Şimdi Ara

<<<< NOKİA N-72 PLATFORM >>>> (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.877
Cevap
2
Favori
229.338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ultrakings87

arkadaslar radyo dınlıyen varsa yontemını solıyebılırmı bu konuda turkcellden hayır yok

ya yöntemi yok. radyo ya tıkla çalar o, sen kanalı ayarla yeter. visual radyo aktif olsun mu diye sorarsa yok dersin devam edersin radyo dinlemeye.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Baracuda

quote:

Orjinalden alıntı: TuĞraNz

quote:

Evet arkadaşlar bende dahil olmak üzere N-72 kullanan arkadaşlar buraya gelsin çünki yabanılaştığımız ortamlarda soracak kimse yok en azından birbirimizi tanıyıp buradan haberleşebiliriz.
    Dertleşiriz neyi kötü neyi iyi filan diye.
    Siftah benden olsun istedimde.
    Fotoğraflar gelecek birazdan.
    memnun olmayan varmı alıpta,ben daha akşam üstü aldım.6630'u verdim 820ye aldım.Ankaradan.Elle.

hayırlı olsun, n72 nokia nın dizaynda kendini aştığı bir telefon gerçekten çok güzel ancak özellik olarak çok fazla değişiklik yok ama n70 yerinede bunu almak daha mantıklı, inşallah merak edenlerine faydalı bir topic olur ancak revolver40 ın yaklaşımı mantıklı olabilir ama fazla kısıtlamada iyi değil gibi.

Çok teşekkür ederim baktım ki böyle olmuyor konular karışmış soru soran var cevap alan yok en azından alan cep tel sahipleri aynı cebi kullananlara sorsun hemen yanıt alsın bende ponun için açtım.
    Saygılar iyi geceler...

Eyvallah kardeş, sanada iyi geceler olsun, güle güle kullan

• quote:

Orjinalden alıntı: Kerub

quote:

Yok daha neler radyo dinleyemicezmi ben ppeki nasıl dinliyorum görseli kim takar salla gitsin güzel çekişi var ama.Radyo pürüzsüz.Neyse altta yazı yazaydı iyi olmazmıydı emliyet kemerinizi takın filan diye geçiyor ya yazı.

radyoyu dinliyorsun onda sorun yok, arka planda çalıyor.

var var hepsi var. şu an çalan şarkının adı nedir, kim söylüyor, cd si kaç lira hepsini yazıyor

Hadi canım ne yazması ben dinliyorum şuan radyo ne yazı geçiyor ne başka bişi nede kanal adı kendin giriyorsun sanırım ismini.

• arklar secınce calmıo radyo kımlıı secın dıe
    ızmırdeım ızmırı secıoum bole bı ıstasyon yok dıo alla alla
  • Bizde w800 gibi w810 gibi zannediyorduk iyimi yoksa ben bugün w810dan çok döndüm 6630 symbiana çok alışmıştım vazgeçeedim.
    Ha ne artısı oldu kamera,radyo,ekran 256 renk o kadar.Olsun sağlıklı günlerde kullanalım dostlar...
  • quote:

arklar secınce calmıo radyo kımlıı secın dıe
    ızmırdeım ızmırı secıoum bole bı ıstasyon yok dıo alla alla

Abi sen ne yapıyon öyle cebe ya ne kimliği açacan radyonu tak kulaklığını dinle radyonu ne izmiri yaw

• Arkadaşlar şimdi bu telin n70 ile arasındaki farklarını yazabilirmisiniz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: fifty_boss

Hepınıze hayırlı olsun telefonunuz;
    sızden bır rıcam cektıgınız fotografları paylasabılırmısınız

Benım sorumuda cewaplarsanız sıvınırım yarın gunduz cekımı ıc mekan cekımı video fılan paylasırsanız sevınırım tekrardan hayırlı olsun
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Kerub

quote:

Yok daha neler radyo dinleyemicezmi ben ppeki nasıl dinliyorum görseli kim takar salla gitsin güzel çekişi var ama.Radyo pürüzsüz.Neyse altta yazı yazaydı iyi olmazmıydı emliyet kemerinizi takın filan diye geçiyor ya yazı.

radyoyu dinliyorsun onda sorun yok, arka planda çalıyor.

var var hepsi var. şu an çalan şarkının adı nedir, kim söylüyor, cd si kaç lira hepsini yazıyor

Hadi canım ne yazması ben dinliyorum şuan radyo ne yazı geçiyor ne başka bişi nede kanal adı kendin giriyorsun sanırım ismini.

yaw kardeş birincisi radyoyu açmak demek görsel radyoyu açmak demek değil. o ikinci iş. tüm radyolar henüz desteklemiyor. destekleyenlerde adam gibi çalışmıyor hala. yalan söylemiyorum, itimatın olsun öyle

• yaa kusura bakmayın benım salaklıım ben salak kulaklıı takmadan radyo dınlemeyew kalkarsan olmuo tabı
  • quote:

yaa kusura bakmayın benım salaklıım ben salak kulaklıı takmadan radyo dınlemeyew kalkarsan olmuo tabı

• quote:

quote:

Hepınıze hayırlı olsun telefonunuz;
    sızden bır rıcam cektıgınız fotografları paylasabılırmısınız

Benım sorumuda cewaplarsanız sıvınırım yarın gunduz cekımı ıc mekan cekımı video fılan paylasırsanız sevınırım tekrardan hayırlı olsun

Demin çektim. Flouresan lı bir odadayım.
     <<<<   NOKİA N-72 PLATFORM   >>>>

<<<<   NOKİA N-72 PLATFORM   >>>>

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kerub -- 29 Temmuz 2006; 0:26:06 >

• quote:

yaa kusura bakmayın benım salaklıım ben salak kulaklıı takmadan radyo dınlemeyew kalkarsan olmuo tabı

YAw bu el radyosumu zannettin dedinin başı ucuna koyduğu radyodan değil cep tel bu cep tel...
  • goruntuler ıcın tesekkur
    dedıım gıbı ekran pıxeli bıraz dusuk netlıı 6280 e gore bıraz daha az ama yınede bence ıyı foto cekıo ben cok memnunum yanı bu goruntu kalıtesıde cep telı ıcın mukemmele yakın ve kullanım acısından zevk verıo
    arkadaslar bu arada n72 ye mesenger veya tema veya faydalı programlar yukleme hakkında bılgı paylasımıda yapmaya baslamalıyız bence mesela telden msn ye gırmem ıcın ne yapmam gerek bılgılendırırsenız sevınırım
  • Dostlar ben hala ççıkarmamışım ekran yapıştırmasını yaw duruyor öyle daha bugün akşam aldık kalmış iyimi?
  • kafana takma cıkarmak ıcın musterı hızmetlerını araman yeterlı
  • quote:

goruntuler ıcın tesekkur
    dedıım gıbı ekran pıxeli bıraz dusuk netlıı 6280 e gore bıraz daha az ama yınede bence ıyı foto cekıo ben cok memnunum yanı bu goruntu kalıtesıde cep telı ıcın mukemmele yakın ve kullanım acısından zevk verıo
    arkadaslar bu arada n72 ye mesenger veya tema veya faydalı programlar yukleme hakkında bılgı paylasımıda yapmaya baslamalıyız bence mesela telden msn ye gırmem ıcın ne yapmam gerek bılgılendırırsenız sevınırım

icq, yahoo, msn hepsi var içinde. türkçe hemde. ayarlardan turkcell internet i seçiceksiniz. * ları silmeyi unutmayın. kurulum bitince klasörlerim dizinine kısayolunu atıyor nokia.

http://www.*h*e*m*e*n*p*a*y*l*a*s*.com/download/1274574/AgileMessenger__TR_.sis.html=ADCF59467124

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kerub -- 29 Temmuz 2006; 1:06:29 >

• yaa uygulamayı tele yuklemek ıstıomusunuz dedı
    evet dedım
    ıslem basarısız dedı neden kaynaklanıo olabılır
  • nokia pc suite den yapmayı dened isen olmuyor. nedendir bilmem bu pcsuite uygulama yükleme eklentisi tüm yazılımlarda kurulum hatası veriyor. kopyala o nedenle hafıza kartına sis uzantılı dosyayı. telefondan gir o dosyaya ve tıkla üstüne öyle kur. ben öyle yaptım, canavar gibi çalışıyor şimdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kerub -- 29 Temmuz 2006; 0:57:07 >
  • yauw bende bu telle 6280 arasında kaldım..symbian beni bu tele, kızak oluşu yüksek ekran cözünürlügü 6280e cekiyo...napcam been??
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.