Şimdi Ara

<<<< NOKİA N-72 PLATFORM >>>> (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.877
Cevap
2
Favori
229.339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar 6280 imi verdm ve n72 aldım.6280 de sayısız sorun yasadım ve pişman oldum aldığıma.n72 n70 e göre cok daha çekici duruyo kesinlikle.video cekerken cızırtı olayı n70 tede vardı.n72 de daha hafif.dikkat ederseniz sadece sessiz ortamlarda oluyo bu.nedeniyse telefonun ısıgı acıkken yaptığı cızırtıdan kaynaklanıyo.telin ısığı acıkken kulağımı dayadığımda aynı cızırtı sesi cıkıyo.video çekiminede bu yansıyo.cokta büyük bi prob değil bence 6280 de yasadıklarımdan conra ben herkese tavsiye ederim özellikle n72 alın bence.
  • hoparlör sesi nasıl basslar tizler n70 ve k750i veya 3250'ye göre?
  • quote:

Orjinalden alıntı: longrifle

arkadaslar 6280 imi verdm ve n72 aldım.6280 de sayısız sorun yasadım ve pişman oldum aldığıma.n72 n70 e göre cok daha çekici duruyo kesinlikle.video cekerken cızırtı olayı n70 tede vardı.n72 de daha hafif.dikkat ederseniz sadece sessiz ortamlarda oluyo bu.nedeniyse telefonun ısıgı acıkken yaptığı cızırtıdan kaynaklanıyo.telin ısığı acıkken kulağımı dayadığımda aynı cızırtı sesi cıkıyo.video çekiminede bu yansıyo.cokta büyük bi prob değil bence 6280 de yasadıklarımdan conra ben herkese tavsiye ederim özellikle n72 alın bence.

Güle güle kullan hayırlı olsun.Bakalım bunu aldık ne kadar zaman gidecek elimizde.
    Bu arada N72 sayımız artıyor.

• quote:

Orjinalden alıntı: katibim

hoparlör sesi nasıl basslar tizler n70 ve k750i veya 3250'ye göre?

Katibim sesler gayet güzel kaliteli kulaklıklarıda güzel iyi bass ve tizz ayarında sterio 6630 kullanıyordum ondan kat kat iyi.
  • Arkadaşlar cep tel yeni olduğu içiin dün az bir şarjı kalmış bugün bitti şarja taktım gösterge filan çıkmıyor kapalı iken sizde nasıl şarj oluyor ekran karanlık sadece üstte beyaz şerit tarzı bir görünüm var.Sizde nasıl?
  • evet şimdi n70 alacaktık bu formu okuyunca n72 ye dogru yöneldim bu gidişle tel alamıyacam heralde bu gunde n72 arıyacam... kıbrıstayım su anda ama burada tel n70 den pahalı türkiyedede aynımı
  • quote:

Orjinalden alıntı: Baracuda

Arkadaşlar cep tel yeni olduğu içiin dün az bir şarjı kalmış bugün bitti şarja taktım gösterge filan çıkmıyor kapalı iken sizde nasıl şarj oluyor ekran karanlık sadece üstte beyaz şerit tarzı bir görünüm var.Sizde nasıl?

çok sağol kardes.ewt sayımız artıyor ve artacak gibi.abim telefoncu,2günde 6tane sattı biri bana benm n72 kapalıyken sarj olduğunda sadece sarj göstergesi cıkıyo üstte.normal yani.ayne senn dediğin gibi.6280 den sonra kulaklıktan dinlediğimde bas sesleri az geldi bunun ayarı varmı?yada bi program?
  • bu arada ana topik için teşekkürler baracuda..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gece_Mavisi

evet şimdi n70 alacaktık bu formu okuyunca n72 ye dogru yöneldim bu gidişle tel alamıyacam heralde bu gunde n72 arıyacam... kıbrıstayım su anda ama burada tel n70 den pahalı türkiyedede aynımı

burada n70 daha pahalı
  • ewt n70 30 ytl kadar daha pahalı.ama n72 daha makul kesinlikle.yazılımı daha iyi bence.
  • quote:

bu arada ana topik için teşekkürler baracuda..

Rica ederim abi ben açmasam başkası açacak yada sen açacaktın en iyisi oldu vallahi sevindim bende bir sorun olunca hemen cevap geliyor çünki sadece n-72 olduğu için diğer konularda ise çok zor yani cevap alabilirsen ne güzel
    Bakalım bu cep teli ne zaman değiştircez kullananlar arasında merak ediyorum.
  • bence bu telefon 2. bi 7610 oldu.yani 7610 hala eskimedi ve buda eskimicek.tasarım kusursuz.işçilik süper.n73 bile tip bakımından geçemez n72 yi.arkadasım cahillğimi bağışlada örnek foto nası koyacaz??vide vs vs.
  • quote:

bence bu telefon 2. bi 7610 oldu.yani 7610 hala eskimedi ve buda eskimicek.tasarım kusursuz.işçilik süper.n73 bile tip bakımından geçemez n72 yi.arkadasım cahillğimi bağışlada örnek foto nası koyacaz??vide vs vs.

telefon güzelliği görecelidir mesela ben 7610 modayken sırf tipini beğenmediğim için 6670 aldım bana göre 6670 daha karizmaydı yani...
  • Evet zevkler ve renkler tartışılmaz bende n 72 alcam hadi hayırlısı önümüzdeki ay alcam
  • selam arkadaşlar

n72 almayı düşünüyorumda telefonun hızı (6680,6600,7610 kullandım zamanında ama hepsi cok yavas geldi) ve bekleme süresi nasıl?

birde n72 ile cekilmiş birkaç foto eklerseniz seviniriz :) teşekkürler şimdiden
  • quote:

Orjinalden alıntı: BMW Mania

quote:

Orjinalden alıntı: mbs58

Arkadaşlar şimdi bu telin n70 ile arasındaki farklarını yazabilirmisiniz?

bu konu hakkında TAM 3 konu var forumdaarama yapsan güsel olur.ve 3 tane açanlarda arama yapsalarmış ii olurmuş

Doğru sölüyonda 3 konudada somut bi cvp bulamadım ben hepsinde heralde öledir şöledir diyorlar ben kullananlara sordum o yüzden de buraya yazdım kızmana gerek yok yeni bi topik açsam daha mı güzel olurdu

• Arkadaşlar eco ayarı yapabilyormuyuz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: gsnmez

Arkadaşlar hayırlı olsun. Telefonun hızı nasıl. İşlemcisi falan kaç.

CPU: Abi armi
    hızı: 220 mhz
    ram: 55mb
    hafıza sayfa boytu(memory page size): 4K

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kerub -- 30 Temmuz 2006; 1:46:23 >
  • Bu konuyu açan arkadaşa gerçekten teşekkürler...Ben de az bir zaman içinde N72 almayı düşünüyorum sizin gibi fakat bu topicte bu telefonu alan arkadaşların ne kadara ve nerden aldıklarını yazabilirler mi en ucuz nerde,nerden almalıyız,nakit ve taksitli fiyatı nedir dükkanlarda?Eğer fiyatı ile ilgili bu sorulara telefonu satın alan arkadaşlar cevap verip bizi aydınlatabilirse biz de en kısa zamanda N72 sahibi olmak isteriz....
  • Rica ederim iyi oldu açtığımız.Ankara kızılay mekanlarında telefoncudan telefoncuya değişim gösteriyor N-72 Azami 820 ila 860 arası fiyatlar var ben 820ye aldım gibi bişey oldu aslında 850 idi ama 6630 ile takas yaptım 820ye patladı kısacası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asonas -- 29 Temmuz 2006; 14:06:08 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.