Şimdi Ara

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^ (693. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18.484
Cevap
14
Favori
899.049
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 691692693694695
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: şugar_klavyeci

quote:

Orjinalden alıntı: GeceBekcisi

quote:

http://www.then82blog.com/2009/04/whats-craic.html

Well, I bought my first N82 silver on its UK release date; I had it for five months before I got rid of it, why? I am still not entirely sure, since then this is the list of mobile phones I have had, OK deep breath and here we go...

Samsung G600
    Nokia N81
    SonyEricsson C702 X2
    SonyEricsson C902 X2
    Nokia N78
    Apple iPhone

And now I have a black N82, all this in the past 18 months.

So why did I come back to the N82, after going through all that? Simple really no other phone does everything that the N82 does.

What over phone, has a good level of battery life, a fantastic camera, that still seems to surpass any other camera phone that comes out, even though the N82 is over a year old? When it was realized I can�t recall any other phone that had a specification list like the N82, even now as I look at future handsets I can�t see any phones that have the same level of specifications sheet as the N82.

The phone genuinely does absolutely everything I want in a phone and more.

N82 büyüsü

GeceBekcisi keşke açıklamada yasaydın anlatılmak istenen nedir? çok merak ettim doğrusu

Çeviri:

İlk N82'mi ingilterede çıktığı gün aldım. 5 ay kullandım ama daha sonra elden çıkardım. neden ben de bilmiyorum. bunlar da N82'den sonra kullandığım cihazlar. derin nefes alın, başlıyoruz;

Samsung G600
    Nokia N81
    SonyEricsson C702 X2
    SonyEricsson C902 X2
    Nokia N78
    Apple iPhone

şimdi ise siyah N82'm var.,

peki neden onca cihazı kullandıktan sonra N82'ye döndüm? cevabı basit çünkü N82'nin yaptığı işleri ötekiler yapamıyor.

ilerleyen yerlerde de iyi batarya ömründen kamera kalitesinden -yeni çıkan cihazlara göre 1 yıl eski olmasına rağmen yine de lider olmasında- falan bahsediyor.

son olarakta, N82'nin 1 telefon olarak gerçekten onun istediği herşeyi yapabilecek 1 cihaz olduğunuz söylüyor.

@musyun:
    Ana başlık olarak tartışılıyor nokia genel bölümüne bak

quote:

Orjinalden alıntı: talisman_55

reis h0cam suan telden yaziyorum bunu peki V2o iLe V31 araSnda 1 farK vaRmi. . .kulakLik ve dis ses gps&wifi baglanti hizlari falan?

bariz farklar yok. ufak dahili yazılım güncellemeleri. download falan filan.

son sürümde hack kapalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reis-i Eagles -- 17 Nisan 2009; 21:35:40 >

• quote:

Orjinalden alıntı: mustank

quote:

arkadaşlar sadece tümleşik gps in mi aktif olması gerekiyor yoksa yardımlı gps i de aktif hale getirecek miyiz.
    Bir de v31 de de konuşma sonrası zaman zaman donma problemi yaşanıyor iki üç sn. sizde de oluyor mu

geyikten başka muhabbet dönmüyo anlaşılan burda.

1.soruyu tam olarak anlamadım ama garmin için soruyorsan dahili gps aktif ediliyor nasıl yapıldığı reisin sitesinde var.
    2.donma olayını v31 e geçtiğimde bende yaşamıştım ama formattan sonra olmadı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Klasör.:X:.

POWER MP3 V1.05
    YENİİİİİİİİİ

Bir çok eksiklik giderilmiş orjinal mp3 çaların yerini tutabilecek bir program
     ^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^

İNDİR

Bir şey söylemek istiyorum
    bu programı kurduğumdan beri uygulama kapandı gibi uyarılar almaya başladım yada sağ üst köşede çeşitli mesajlar almaya başladım eğer sizdede bu oluyorsa eskisini kaldırıp bunu yükleyin

http://rapidshare.com/files/222760075/Power_MP3_1.05.zip.html

• reis çeviri için tşk.

bence nokianın gelmiş geçmiş en iyi ve en istikrarlı cihazı n82.
    n82 den yukarıda sözü edilen diğer cihazlara geçmek ferrariden hacı murata geçmek gibi bişi
  • POWER MP3 V1.05.3
    yeni skinler eklenmiş

http://rapidshare.com/files/222900158/PowerMP3.V.1.05.3.zip.html
  • quote:

Orjinalden alıntı: şugar_klavyeci

reis çeviri için tşk.

bence nokianın gelmiş geçmiş en iyi ve en istikrarlı cihazı n82.
    n82 den yukarıda sözü edilen diğer cihazlara geçmek ferrariden hacı murata geçmek gibi bişi

Insanlar Ferrari'den inip uçağa biniyor artık
  • aRkadaşLar bNm yaZıLım en eSkisi yani V10 sizCe V31 e qeçmeLimiyim Ne dErsniz?
  • Reis bir de sen bu mesele üzerine düşünebilir misin. ençok kafama takılan mesele. sitende de cevabını bulamadım. Garmin üç dört dk dan aşağı bağlanmıyor.
    Herhangi bir ayar mı yapmak lazım. daha önce de yazdığım gibi araçlar/bağlantı/gps verisinde seçeneklerden sadece tümleşik gps de tik var. acaba milletin dediği gibi 10-15 sn de bağlanabilmek için yardımlı gps i de mi aktifleştirmek lazım. yoksa benim telde mi problem var.
  • 10-15sn'de bağlanmak şebeke üzerinden olur. operatör sinyallerinden faydalanarak 10sn içinde yerinizi bulur ama 10 kontör alır.

ayrıca 1 kere uyduya bağlandıktan sonra kapat aç hemen bağlanır hatta bağlı başlar uygulama.
    nokia maps'te bağlan garmin'i aç yine olur bu.

onların ki de böyle 1şey sanırım. yoksa şebekesiz 15sn imkansız. cihaza res atsınlar onların da 5dk çeker.
  • teşekkür ederim anladım. iyice emin olmak için soruyorum kusura bakma. bi örnek vercem mesela şimdi bağlandım. 5 dk da buldu sonra çıktım programdan hemen 5 dk sonra tekrar girersem hemen çat diye bağlanıyor. ama aradan 1 saat geçince yine uzun beklemek gerekiyor üç dört dk. sormak istediğim bu normal bir durum mu
  • quote:

Orjinalden alıntı: talisman_55

aRkadaşLar bNm yaZıLım en eSkisi yani V10 sizCe V31 e qeçmeLimiyim Ne dErsniz?

1) ßu soRu coKmu zoR ??

2) YouTube^a qireßiliceqim bir proğram varmı? Reis^in siTesinden baktım YouTube diye bir uygulama yükledim ama ne ararsam ariim 0 sonuç bulundu hatasını verdi. .
    ?

3) bekLeme menüsündeyken n82 yan oLmuyor bende...sürümden dolayımı yoksa V31 dede beklemedeyken yan olmuyormu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi talisman_55 -- 19 Nisan 2009; 2:14:15 >

• doğru düzgün yazsan aslında belki cevaplanır.

20 kez de söyledik ama.

gecebekcisi N82'lere özel changelog'lar verdi. aman aman farklılıklar yok. cihazın içindeki yazılımların güncellemeleri var.

phoenix ile v20 yap yoksa v31de sertifika olayına girmek zorunda kalırsın.
  • quote:

teşekkür ederim anladım. iyice emin olmak için soruyorum kusura bakma. bi örnek vercem mesela şimdi bağlandım. 5 dk da buldu sonra çıktım programdan hemen 5 dk sonra tekrar girersem hemen çat diye bağlanıyor. ama aradan 1 saat geçince yine uzun beklemek gerekiyor üç dört dk. sormak istediğim bu normal bir durum mu

bi gün bende bundan şikayetçi olmuştum.format attım hafıza kartına ve telefona sorun çözülmüştü.yazılımsal sorunlarda bu gecikmeye sebep olabiliyor sanırsam.%100 belki değil ama bu çözümü denemeni önerebilirim.örneğin hafıza kartını bilgisayarda biçimlendirdiğin zaman normalinden eksik (birkaç mb) gösteriyor ve telefona taktığında açılış 20 sn den 40 sn ye çıkıyor.telefondan biçimlendirdiğin zaman hem eksik mb lar geri geliyor hemde açılış düzeliyor.(belkide benim dandik kart okuyucudan kaynaklanıyo).bu nedenle hafıza kartını telefonda biçimlendirmeni öneririm.

• power mp3 1.05'in türkçe versiyonu varmı?

birde N85'deki tema efektleri N82 de yapabilmek için program varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Jingles -- 19 Nisan 2009; 14:56:30 >
  • ===> SmartMovie v4.10 | Tam & Sorunsuz Sürüm <===

Bizzat kurdum denedim sorunsuz çalışıyor.

İndirmek için:
    http://rapidshare.com/files/223207667/SmartMovie.v4.10.Tam.zip

• ===> LCG X-Plore v1.30 | Tam & Sorunsuz Sürüm <===

Bizzat kurdum-denedim sorunsuz çalışıyor.

iPhone ikonlu indirmek için:
    http://rapidshare.com/files/223207992/X-plore.v1.30.AllFiles.iPhone.Icon.Tam.rar

Normal ikonlu indirmek için:
    http://rapidshare.com/files/223210178/X-plore.v1.30.AllFiles.Tam.rar

• Arkadaşlar size n82 hakkında sorular soracam
    Flim izlerken N82den alınan tat N95 8GB ye göre dahamı az
    Müzik dinlerken hoparlör ses çıkış gücü 5800 göre çok mu az
    Tabiki az olabilir ama Sonuçta telefonlar belli özellikleriyle isim yapıyorlar ama çok da fazla olmamalı
  • quote:

bu programı kurduğumdan beri uygulama kapandı gibi uyarılar almaya başladım yada sağ üst köşede çeşitli mesajlar almaya başladım eğer sizdede bu oluyorsa eskisini kaldırıp bunu yükleyin

kesinlikle katılıyorum çalışırken defalarca reset attı alet ..
  • Benim ilk seferde de 30 saniye sürmüyor uyduya bağlanması..

quote:

teşekkür ederim anladım. iyice emin olmak için soruyorum kusura bakma. bi örnek vercem mesela şimdi bağlandım. 5 dk da buldu sonra çıktım programdan hemen 5 dk sonra tekrar girersem hemen çat diye bağlanıyor. ama aradan 1 saat geçince yine uzun beklemek gerekiyor üç dört dk. sormak istediğim bu normal bir durum mu
  • quote:

Orjinalden alıntı: tgezer

quote:

kesinlikle katılıyorum çalışırken defalarca reset attı alet ..

wala gayet güzel bi müzik çalar bende hiç bir soruna yol açmadı

• 
Sayfa: önceki 691692693694695
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.