Şimdi Ara

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^ (462. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18.484
Cevap
14
Favori
900.218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 460461462463464
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Firmware güncellenince garmin de gidermi?
  • Canım N82 çekti
    Bendemi N82 ye geçsemki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhan1903bjk -- 17 Temmuz 2008; 14:18:31 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: nightmare_night36

ya daha yeni sürümü çıkmadı mı bu n82 nin ?hala 20.0.062 mi yada böle bişi:D

Akşam gücelledim. En son bu var.

Alalı 1 hafta oldu. Ama bugün ekranımda ölü piksel oluştu. Ne yapmalıyım. Garanti kapsamına girer mi? Yoksa bu şekilde kullanmaya devam mı edeyim?
  • Millet ben de çok kısa bir sonra n82 sahibi olarak aranıza katılacağım. Sanırım bu konu da benim çok işime yarayacak
  • arkadaslar dun gelen maılın aynısı cep telefonuma sımdı geldı yazılımınız guncellenmıstır yukleyın dıye ben kontrol edıyorum
  • denedım yenı sururm cıkmamıs offf yaa huzurlu yasıyorduk nerden cıkardınız yenı surum muhabbetını nokıa sana en babasından bı adet
  • quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

quote:

Orjinalden alıntı: akay635

Ben şu şekilde yapmıştım. Önce Nokia Maps 2.0 2602 3.1 u.sis ardından Nokia [1].Maps. v2.0 2602 s60 cracked programlarını telefona kurmuştum.
    Daha sonra map loader programını pc' ye kurup haritayı ndirmiştim. Bu işlemleri yapmadan önce telefonu hack' lemiştim. Hack' lemeden olur mu bilmiyorum.

olur...

imzalayıpta

Telefon hack' lenmiş ise imzalamaya gerek yok değil mi?
  • Denedik ya hocam biz de,çıkmamış dedik.Hem çıksa direk buraya birimiz koyar,herkesin de haberi olur

Yakındır ama yeni sürüm gelir bu aralar.Ben ağustos ta olur diye düşünüyorum.

quote:

Orjinalden alıntı: techfash
    denedım yenı sururm cıkmamıs offf yaa huzurlu yasıyorduk nerden cıkardınız yenı surum muhabbetını nokıa sana en babasından bı adet
  • Arkadaşlar cihaz bugün elime geçti yalnız bunun ekran parlaklığı sondayken bile düşük. Nasıl iştir anlamış değilim, biri arayınca olması gereken parlaklığa çıkıyor ama normalde en son seviyede bile parlaklık düşük.

İnternette araştırdım hemen herkes bundan şikayet etmiş, bir çözümü varmı acaba bunun?
  • Var evet.Sistem hackleyerek parlaklığı n95 lerdeki düzeye çekebiliyoruz
  • quote:

Orjinalden alıntı: realceday

Açılış Sesini Değiştirme

Bu yöntemi uygulayabilmek için ROMPatcher konusunu uygulamak ve sistem dosyalarına erişimi açmanız gerekmektedir.

Yapılması Gerekenler:
    "Z:/private/10202be9/101F8763.txt" dosyasını "C:/private/10202be9/" klasörüne kopyalayın
    Daha sonra bu dosya içeriğinde bulunan "Z:\\system\\sounds\\Wakeup tone.aac" kısmını istediğiniz dosya yoluyla değiştirin ve kaydedin.
    Örnek;
    "E:\\Souns\\Mp3\\ses . mp3"
    Değiştirdiğiniz yolda dosyanın olduğundan emin olun.

Kullanacağınız mp3 dosyasının 10 saniyeden fazla olmamasına dikkat edin.

Not:
    Değiştirimesi gereken kısım her cihaz için faklı olabilir.
    Yapılan hatalardan kaynaklanan sorunlardan kimse sorumlu tutulamaz.

Açılış Animasyonunu Değiştirme

Bu yöntemi uygulayabilmek için ROMPatcher konusunu uygulamak ve sistem dosyalarına erişimi açmanız gerekmektedir.

Yapılması Gerekenler:
    "Z:\resource\apps" klasörü içerisinde bulunan "startup.mbm", "startup.mif" ve "startup.r14" dosyalarını "C:\resource\apps" klasörüne kopyalayın. Daha sonra kopyaladığınız "startup.r14" dosyasını hex editörle düzenleyeceğiz. X-plore ile dosya üzerinde iken "3" tuşuna basarak aşağıda resimde görülen yeri "Z" olan kısmı "C" olarak değiştireceğiz ve kaydedeceğiz.

Daha sonra bu mesaj altına ekleyeceğim "startup.mbm" dosyalarını "C:\resource\apps" içerisine kopyalayarak açılış animasyonunu değiştirebiliriz.
    Değişiklikleri görmek için cihazınızı kapatın ve tekrar açın. (Yeniden başlatınca animasyon çıkmıyor)

Çalışan Modeller:

N82, N95, N95 8GB, E51, E60, E90
    Çalışmayan Modeller:

6120, 6290, 5700, N73, N80, N81

quote:

Açılış Animasyonları

"C:\resource\apps" içerisine kopyalanacak açılış animasyonu

İNDİRİN

İNDİRİN

/>

İNDİRİN

/>

İNDİRİN

/>

İNDİRİN

/>

İNDİRİN

İNDİRİN

/>

İNDİRİN

/>

İNDİRİN

/>

İNDİRİN

/>

İNDİRİN

/>

İNDİRİN

/>

İNDİRİN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi énigma -- 18 Temmuz 2008; 4:14:42 >

• Teşekkür ederim bilgi içinde ben bu alıntı yaptığınız işlemlerin hangisini uygulayacağım? Biri sesi biride açılış animasyonunu değiştiriyor.

Edit: Cep telefonu bölüm kuralları hakkında pek bilgim yok, cihaz hack etmek yasak değil sanırım (iphone), yazılımsal şeyler problem oluyor diye biliyorum. Yanlışım varsa bilgi verin, kendi başımın çaresine bakarım artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sky__walker -- 17 Temmuz 2008; 19:00:59 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: enigmaenergy

Var evet.Sistem hackleyerek parlaklığı n95 lerdeki düzeye çekebiliyoruz

nasıl ya böle bişey var mı? peki nasıl yapıyoruz.benim tel şuan hackli.her türlü şeyi duydum ama bunu daha yeni duydum.nasıl yapıyoz bilen var mı.peki zararı var mı bunun
  • evet şuan ekran parlaklığını hack ile yaptım :) gerçekten farkedilebilir derecede yükseldi parlaklık.aynı seviyedeyiz artık n95 le :) ya merak ediyorum da bir zararı olur mu şarj dışında
  • Zannetmiyorum bi zararı olacağını.
  • ya bu n82nin siyahı ne zaman çıkıyor belli bir ay yada gün varmı???????????????
  • quote:

Orjinalden alıntı: zorba11

ya bu n82nin siyahı ne zaman çıkıyor belli bir ay yada gün varmı???????????????

Bende onu bekliyorum gümüş renk hiç hoşuma gitmiyor.
  • şu açılış ekranlarına bayıldım valla.
    symbian hacked edition
  • quote:

Orjinalden alıntı: sky__walker

Teşekkür ederim bilgi içinde ben bu alıntı yaptığınız işlemlerin hangisini uygulayacağım? Biri sesi biride açılış animasyonunu değiştiriyor.

Edit: Cep telefonu bölüm kuralları hakkında pek bilgim yok, cihaz hack etmek yasak değil sanırım (iphone), yazılımsal şeyler problem oluyor diye biliyorum. Yanlışım varsa bilgi verin, kendi başımın çaresine bakarım artık

Herhangi bir problem olmuyor.Zaten olsada hemen formatla eski duruma geliyor yazılım.Yani kolay.Buna biz hack diyoruz ama tam olarak değil aslında.Yasaklanan özellikleri değil de kısıtlanan özellikleri tamamen kullanabiliyoruz diyelim

Önce sistem dosyalarına erişimi açmanız gerekiyor.O da aşağıdaki şekilde yapabiliriz

quote:

ROMPatcher (Sistem Klasörlerine Erişim ve Çok Daha Fazlası)
    By ZoRn ve patches by FAC00000
    Yükleme Notları:
    Ekteki dosyaları cihazınızın modeline göre bilgisayarınıza indirin.
    App TRK programını cihazınıza kurun.
    Cihazınızı bilgisayara USB üzerinden PC Suite modunda bağlayın.

XP Kullanıcıları için;
    Denetim Masası>Sistem>Donanım>Aygıt Yöneticisi>Bağlantı Noktaları
    Vista Kullanıcıları için;
    Denetim Masası>Donanım ve Ses>Aygıt Yöneticisi>Bağlantı Noktaları

Resimde de gördüğünüz üzere COM Port numarasını bir yere not edin daha sonraki aşamalarda lazım olacak.

App TRK programını cihazınızda çalıştırın. Bluetooth ile bağlanılsın mı sorularına İptal deyin.
    Seçenek>Settings>Connection adımlarını izleyerek o kısmı USB olarak değiştirin.
    Geri gelin ve Seçenek>Connect adımlarını izleyin. Cihazınızı bu şekilde bırakarak adımlara devam edelim

App TRK programından alınmış örnek bir görüntü.

Cihazınızın modeline göre "RPInstaller" programını bilgisayarınızdan çalıştırın.
    Çalışan programda COM yazan yerin yanındaki kutucuğa cihazınızın bağlı olduğu Com Port numarasını yazın ve "Install" butonuna tıklayın.
    Bu ekranı görüyorsanız artık program cihazınıza yüklenmiş olacak.
    Programı henüz çalıştırmayın.

"RPinstaller" programını bilgisayarınızdan kapatın.
    Cihazınızdaki "App TRK" programından çıkın.
    Kablo bağlantısını çıkarın ve cihazınızı Yeniden Başlatın.

Yine ekte bulunan "Patches.rar" dosyasını indirin ve çıkan "Patches" klasörünü Hafıza Kartınıza kopyalayın.

Cihazınızdan Uygulamalar 'a girip programı artık kullanabilirsiniz.
    Programı çalıştırdıktan sonra uygulamak istediğiniz seçeneğin üzerine gelerek Seçenek-Patch-Apply adımlarını izleyin.

Unsigned Yükle seçeneğini aktifleştirdikten sonra unsigned uygulamalarını yüklemek için birkaç işlem daha yapmak gerekiyor.
    Programdan Seçenek-Disable caps seçeneğini seçin.

"X-Plore dosya yöneticisi ile Z:\system\data\swipolicy.ini" dosyasını "E:\system\data" klasörü içerisine kopyalayın. Klasörler yoksa oluşturun.
    Kopyaladığınız bu dosyayı X-Plore ile gerekli satırları aşağıdaki gibi düzenleyin ve kaydedin;
    AllowUnsigned = true  
    UserCapabilities = NetworkServices LocalServices ReadUserData WriteUserData UserEnvironment Location SurroundingsDD UserEnvironment NetworkControl SwEvent AllFiles NetworkControl DiskAdmin ProtServ TrustedUI DRM WriteDeviceData ReadDeviceData MultimediaDD PowerMgmt CommDD TCB

Artık Unsigned uygulamaları imzalamadan cihazınıza yükleyebilirsiniz.

Java Sorgusunu Kapat seçeneğini aktifleştirdikten sonra birkaç işlem daha yapmak gerekiyor.
    Programdan Seçenek-Disable caps seçeneğini seçin.

"X-Plore dosya yöneticisi ile Z:\system\data\midp2\security\policy\midp2_rp.xpf" dosyasını "C:\system\data\midp2\security\policy\" klasörü içerisine kopyalayın. Klasörler yoksa oluşturun.
    Kopyaladığınız bu dosyayı X-Plore ile DefaultMode: yazan yerlerin karşısında yazan kelimeyi silin, yerine Blanket yazın ve kaydedin; DefaultMode: yazan yerler fazlaca mevcut. Hepsini değiştirin.
    DefaultMode: Blanket

Artık Java Uygulamaları size sürekli şunu yapıyorum izin verin sorusunu sormayacak.

Not:
    ROMPatcher uygulamasında;
    Seçenek - Disable caps -> Sistem klasörlerine erişimi açar.
    Seçenek - Enable caps - > Sistem klasörlerine erişimi kapatır.

N95 ve N95 8GB için OS9.2 yazan dosyaları kullanın

Anlatım RealCeday by CepTeam. (Lütfen izinsiz başka yerlerde yayınlamayınız.)

Gerekli Dosyaları İndirin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi énigma -- 17 Temmuz 2008; 21:35:34 >

• quote:

Orjinalden alıntı: kesbi

quote:

Orjinalden alıntı: nightmare_night36

ya daha yeni sürümü çıkmadı mı bu n82 nin ?hala 20.0.062 mi yada böle bişi:D

Akşam gücelledim. En son bu var.

Alalı 1 hafta oldu. Ama bugün ekranımda ölü piksel oluştu. Ne yapmalıyım. Garanti kapsamına girer mi? Yoksa bu şekilde kullanmaya devam mı edeyim?

geçmiş olsun ama 1 tane ye garanti vermiyoenaz 4 olması gerekir
  • 
Sayfa: önceki 460461462463464
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.