Şimdi Ara

<<<< NOKİA N-72 PLATFORM >>>> (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.877
Cevap
2
Favori
229.350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aradakşar cebi aldım dün akşam batarya sabaha karşı bitti taktım biraz daha dursunmu cep tel şarjda dolduda.Ben fazla tutmayan birisiyim ilk başta ama ilk 5 şarja öenm veririm 3-4 saat tutuyorum kapalı olarak.
  • Abi ankarada nerden aldın bide ben kredi kartıyla alcam 870ytl 12 taksit deniyo iyimi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: osmanlı13

Abi ankarada nerden aldın bide ben kredi kartıyla alcam 870ytl 12 taksit deniyo iyimi?

Fiyat açısından iyi taksite iyi bölmüş 900e böldüren vardı.Peşin fiyatı ne?Birde hangi kart o var onlar etki ediyor kartlar.
  • Baracudaya bu olayı baslattıgı için teşekkür ediyorum n72 gerçekten karizma bi tel. bu telefonu forumdan sizlerin sayesinde tanıdım ve cokda begendim fiyat
    Ancak telefonu bulma konusunda sıkıntım war bulsam bugün alıcam yani Ben kocaaelinde oturuyorum belki bi arkadas yardımcı olabilir.
    Kvknın sayfasında söledikleri fiyat acaba dükkanlarındada aynımıdır yada daha ucuza bulurmuyuz
    Bi sorunda sarj meselesi kullanmaya basladıgında tabiki az gider tabi ama mesela müzik dinlemeden sabah aksam acık olsa ne kadar gider normal bi kullanımla?
    tekrar tüm arkadaslara bilgilendirdikleri için tesekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cosbi -- 29 Temmuz 2006; 17:01:22 >
  • Dostum teşekkürler Cosbi daha telefon çıkalı 4 gün oldu ben daha dün akşam aldım.Şuan test aşamasındayım.
  • beyler nokia.com.tr de n72 için yazan şu ::kutuda yazının bi yerinde muzik adaptörü olduğunu soyluyo fakat paket içeriğinde yazmıyo bu çelişki nedir sizce???telefonu alanlar bi yardım ediverin içinden ses adaptörü cıkıomu normal kulklık için????

Mobil Müzik
    Dijital müzik çalara direkt erişim için müzik tuşu
    Dijital müzik çalar: Çalma listelerinde MP3/AAC/eAAC/eAAC+ destekler
    Stereo FM radyo (87.5-108MHz /76-90MHz)*
    Görsel radyo desteği,http://www.visualradio.com/ adresinden daha fazla bilgi alabilirsiniz
    Nokia Stereo Kulaklık Seti HS-31, kutuda
    Nokia Ses Adaptörü AD-49, kutuda
    Müzik aktarımı için Nokia PC Suite içindeki Nokia Music Manager uygulaması
    * Stereo ses yalnızca uyumlu stereo kulaklık setleriyle duyulabilir.

Satış Paketi İçeriği
    Renkler: Parlak Siyah ve İnci Pembesi
    Nokia N72
    Nokia Batarya BL-5C (970mAh)
    Nokia Şarj Cihazı AC-3
    Nokia Şarj Cihazı Adaptörü CA-44
    Renk kodlu Nokia Stereo Kulaklık Seti HS-31
    Nokia Bağlantı Kablosu CA-53
    Renk kodlu bilek kayışı
    Temizleme bezi
    CD-ROM: Nokia PC Suite ve Adobe Photoshop Album Starter Edition

• 2 tane kulaklık çıkıyor biri sabit normal kulaklık çıkmayan,diğeride adaptör deniliyor sanırım onu takıyorsun istediğin kulaklıınıda ona takıyorsun güzel bişi yapmış adamlar.
  • Alan arkadaşlarımıs şöle güsel bi inceleme yapabilir mi? bende düşünüorum çünkü.aklımda başka teller de var...
  •  <<<<   NOKİA N-72 PLATFORM   >>>>

<<<<   NOKİA N-72 PLATFORM   >>>>

<<<<   NOKİA N-72 PLATFORM   >>>>

Video:

http://rapid*share.de/files/27442813/30072006003.mp4.html (not: * silmeyi unutma, v,deo yu seyretmek için mp4 codec decoder olması lazım pc nizde. yoksa klite mega codec i indirip kurun)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kerub -- 29 Temmuz 2006; 16:41:36 >

• arkalr ben 512 mb lık hafıza kartı aldım sankı tel bıraz daha yavasladı ozellıkle galerıye goruntulere gırerken yavas gıbı sızdede bole bısı varmı
  • 1 ay demicektim yanlışlık olmuş bi hafta olcaktı
    Kerub paylaşımından dolayı cok teşekkürler
    bence resim ve video kalitesi tatminkar hatta gayet iyi
  • quote:

Orjinalden alıntı: ultrakings87

arkalr ben 512 mb lık hafıza kartı aldım sankı tel bıraz daha yavasladı ozellıkle galerıye goruntulere gırerken yavas gıbı sızdede bole bısı varmı

128 varkende galeriye giriş yavaş :)
  • evet acaba neden galerıye gırıs yavas sızce nedendır.. telci bana işletim sistemli tellerin bole olduunu dosyalara gırerken yavaslayıp hızlanabılıceını soledı
  • quote:

Orjinalden alıntı: cosbi

1 ay demicektim yanlışlık olmuş bi hafta olcaktı
    Kerub paylaşımından dolayı cok teşekkürler
    bence resim ve video kalitesi tatminkar hatta gayet iyi

Rica ederim... Bencede oldukça iyi.
  • beyler hayırlı olsun
  • quote:

bı arkadads n72 cılerın sesı cıkmıo demıs e bızım ses cıkarmamız anlamsız zaten tel yeterınce konusuo

Eyw... Demekki n72 alıcaz :D
  • Arkadaslar tamam n72 alıcamız kesinde nerden bulucaz ya ben hala bi telefoncuda göremedim ilginç ya kocaeli teknolojiye bukadar mı uzak
    Bu arada bi sitede 785e weriolar havaleyle sizce o şekilde alınırmı yoksa gereksiz mi bu alışveriş?
  • quote:

evet acaba neden galerıye gırıs yavas sızce nedendır.. telci bana işletim sistemli tellerin bole olduunu dosyalara gırerken yavaslayıp hızlanabılıceını soledı

Üretici firmaların donanımları yazılım üreticilerinin ihtiyacını karşılayacak düzeye henüz erişememiş demek ki. Şöyle çift çekirdekli işlemcileri olan, harddiskli telefonlar bi çıksaydı, 100 GB lik felan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kerub -- 29 Temmuz 2006; 20:13:12 >
  • Keşşşke ama nerdee baracuda ben genpadan alcam 870 ytl ye %0 faiz 12 taksit yapıyorlar axess e iyimi daha başka tercihin varmı ben ankarada oturuyorum
  • istersen bi de kvk ya bak hem fiyatı daha uygun
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.