Şimdi Ara

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^ (459. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18.484
Cevap
14
Favori
900.142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 457458459460461
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: enigmaenergy

N-Gage Brother in Arms

http://rapidshare.com/files/129576686/brothers_in_arms.rar

Cahoona Games Marble.Maze v1.60.1

Bu sürümde kendimiz yeni bölümler yaratabiliyoruz.
    Ayrıca önceki sürümdeki bilgilerimiz kaybolmuyor üstüne kurunca.

http://rapidshare.com/files/129577372/Cahoona.Games.Marble.Maze.v1.60.1.S60v3.SymbianOS9.1..sis

PanoMan 3.0.667 - Yeni sürüm

http://rapidshare.com/files/127480081/Bit-Side.PanoMan.v3.0.667.S60v3.OS9.1.Unsigned.rar

bu n-gage oyun çalışmıyo. yüklemeyi başlatıyom. n-gage platformunda rep. instal öle bişeyler yazıo. sonra delete now diyo.

• quote:

Orjinalden alıntı: enigmaenergy

@ akay635 : Bende dikkat ederim ama bende bir sorun yok.Anlamadım niye öyle olmuş

Allah kimseye yaşatmasın
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hemre_

quote:

Orjinalden alıntı: akay635

Yedekleme ile ilgili bir sorum var arkadaşlar. Biraz önce pc suite ile telefonun yedeğini aldım. İleriki günlerde telefona format atmış olsam ve daha önce almış olduğum yedeği geri yüklesem tamamen eskisi gibi olur mu telefon (yüklenen programlar, ayarlar vb. açısından)? Özellikle de imzasız programları yüklemek için telefona epey uzun süren bir işlem yapıyoruz biliyorsunuz. Şu anda telefonumda bu işlem yapılmış durumda ve telefonun yedeğini aldım? Telefona format attıktan sonra almış olduğum yedeği geri yüklediğimde telefon yine eskisi gibi hack' lenmiş olaur mu?

pek sanmıyorum daha önceden böyle birşey başıma gelmişti... sadece rehberi mesajları, müzikleri ve resimleri yedekliyordu... yani kurduğum programları yedeklemiyordu (N70 kullandığım dönemde böyleydi, bizzat kullanıyordum)

Geçen günlerde yedek almıştım. Bugün telefona format attıktan sonra PC Suite programı ile yedeği geri yükledim. Telefonun ayarları, menü yapısı, rehber, mesajlar vb. düzgün bir şekilde geri yüklendi fakat programlarda baya bir karışıklık oldu. Bazı programlar ve oyunlar geri yüklendi ama çoğu yüklenmedi. Anlayacağınız karman çorman oldu telefon. Tekrar format attım. Yedek alırken boşu boşuna uygulamaların yedeğini almayın. Sadece mesaj, rehber ve ayarlar' ı yedeklemek yeterli.

• arkadaslar bir kac sey sormak istiyorum bu telefonla ilgili...

1.daha avantajlı oldugu icin mesaj hafızamı hafıza kartım olarak degistirdim.. degistirirken tum mesajlar yeni mesaj hafızasını kopyalansın mı diye sordu evet dedim.. birkac gun gecti.. simdi mesaj hafızamı tekrar telefon hafızası yapmak istiyorum cunku telefona pcye her veri aktarma modunda bagladigiimda hafızayı degistirmem gerektigini soyluyor.. ama yapınca tum mesajlar yeni mesaj hafızasına kopyalansin mi diye sormuyor artik.. hafıza kartındaki mesajlarımı telefon hafızama tasımanın yolu yokmudur yaw..

2.bide telefonu guncelledim ama yeni surumde acceloremeteri cok hassas yapmislar hemen donuyo azicik egsem bile telefonu.. bunu dusurmenin bi yolu programli yada programsiz mumkun mu?
  • Arkadaşlar pek yerimi bilmiyorum ama garminle ilgili bilgisi olan çoktur burda:

Garminde gideceiğimiz yer mesela karakol adliye veya buna benzer bir yer ise, yani nahalle ve sokaktan bağımsız.. nasıl ve hangi bölümde giriş yapmamız lazım.. giriş yaparken en sağlıklı yöntem nedir ayrıca.. tek harf veya tüm isim girmekmi.. mesela ben ehlibeyt arattım çıkmadı, ama eh diye aratınca çıktı..küçük büyük harf ayrımındanmıdır acaba..
  • merhabalar bende yeni bir N82 kullanıcısı olarak aranıza katılıyorum :))
    dun katılmak istemistim ama forum uye almiyordu bugun katilabildim nihayetinde..sordugum sorulara facebook dan cvp veren ||_MusTy®_|| ye tesekkur ederim..
    ilk sorumu yazayim

ben dun aksam temalar indirdim nth uzantili fakat telefonda acamadim bunlari...birde bi oyun yukledim bilg.da zipi actim ama exe uzantili bu dosyada nasil gondermem gerekiyor acmak icin bu oyunu??
  • quote:

Orjinalden alıntı: spinoza17

merhabalar bende yeni bir N82 kullanıcısı olarak aranıza katılıyorum :))
    dun katılmak istemistim ama forum uye almiyordu bugun katilabildim nihayetinde..sordugum sorulara facebook dan cvp veren ||_MusTy®_|| ye tesekkur ederim..
    ilk sorumu yazayim

ben dun aksam temalar indirdim nth uzantili fakat telefonda acamadim bunlari...birde bi oyun yukledim bilg.da zipi actim ama exe uzantili bu dosyada nasil gondermem gerekiyor acmak icin bu oyunu??

nth uzantılı temaları n82de açamazsın işletim sistemi symbian olduğu için sis veya sisx uzantılı temalar yüklemelisin telefona aynı şekilde oyunda öyle exe uzantılı açılmaz yine sis veya sisx yüklemelisin bide jar olabilir...
  • quote:

Orjinalden alıntı: spinoza17

merhabalar bende yeni bir N82 kullanıcısı olarak aranıza katılıyorum :))
    ilk sorumu yazayim

Eyw..Yardım etmek görevimis
    nth uzantılı temaları yükleyemessin sis ya da sisx uzantılı olacak temalar.. Donanımhaber'de süper bi tema konusu var enigma ve vanity'nin büyük paylaşımlarıyla.. Donanım Haber Tema Paylaşım Başlığına ulaşmak için tıkla
    tele exe uzantılı oyun yükleyemessin..Oyunlarda jar,sis ya da sisx uzantılı olacak..Ama büyük ihtimalle sen n-gage oyunu indirdin..O exe uzantılı dosyayı pc'de çalıştır o asıl oyunu internetten çekecek

• Bide ben cevaplayacaktım ama yeterli olmuştur sanırım.
  • quote:

Geçen günlerde yedek almıştım. Bugün telefona format attıktan sonra PC Suite programı ile yedeği geri yükledim. Telefonun ayarları, menü yapısı, rehber, mesajlar vb. düzgün bir şekilde geri yüklendi fakat programlarda baya bir karışıklık oldu. Bazı programlar ve oyunlar geri yüklendi ama çoğu yüklenmedi. Anlayacağınız karman çorman oldu telefon. Tekrar format attım. Yedek alırken boşu boşuna uygulamaların yedeğini almayın. Sadece mesaj, rehber ve ayarlar' ı yedeklemek yeterli.

Cihaza format atınca kartınızdaki kişiselleri yedekleyin, onda da dormat atın. Çünkü sistem dosyaları kalıyor, problem çıkarıyor.

• tekrardan tesekkurler musty aksam bilgisayarimin basina gecince ilk dediklerini denicem simdi de tema seciyorum :))

haberiniz vardir ama ben baktim bulamadim nokia resmi sitesinde fifa2008 n-gage olarak bedava lisans veriyor (31 agustos son gun indirmek icin) ilgilenenler icin link

ben aksam meraktan dolayı indirip deneyecegim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

quote:

Cihaza format atınca kartınızdaki kişiselleri yedekleyin, onda da dormat atın. Çünkü sistem dosyaları kalıyor, problem çıkarıyor.

Sağ ol Reis. İşi garantiye almak için iki kere telefona, üç kere hafıza kartına format atıyorum.
    Elbette şaka. Önce karta format atıyorum sonra telefona.

• Arkadaşlar bu telefonda televizyon izlenebiliyor mu çin malı telefonlar gibi?
    Siyah versiyonu satılıyor mu? Hepsiburada linkinde beyazı vardı.
    Ve beni 4 sene önce aldığım 6600 gibi bu güne kadar rahatlıkla idare edebilir mi 4 sene?

Ayrıca bu ortalıkta (burger king, starbucks) wi fi mı ne varmış bu özellik hakkında bir bilgim yok. Telefonla ücretsiz olarak internete girip gezebiliyor muyum? Youtube'a girip video izleyebiliyor muyum hatta?

Teşekkürler
  • Arkadaşlar garmindeki tr haritasında tüm iller varmı? yoksa sadece 3-5 il mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: avukatkemal

Arkadaşlar garmindeki tr haritasında tüm iller varmı? yoksa sadece 3-5 il mi?

Valla şöle diyim Giresun bile detaylı yani.. Sefdim ben bu Garmin'i..
  • @ Tiestokolik : Hafıza kartının içindeki n-gage yazan klasörün içine kopyaladıktan sonra son sürüm n-gage platformuna gir kendi yüklemeye başlar.Ama oyun trial yani deneme versiyonuymuş ya
  • Teşekkürler süper bir telefon gerçekten....
  • Garmin 4.20 baya iyi. Nokia Maps severdim ben. hangisini kullancamı şaşırdım
  • Pardon ama kime bu teşekkür ?? Nokia ya mı yoksa bize mi ?? Hayır biz yapmadık bize değil,Nokia nın mesaj merkezide değil ki iletelim

quote:

Orjinalden alıntı: ß@TÚ
    Teşekkürler süper bir telefon gerçekten....
  • ben libyadayim su an da gps'i denemek icin 2 gundur ugrasiyorum nokia maps den pc den libya haritasi indirdim ama haritayi yukledkten sonra interrupt fln diyerek hata veriyor program..ben nokia maps actigimda dubai haritasi cikiyor dolayısı ile uyduya baglanamiyor..ne yapmam gerekiyor???eger bunu cozersem cok iyi olacak burayi da dogru duzgun bilmiyorum :)) rehber olacak bana yardımlarınız icin simdiden sagolun
    kesbi ve cibitci ilginiz icin tesekkurler..
  • 
Sayfa: önceki 457458459460461
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.