Şimdi Ara

<<<< NOKİA N-72 PLATFORM >>>> (244. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.877
Cevap
2
Favori
228.887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 240241242243244
Sayfaya Git
Git
Giriş

Ah Samsung Star ah.
  • Hoşgeldin Ünal.
  • Hoşbuldum.

Bugün gittim orijinal kapak aldım. Vişne çürüğü çok güzel oldu yav. Tul takımına param yetmedi. Bende eskiyi kullanıyorum.
  • Hayırlı olsun güle güle kullan.
  • s.a ya bi problem var arkadşlar N72 video cekerken donuk donuk cekiyor sebebi nedir acaba telefonu alalı 2 sene doldu şimdiden saolun
  • Benimde olmuştu telefonun garantisi varsa servise yoksa herhangi bir telefoncuya götür 20 tl ye hibritini değiştirmesini söyle yapılır.
  • Arkadaşlar n72 Telefonum birini arayınca veya mesaj atınca.müzik çaları açıyo hoparlörü açıyo kendi kendine birsürü sayıya basıyo.. bu neden kaynaklanıyo olabilir virüs mü girdi ki ? bu sorunu yaşayan başka biri var mı bana yardım edin lütfen
  • Benim telefon açılırken hep beyaz ekran veriyor hiç düzelmiyor
    Telefoncu nekadar ister?
    Bidaha olurmu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: De@tH

Benim telefon açılırken hep beyaz ekran veriyor hiç düzelmiyor
    Telefoncu nekadar ister?
    Bidaha olurmu?

Format atmayı dene.
  • Çok denedim
  • masaüstünde arka planda resimleri nasıl full ekran yapabiliriz arkadaşlar araştırdım ama bulamadım birşey yardımcı olurmusunuz ?
  • Bende Nokia nın bu modelinin beyazını almayı düşünüyorum. Beyaz olanı mükemmel derecede estetik ve karizmatik duruyor ancak biraz daha fazla verip yine Nokia dan C7 mi alsam diyorum. N72 benim için biraz daha ağır basıyor çünkü şarj olayı C7 ye göre daha dayanıklı diyorlar ama N72 den korkumda tuşların ufak gelmesi acaba kullandıkça alışırmıyım

Bu bölümede 1-2 senedir kimse uğramamış ama birileri yardımcı olur herhalde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KMLGR -- 17 Nisan 2011; 16:25:53 >
  • Sıfır değil herhalde. N70 al daha iyi. 3G'de var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ünal

Sıfır değil herhalde. N70 al daha iyi. 3G'de var.

Yaa sıfır C7 almaya karar verdim. Elimde 750 tl değerinde vatanbilgisayarın çeki vardı baktım indirimde var dedim almaya gideyim ama vatandakiler iyice sinirimi bozdular bendeki çeki indirimli ürünlerde kullanamazmışım eğer çeki kullanırsam c7 yi bana 1014 TL ye vereceklermiş ohaa lan ohaaaa hala sinirim tepemde

• Bendeki salaklığa bak E72 ile N72 yi karıştırmışım :S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KMLGR -- 19 Nisan 2011; 18:40:32 >
  • +1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi morqq -- 7 Temmuz 2011; 19:01:48 >
  • Merhaba,

Netten yazılım güncellemesi yapılmaya çalışılırken cortlatılmış bir N72 aldım. Phoneix ile düzeltmeye çalıştım ama cihazın kodu 0531459, Phoneix'in bulduğu 5.0706.4.0.1 programda refurbish dedikten sonra waiting for usb device diyor, bir uyarı sayfası açılıyor, usb'yi sök, bataryayı sök, usb'yi bağla, bataryayı tak, telefonu çalıştır, tamam'a bas falan diyor. Hepsini aynen yaptıktan sonra bir kaç saniye bekleyip hata veriyor. Hata şöyle:
    "The flashing failed. Do you want to retry the flashing?

HRESULT 0x8401f141 (-2080247487)

Flash: Boot rom was not detected after phone boot up. Unable to start flashing."

Ne yapıcaz, ne edicez, var mı yardım edebilecek biri?

Düzenleme: O "5.0706.4.0.1" zımbırtısı data package download kısmında arama yapınca çıkan SW versiyon numarasıymış. Daha önce el atmış biri anlayacaktır gerçi sıkıntının nerede olduğunu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaçakçay -- 30 Aralık 2011; 23:10:07 >

• 
Sayfa: önceki 240241242243244
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.