OS9.x içindir.)

İndirmek için:
    http://www.reis-ieagles.com/ozel-programlar/ndrive-v9-3-11-gps-yazilimi-kurulum-kilavuzu-by-reis-i-eagles-t1155.html

Güncelleme yapacaklar:
    1-) Uygulamayı silin.
    2-) Haritanızın yedeğini alın (ses dosyalarını almayın.) ve tüm NDrive klasörünü silin.
    3-) Sonra normal kurulum yolunu izleyin.

• ===> Lonely Cat Games Uygulama Paketi <===

İçindekiler:
  • LCG Smart Movie v4.15 + Converter
  • LCG X-plore v1.35-40
  • LCG JukeBox v2.60
  • LCG Slick v0.60

Uygulamaları yükleyebilmeniz için cihazın HelloOX'lu olması gerekmektedir.
    http://www.reis-ieagles.com/anlatimlar-makaleler/yeni-fw-ler-icin-imzasiz-uygulama-yukleme-anlatimi-by-reis-i-eagles-helloox-v2-03-t156.html

İndirmek için:
    RS:http://rapidshare.com/files/351239832/Lonely.Cat.Games.Paketi.by.RE.rar
    HF:http://hotfile.com/dl/28752575/8c7974e/Lonely.Cat.Games.Paketi.by.RE.rar.html

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reis-i Eagles -- 16 Şubat 2010; 8:43:00 >

• Arkadaşlar N82 için nokia maps navigasyon ücretsiz değilmi acaba? Her adres sormamdan bir süre sonra mağazaya girmek için çevirim içi olmanız gerekiyor diyor. Evet de desem hayır da desem navigasyonu sonlandırıyor.. Bir bilen yardım etsin yahu.. Herkese sevgiler saygılar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: sentethique

Arkadaşlar N82 için nokia maps navigasyon ücretsiz değilmi acaba?

Henüz değil, bunu nereden çıkarttınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: GeceBekcisi

quote:

Çünkü nokia sitesinde nokia ovi maps sonsuza dekartık ücretsiz diyor. Ayrıca lisanssatın almalinki falanda yok artık..
  • quote:

Arkadaşlar N82 için nokia maps navigasyon ücretsiz değilmi acaba? Her adres sormamdan bir süre sonra mağazaya girmek için çevirim içi olmanız gerekiyor diyor. Evet de desem hayır da desem navigasyonu sonlandırıyor.. Bir bilen yardım etsin yahu.. Herkese sevgiler saygılar..

Bir çok sitede hatta sanıyorum reisin sitesinde ücretsiz kullanabileceğin ovi maps var.Bence iki mesaj yukardaki reisin anlatımı ile Ndrive yi kur.haritası daha güncel ve çok güzel.Gideceğin yeri işaretliyorsun,gitmeden öncenavigasyonun ön izlemesini bile seyredebiliyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GeceBekcisi

quote:

Tabi sen istanbulu ezberledin galiba ve navigasyon kullanmıyorsun.
  • quote:

Çünkü nokia sitesinde nokia ovi maps sonsuza dekartık ücretsiz diyor. Ayrıca lisanssatın almalinki falanda yok artık..

http://www.nokia.com.tr/nokia-servisleri/ovi-haritalar/ana-sayfa adresindeki ilanın alt tarafında

quote:

Uyumlu cihazlar: Nokia X6, Nokia E72, Nokia N97, Nokia N97 mini, Nokia 6710 Navigator, Nokia 6730 classic, Nokia 5800 XpressMusic, Nokia 5230

Diyor. Bunu gözden kaçırmış olmalısınız.

• Anladığım kadarıyla N82 için ücretsiz değil nokia maps? Doğru mudur?
  • yav şu telefonun siyahının sıfırını istanbul'da artık bulmak değil mi arkadaşlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: raskolnikov77

Anladığım kadarıyla N82 için ücretsiz değil nokia maps? Doğru mudur?

Nokia nın kendi sitesinde verdiği değilse bile ücretsiz kullanabileceğin nokia maps var.Sanıyorum anlatımı ve lşinkleri reis arkadaşımızın sitesinde var.Sadece nokia (ovi) mapsın değil hepsinin yani ndrive,reute 66 ve garmininde var
  • quote:

Orijinalden alıntı: raskolnikov77

Anladığım kadarıyla N82 için ücretsiz değil nokia maps? Doğru mudur?

Yasal yollarla, henüz ücretsiz değil ancak grolof'un bahsettiği yasadışı yollarla ücretsiz kullanımı mümkün.
  • N82 için şimdilik ücretsiz maps desteği yok ilerleyen zamanlarda bunu göreceğiz fakat N82 Nokia için unutulmuş bir cihaz olduğu için bu desteğin gelmesine henüz çok zaman var diye düşünüyorum umarım yanılıyorumdur

Dostum sende N82'nın siyah sıfırını bulmak için uğraşma sıfırını bulduğun an siyah yada beyaz farketmez kap hemen ben sonradan siyah kapak taktırdım galiba forumda siyah N82 yalnızca bende var
  • quote:

Orijinalden alıntı: sugar_klavyeci

N82 için şimdilik ücretsiz maps desteği yok ilerleyen zamanlarda bunu göreceğiz fakat N82 Nokia için unutulmuş bir cihaz olduğu için bu desteğin gelmesine henüz çok zaman var diye düşünüyorum umarım yanılıyorumdur

Unutulmuş dediğiniz 27 aylık cihaz için Nokia 2 ay kadar önce yeni bir yazılım sürümü çıkarttı ve sanırım bir yazılım sürümü daha gelecek, zira Nokia genelde yazılımlarını v40'a ulaştırıp öyle unutuyor cihazları.
  • 
Sayfa: önceki 855856857858859
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.