Şimdi Ara

<<<< NOKİA N-72 PLATFORM >>>> (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.877
Cevap
2
Favori
229.350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: cosbi

istersen bi de kvk ya bak hem fiyatı daha uygun

Fiyat uygun ama taksite bayağı bi fiyat ekliyolar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: osmanlı13

Keşşşke ama nerdee baracuda ben genpadan alcam 870 ytl ye %0 faiz 12 taksit yapıyorlar axess e iyimi daha başka tercihin varmı ben ankarada oturuyorum

MİTHATPAŞA KÖPRÜSÜNE ÇIKMADAN SAĞDA GENPA VAR ORASI İYİ SANIRIM.
  • Arkadaşlar ben peşin almayı düşünüyorum
    Peşin alan yada peşin fiyatını öğrenen arkadaslar warsa yazabilirmi
    kocaeliden alan warsa lütfen yazsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: cosbi

Arkadaşlar ben peşin almayı düşünüyorum
    Peşin alan yada peşin fiyatını öğrenen arkadaslar warsa yazabilirmi
    kocaeliden alan warsa lütfen yazsın

Bugün Kocaeli Özdilekteki cep telefoncuda gördüm. 850 YTL yazıyordu. Peşin 800'e alınır, indirim yapıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vincentvega -- 29 Temmuz 2006; 22:21:30 >
  • ya ben bu aletin bide pil suresini merak ediorum nasıl acaba??ha bide buna 1gb yada yeni çıkan 2likler den taksak ne olur acaba kasarmı ?? takan varmı ??
  • quote:

Orjinalden alıntı: ysalor

ya ben bu aletin bide pil suresini merak ediorum nasıl acaba??ha bide buna 1gb yada yeni çıkan 2likler den taksak ne olur acaba kasarmı ?? takan varmı ??

Alet zaten 8-9 program kurdum kasmaya başladı hafiften. Pili lityum-iyon. 3.7v. 6280 nin ki lityum polimerdi. Dün gece doldurdum, gündüz full oynadım, demin bitti.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kerub

quote:

ya ben bu aletin bide pil suresini merak ediorum nasıl acaba??ha bide buna 1gb yada yeni çıkan 2likler den taksak ne olur acaba kasarmı ?? takan varmı ??

Alet zaten 8-9 program kurdum kasmaya başladı hafiften. Pili lityum-iyon. 3.7v. 6280 nin ki lityum polimerdi. Dün gece doldurdum, gündüz full oynadım, demin bitti.

cok saol valla hızlıymışın baya yani 1gb bile zor diyosun,acaba deniyen varmı bi onlarda el atsa olaya bi zahmet (n72de 1gb kart kullananlar)

• quote:

Orjinalden alıntı: Baracuda

quote:

Keşşşke ama nerdee baracuda ben genpadan alcam 870 ytl ye %0 faiz 12 taksit yapıyorlar axess e iyimi daha başka tercihin varmı ben ankarada oturuyorum

Abi burası genpa ana sitesindeki gibi mi fiyatları ???
  • quote:

Bende 5 program ve paso oyun hatta 25 tanede mp3 var kasıntı yok ama kasan şeyler 128 kartta bende 256 ve 512 kingston var koç gibi hızlı,bütün herşeyi açarsan kasar tabi birde açtığın ne ise menü tuşuna bas orada beklemeye alıyor o işlemciyi götürüyor ona dikkat etmek gerek.Onun için onuda c tuşuna basarak kapamak gerek hızlanıyor.Hatta unuttmayım pil feci yiyor dikkat edin dostlar.
  • quote:

quote:

quote:

Abi burası genpa ana sitesindeki gibi mi fiyatları ???

Yok aynı tarzda çalışmıyoruz dediler genpatech ayrı bir kuruluş diyorlar orası aslında ucuz ama 830mu ne ben güvenmem elle almak daha iyi.Birde alacak olan dostlar alırken iz olmasın cep telde bakılmıştır o benimki yeni açıldı önümde parmak izi bile yoktu ben açtım korumasını.

• Beyler şundan şikayetçiyim yalnız şuan bir şikayetim yok ama siyah toz gösteriyor ve elin teri iz yapıyor adamlar onun için bez koymuşlar tuhaf oluyorum bendekarizma bir tel ama siliyorum daha bugün sildim nemli bezle kuruladım iyi oldu.
  • quote:

Beyler şundan şikayetçiyim yalnız şuan bir şikayetim yok ama siyah toz gösteriyor ve elin teri iz yapıyor adamlar onun için bez koymuşlar tuhaf oluyorum bendekarizma bir tel ama siliyorum daha bugün sildim nemli bezle kuruladım iyi oldu.

her güzelin bi kusuru wardır dicem ama bu kusur sayılmaz bile
    ya bezi wermeselerdi

/>

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cosbi -- 29 Temmuz 2006; 23:42:05 >

• Ve N72 yi çökerttim . Yazılarda , menülerde felan türkçe karakterler görünmez oldu. Sanırım fontları nanaylara geldi fazla fontu olan var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kerub

Ve N72 yi çökerttim . Yazılarda , menülerde felan türkçe karakterler görünmez oldu. Sanırım fontları nanaylara geldi fazla fontu olan var mı?

Hallettim önce teldeki c/system/ deki fonts klasörünün(pc den bakınca görünmüyor bu klasörler, onun için cepte kurulu bir dosya tarayıcısı kurup ondan bakın, mesela fileman) adını değiştirin yoksa silemezsiniz. sonra silin bu klasörü ve yeniden fonts isimli bir klasör oluşturun. içine bir yerden gdr uzantılı olan font bulup "c:system/fonts" a atıcaksınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kerub -- 30 Temmuz 2006; 0:44:10 >

• walla brawo yani cökerttin güselim aleti
    neyseki toplayabildin geri
    telefon cok güsel ya bi alabilsem bende cökertcem
  • YAW ARKADAŞLAR BU N72 DE VİDEO ÇEKERKEN FLASH IŞIĞINI KAPATABİLİYORMUYUZ
    MALUM N70 DE KAPATAMIYORDUK DA
    KESTANE KEBAP ACELE CEVAP :)

• quote:

Orjinalden alıntı: dubambi

YAW ARKADAŞLAR BU N72 DE VİDEO ÇEKERKEN FLASH IŞIĞINI KAPATABİLİYORMUYUZ
    MALUM N70 DE KAPATAMIYORDUK DA
    KESTANE KEBAP ACELE CEVAP :)

kestane kebap al sana cevap : bundada öyle, kapatılmıyor.
  • Arkadaşlar selam... Benim N72 den çıkan harici kulaklık adaptöründen ne yazıkki tek taraflı ses alıyorum. Yani bu adaptöre evdeki başka bir kulaklık taktığım zaman kulaklığın bir tarafından ses geliyor, diğerinden gelmiyor.. Bir denermisiniz.. Yosa nokia mono adaptör mü sattı bize...
  • Bu resimde benden.. Ters ışık ve karanlık olmasına rağmen mükemmel...
  • quote:

Orjinalden alıntı: İLKERİN GÜNLÜĞÜ

Bu resimde benden.. Ters ışık ve karanlık olmasına rağmen mükemmel...

resmi acamadım ya bi sorunmu war acaba
    İlkerin günlüğü bişey dicem sen geçen bi yazı yazmamışmıydın lüks telefonların gereksizliğiyle alakalı
    heralde n72 nin cazibesine kapıldın fikrini değiştirdin

yakısır
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.