hafızakartına kopyalayıp yapıştırdım ama telde bulamıoum anlamadım
quote:
Orjinalden alıntı: Kerub
nokia pc suite den yapmayı dened isen olmuyor. nedendir bilmem bu pcsuite uygulama yükleme eklentisi tüm yazılımlarda kurulum hatası veriyor. kopyala o nedenle hafıza kartına sis uzantılı dosyayı. telefondan gir o dosyaya ve tıkla üstüne öyle kur. ben öyle yaptım, canavar gibi çalışıyor şimdi.
Evet katılıyorum Kurulum yapmam ben direkt bluetoothla cebe yollarım kabul edip açıyor zaten.
quote:
Orjinalden alıntı: SinanAtesh
yauw bende bu telle 6280 arasında kaldım..symbian beni bu tele, kızak oluşu yüksek ekran cözünürlügü 6280e cekiyo...napcam been??
benim bundan önceki tel 6280 idi. symbian olsa idi onan vazgeçmezdim diyim ben sana. ama symbian için de herşeyden vazgeçilir
ses kalitesi k750i kadar iyimi
quote:
Orjinalden alıntı: LooK
ses kalitesi k750i kadar iyimi
k750i yi bilmiyorum ama oldukça iyi.
Yalnız symbian yok 8280de n72de var güzel alet al rahatlarsın merak etme bende w810 alıyordum bugün aralarında 280 ytl fark vardı 6630u satınca symbiana alıştık tabi 2 senden beri kullanıyorum kopamadım sizi bilmem.Ondan N-72 aldım.
biraz daha incelicem ama büyük ihtimalle n72 alcam bendee...
Özellik bakımından güzel ama birde elde duruşu alışması var çok karizma bir cep telefon tipi var iyi yapmışlar birde bez koymuş adamlar iyi düşünüş.2tanede kulaklık biri sabit diğeride istediğini takıyorsun süper bişi.Bir kabloda var ama onuda öğrencez kısmetse.
quote:
Orjinalden alıntı: Baracuda
Bir kabloda var ama onuda öğrencez kısmetse.
usb kablosunu diyorsun sanırım. data kablosu. ayrıca birde eski şarj cihazlarını buna dönüştürücü ara kablo ve birde bileklik kayışı var.
Dostum bluetootunu tanıttır pcne sonra dosyaya sağ tıkla gönder de orada bluetoothunu görecen onunlla etkinleştir ve cebini seç arıyacak o zaman sonra anahtar geçişi kullandırtmadan yollarsın kolay yani.
quote:
Orjinalden alıntı: Kerub
quote:
Orjinalden alıntı: Baracuda
Bir kabloda var ama onuda öğrencez kısmetse.
usb kablosunu diyorsun sanırım. data kablosu. ayrıca birde eski şarj cihazlarını buna dönüştürücü ara kablo ve birde bileklik kayışı var.
Herhalde öyle kerub.Yoksa başka işe yarıyacağını sanmıyorum dönüştürücü sandım ama değil.Ses bağlantı kalosu zannettim değilmiş.
Dostum bluetootunu tanıttır pcne sonra dosyaya sağ tıkla gönder de orada bluetoothunu görecen onunlla etkinleştir ve cebini seç arıyacak o zaman sonra anahtar geçişi kullandırtmadan yollarsın kolay yani.
Ya bluetooth üzerinden yada o data kablosu ile dosya transferini yapabilirsin. Bilgisayarım içinde nokia isimli bir klasör oluşacaktır.
yaa arkadaslar tesk ederım ama benım data kablom var pc suıte ten gonderılmıo angıle hafıza kartına kopyala yapıstır yaptıım zamansa angıle tele atılmıs olmuo yanı telde bı deısıklık olmuo yanı data kablo ıle yuklemenın tam olarak detayıyla yontemını orenebılsem yapıcamda anlıamadım ıste durumu yuklıen bırı varsa yardım edebılırmı (data kablo ıle)
Ultra ne yap biliyormusun sisteme gir install var orada o sis dosyasını onun içine at sonra kartı al tak geri cebine otomatik tanımıyorsa araçlara gir,yöneticiye gir orada attığın dosyayı görecksin onu orada aç de bitsin yükle de yani orada açılmamış olarak görecen zaten. Gece vakti neyle uğraşıyoz :Dşaka şaka söyle derini ama data kablosu fasa fiso ben kartı çıkartıyorum okuyucu ile atıyorum 5 saniyede o kadar dosyayı.Sende imkanın varsa öyle yap data kablosu jack girişini bozduğu için pek takmıyorum onu.
Arkadaşlar hayırlı olsun. Telefonun hızı nasıl. İşlemcisi falan kaç.
quote:
Orjinalden alıntı: mbs58
Arkadaşlar şimdi bu telin n70 ile arasındaki farklarını yazabilirmisiniz?
bu konu hakkında TAM 3 konu var forumdaarama yapsan güsel olur.ve 3 tane açanlarda arama yapsalarmış ii olurmuş
ya alan arkadaşlara hayırlı uğurlu olsun ama şu radyo-resim-bluetooth gibi boş muhabbetleri bırakalım Allah aşkına telefon n70 ile birebir aynı 3g dışında
asıl merak edilen ses kalitesi hoparlör sesi ve kulaklık sesi n70'e ve k750i'ye göre nasıl veya 3250 ve n91'e göre; bizim merak ettiğimiz bunlar lütfen
evet ya artık karşılaştırın n72'cilerin HİÇ SESİ çıkmıo... muhahaha! berbat bi espriydi! kendime:
quote:
Orjinalden alıntı: katibim
ya alan arkadaşlara hayırlı uğurlu olsun ama şu radyo-resim-bluetooth gibi boş muhabbetleri bırakalım Allah aşkına telefon n70 ile birebir aynı 3g dışında
asıl merak edilen ses kalitesi hoparlör sesi ve kulaklık sesi n70'e ve k750i'ye göre nasıl veya 3250 ve n91'e göre; bizim merak ettiğimiz bunlar lütfen
zaten radyo bluetooth tan bahsetmenın anlamı yok cunku artık bunlar klasık tel ozellıı sunu solıım ses konusunda gercekten tok bır sesı var kulaklıkla bırlıkte stereo dınlıyebılıosunuz mp3 lerınızı ben n70 ıde bılıorum bence ondan daha canlı ve tok sesı actıım zaman oda ınlıyo kulaklık sesıde gayet ıyı bu konularda sorun yasamasınız bı arkadads n72 cılerın sesı cıkmıo demıs e bızım ses cıkarmamız anlamsız zaten tel yeterınce konusuo