Şimdi Ara

Nokia Lumia 630 inceleme 'Uygun fiyatlı(!)' Windows Phone 8.1 (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
121
Cevap
0
Favori
3.357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • çaktırma hocam ..lafım android iş.sistemi ile çalışan telefonlara )

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lumia 520 nin 1 tık daha iyisi

• htc wp 8x aldım ( 650 tl ) gayet memnunum, şıklığı ile 2000 tl lik telefonları bile gölgede bırakıyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: bydvd

hangi işletim sistemi 2 . 3 yıl stabil olarak çalışır bilen varmı telefonun donanımıyla stabil olarak güncellenir ve telefonu çileden çıkaracak şekilde takılmadan çalışır bence hiç biri ya sizce....???

BlackBerry z10... her güncellemede daha stabil ve daha özellikli çalışıyor..

• quote:

Orijinalden alıntı: mkykadir

"Akıllı telefon" tanımına Windows Phone diğer sistemlerden daha yakın açıkçası. Telefonumda Android, tabletimde bir iOS kullanıcısı olarak iki sistemin de bir akıllılığını göremedim. Telefonlara iki uygulama yükleyebilince "akıllı" oldular. Eskiden de Java ile yüklenebiliyordu birçok şey. Bence uygulama konusu bir akıllılık ölçütü değil. Telefonun bataryası ve sistemin stabilliği ile size ne kadar eşlik edebiliyorsa o kadar akıllı. Windows Phone kullanma fırsatım olmadı ama uzaktan bunları karşılıyor gibi geliyor...

Akıllı telefon windows mobile yüklü olanlardı. Şimdikiler internete bağımlı telefon. Internet gidince kameralı 3310 oluyorlar...

• Kamerasında flaş olmayan bir telefonu alma hatasını bir kez yaptım, bir daha yapmam. Bu telefonu almayı düşünüyordum vazgeçtim. Dandik bir ışık ta olsa gerekiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: furkann20

Şimdi 'çöp' diyen adamlarla dolacak burası, dikkat edin bunların hepsi 100 tane uygulama yükleyince şişip kalan tepetakla olan s4-s3-note3-s5 sahipleri :))

(dipnot: s3 sahibiyim fanboyluk yok, acı gerçek bunlar)

Yok bence onlar 1000 tane uygulama yüklesede milisaniyelik yavaşlama olmayan nexus 5 ve discovery sahipleridir.

Çöp oğlu çöp. Wp zaten üstünde 10 tane süper kamera olsada kendisi çöp. Microsoft bile android telefon yapmaya başladı kendi işletim sisteminin dandikliğini kabul etti millet wpyi microsofttan çok savunuyor. Ah nokia satılmayacaktı o symbianı adam akıllı geliştirecektiki ne güzel androidin arkasından gelen 2. güzel işletim sistemi olurdu ama nokianın başını yedi microsoft şimdide kendi başını yemekle meşgul.

• z2 ve one plus one incelemelerini beklerken ölebilirim herhalde. bekliyoruz... bu arada güzel inceleme. ayrıca 620 de flash olup 630 da olmaması tamamen bir hayal kırıklığı. flaşsız telefon bana vga kameralı telefonları hatırlatıyor.

• nokia nın adlandırma stratejisi çok yanlış 430 olsa bu telefon bişey demezdim.
  • Moto G varken? 400 lira olsa anlarım.

• Kötü cep telefonun

• HD olarak seyrettim.

109 MB kotaya yazık oldu.
  • fiyati 600tl mis. moto g 630 tl dusmusken bunu almak icin ciddi fanboy psikolojisi gerekli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkaura -- 15 Temmuz 2014; 14:46:45 >
  • Ben kapağını beğenmedim şahsen vede fiyat konusunda biraz pahalı olsada bana kalırsa WP platformu bulunduğu işletim sistemi ile daha çok stabil çalıştığı için tercih edilebilir.
  • Lumia 720-520 incelemeleri yapmayacak mısınız?
  • Telefon çok tatlı duruyor hele portakal rengi oluşu sıcak günlerde mübarek ramazan ayında soğuk portakal suyunu çağrıştırıyor.Telefon güzel çalışıyor alıp kullanan biri bunda neden 512mb ram demez gibi çünkü temel ihtiyaçları karşılıyor ama mesut'un dediği daha iyi htc wp alınabilir ama hemen hemen aynı özelliklerde.

• Mesut Cevik medya sesinin ve zil sesinin ayri ayri kontrol edilebildigini soylerkenki ses tonuna dikkat :D cihaza gelince hem flas yok hem sensor yok hemde on kamera. Bu fiyata olmamis. 8s bunu havada karada öttürür:)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tam, bir önceki konuda ''Nokia'' demiştim; sizin incelemenizi gördüm Mesut Bey. Daha önce izlediğim HTC One M8 incelemeniz de gayet bilgilendiriciydi. Kısa sürede çok güzel açıklamışsınız; emeğinize sağlık.
  • lj94 kullanıcısına yanıt

Özellikle Z2'nin pil değişimi için servise yollanmasının gerekmesiyle ilgili detaylı bir anlatım da olursa, uzun yol(6-10 yıl) kullanıcıları için çok iyi olur.
  • Bu sefer Mesut Çevik'e katılıyorum
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.