Şimdi Ara

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^ (461. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.484
Cevap
14
Favori
900.194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 459460461462463
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: akay635

Ben şu şekilde yapmıştım. Önce Nokia Maps 2.0 2602 3.1 u.sis ardından Nokia [1].Maps. v2.0 2602 s60 cracked programlarını telefona kurmuştum.
    Daha sonra map loader programını pc' ye kurup haritayı ndirmiştim. Bu işlemleri yapmadan önce telefonu hack' lemiştim. Hack' lemeden olur mu bilmiyorum.

olur...

imzalayıpta
  • yaw arkadaşlar benim N82nin sağ höporlörü yani alt taraftakinden ses gelmiyo denedim.dengeden tüm sesi oraya verdim gelmiyo ses.ben de diyordum ses neden azaldı son zamanlarda.neden olabilir bileniniz yada başına gelen var mı hiç? bir de blutut 2. açmada işlem gerçekleştirilemiyor hatası veriyor.çözüm var mı yoksa servise mi götüriim bir?
  • n82 siyahın fiyatı farklı mı diğer renklerinden?
  • Valla ben anlamıyorum neden bu kadar siyah tutkusu var.. Tamam siyah da hoş duruyor olabilir ama sırf renk için o kadar beklemeye kasmaya değmez gibime geliyor..
  • quote:

Orjinalden alıntı: sirkumsali

yaw arkadaşlar benim N82nin sağ höporlörü yani alt taraftakinden ses gelmiyo denedim.dengeden tüm sesi oraya verdim gelmiyo ses.ben de diyordum ses neden azaldı son zamanlarda.neden olabilir bileniniz yada başına gelen var mı hiç? bir de blutut 2. açmada işlem gerçekleştirilemiyor hatası veriyor.çözüm var mı yoksa servise mi götüriim bir?

Hoparlörün iç bağlantılarında bir temassızlık olabilir.Yere düştüyse veya darbe aldıysa, suyla temas ettiyse/yoğun nemden dolayı- nedeni bu olabilir.Bluetooth için de yazılımda meydana gelen bir sorun olabilir.Telefonun mevcut yazılımını tekrar yükleyerek sorun giderilebilir. Ancak hoparlörden hiç ses gelmemesi yazılımın hoparlör ayarlarını etkileyen bir sorun olmadığı sürece fiziki müdahale gerekebilir. Öncelikle Telefon yazılımını tekrar yüklemeyi deneyebilirsin(Nokia sowtware update)..

• quote:

Orjinalden alıntı: avukatkemal

Valla ben anlamıyorum neden bu kadar siyah tutkusu var.. Tamam siyah da hoş duruyor olabilir ama sırf renk için o kadar beklemeye kasmaya değmez gibime geliyor..

Ayrıca ben titanyuma baya alıştım yaw
  • quote:

yaw arkadaşlar benim N82nin sağ höporlörü yani alt taraftakinden ses gelmiyo denedim.dengeden tüm sesi oraya verdim gelmiyo ses.ben de diyordum ses neden azaldı son zamanlarda.neden olabilir bileniniz yada başına gelen var mı hiç? bir de blutut 2. açmada işlem gerçekleştirilemiyor hatası veriyor.çözüm var mı yoksa servise mi götüriim bir?

aynısı benim iki günlük n73 ümde meydana gelmişti.ilk olarak çalışıyordu.telefonu kvk 3 gün içinde yaptı.verdikleri formda.temassızlık giderildi hoparlör değiştirildi gibi düşündürücü bir açıklama yazılmış.kendi kendime diyorumki madem temassızlık vardı temassızlığıda giderdin hoparlörü niye değiştiriyon.acaba
    fazla paramı alıyolar yoksam.inşallah n82 aldığım zaman servislik bir durum olmaz.amiiiiin .sizde amin deyin.bakacam buraya belli zamanlarda...(ciddiyim)

• millet dubaiden ucuza N82 isteyen varsa pm atsın bana

quote:

Orjinalden alıntı: Nihlathak

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=16001&productid=telcepnokn82

bu çin mi finlandiya mı nerden bakabilirim?

finlandiya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi afd92 -- 16 Temmuz 2008; 22:28:16 >
  • arkadaşlar bu n82 black'in şu anda satışta olan n82'den farkları nelerdir. önceki sayfalara bak demeyin 160 sayfa gözüm kesmediğinden soruyorum şimdiden teşekkürler...
  • sadece rengi
  • quote:

Orjinalden alıntı: klasör x

quote:

aynısı benim iki günlük n73 ümde meydana gelmişti.ilk olarak çalışıyordu.telefonu kvk 3 gün içinde yaptı.verdikleri formda.temassızlık giderildi hoparlör değiştirildi gibi düşündürücü bir açıklama yazılmış.kendi kendime diyorumki madem temassızlık vardı temassızlığıda giderdin hoparlörü niye değiştiriyon.acaba
    fazla paramı alıyolar yoksam.inşallah n82 aldığım zaman servislik bir durum olmaz.amiiiiin .sizde amin deyin.bakacam buraya belli zamanlarda...(ciddiyim)

telefon bozulur mozulursa sizden bulurum heeeeee

• Sanırım black modelin Tr yte gelmesi tamamen hayal oldu. baksanıza hiç ses seda yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: join

Sanırım black modelin Tr yte gelmesi tamamen hayal oldu. baksanıza hiç ses seda yok

bence black eylül ekim gibi çıkar.baksana artık millet umudunu kesmiş eskisi kadar daha siyahı çıkmadımı gibi sorular artık yok gibi.en azından tarih belli olsada neyi beklediğimizi bilsek.ben artık dayanamıcam gibi.
  •  ^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^

3 veya 4 oldu surekli bu hatayi veriyor harita yuklemeye calistigimda nokia maps hafıza kartı ile alakalı bir sorun ama cozemedim bi yardimci olursaniz cok sevinirim...

birde sistemi hacklemek icin app trk yi kurdum ama bilg.da port olarak 0001 usb hub ve devami var bu yazinin seklinde gibi bi port gosteriyor..neden com1 com2 com3 gibi degil bu durum ne yapmaliyim??

tesekkurler
    enigmaenergy ilgin icin ayrıca tesekkurler
  • Arkadaşlar iyi akşamlar,

Şu son Nokia Maps Nanesini yapıp, kullanan arkadşlar deneyimlerini yazabilirler mi? (denedilerse bağlantı süresi, bulma v.s farklılıklar nelerdir, mesela??) Yani elbette tercih benim ama, kasıp uğraşmaya değer mi??

Bide bunun için bu sistem dosylarına erişim olayı şart mıdır? Bunun telefona zararı nedir, ne değildir? (garanti, genel sorun so on..)

Şimdiden teşekkürler, Saygılar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hemre_

Arkadaşlar Versiyon güncellemesi değil... sadece NSU yazılım güncellemesi... Bizzat taktım ve güncellemeyi açtım yeni bir güncelleme yok... halen 20.0.062 versiyonu var... yeni versiyon yok...

N82 için en son sürüm firmware şu anda 20.0.062 mi?
  • Siyah N82'nin diğerinden farkı yokki.. tamamen satış politikası.. Nokia aynı anda çift renk kasa üretmeyi bilmiyormu.. Beklenti ve talep yaratıyor.. Firmalar uyguluyor bu tip politikalar zaman zaman.. kasa değişse N82II filan dicez de
  • quote:

Orjinalden alıntı: klasör x

quote:

valla geçen bir ara düşmüştü ondan olabilir.servise vercem ben de napim.yapsınlar da nasıl olursa olsun.güzel telefonum var diye seviniyordum bu çıktı başıma dahası blutut.geçemdi versiyon yükleyerek.bi de servis flash atsın bakalım geçer belki.ama cidden farkediyor tek hopörlör kullanmak..

• ya daha yeni sürümü çıkmadı mı bu n82 nin ?hala 20.0.062 mi yada böle bişi:D
  • 
Sayfa: önceki 459460461462463
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.