Şimdi Ara

Nokia. Firmware (Versiyon) artik evde update yap (98. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.052
Cevap
1
Favori
185.810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 96979899100
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar ben telefon hafızasının yedeğini alamıyorum. 2 dk kadar yedek alınıyor diyor sonra telefon reset atıyor kendine. tekrar açtığında yedeğini almadığını görüyorum. nokia pc suitede de %40 geliyor sonra telefon kilitlenip işlem yarım kalıyor versiyon yükseltmem lazım ama yedeksiz olmaz sanırım

NOT tel n70 me

teşekkürler
  • lütfen biri şu sorunun neden olduğunu söylesin ne yaptıysam çözemedim....

• Nokia ile ilgili tüm yazılımları pc den kaldır.regedit ten tüm nokia ile ilgili kayıtları bulup sil.Sonra nokia yazılımlarını tekrar yükle. Software updater ı ilk yüklemeni tavsiye ederim. Bu çözüm ya bu konunun başında yada farklı bi topic te verilmişti ama hangisi olduğunu unuttum. Buraya tekrar yazdım. Kolay gele
  • ok çok thankx cabık cevap werdiğiniz içün....
  • ne demek. kolay gelsin..
  • Arkadaslar yurtdışından bir N73 Me aldım.Telefonda turkçe menu yok.Bunu nasıl yukleyebilirim acaba.Yardımlarınız için simdiden tesekkur ederim...
  • http://forum.donanimhaber.com/m_9597862/tm.htm bu topici biraz araştır mutlaka bulursun.
  • merhaba arkadaslar ya benim bi sorunum varda aceba bi kurtulus yolu varmıdır yardımcı olursanız sevinirim.
    benim nokia 6680 im var nemesis programı ile n70me produkt kodu yazdım sonra NSU ile yukseltme yaptım yuklerken yuklerken hata verdi artık acılmıyor telefonum nemesis programıda tanımıyor oldu yeniden eski produkt kodunu yazamazmıyım kurtulusu yokmudur yeni telefonum N6680 :) oldu bu telefon tekrar kullanılabilirmi artık yedek parca olma zamanımı geldi bi yol gösterin bi akıl verin yaa, şimdiden telşekkur ediyorum kolay gelsin herkese....
  • quote:

Orjinalden alıntı: kefalniyeki

merhaba arkadaslar ya benim bi sorunum varda aceba bi kurtulus yolu varmıdır yardımcı olursanız sevinirim.
    benim nokia 6680 im var nemesis programı ile n70me produkt kodu yazdım sonra NSU ile yukseltme yaptım yuklerken yuklerken hata verdi artık acılmıyor telefonum nemesis programıda tanımıyor oldu yeniden eski produkt kodunu yazamazmıyım kurtulusu yokmudur yeni telefonum N6680 :) oldu bu telefon tekrar kullanılabilirmi artık yedek parca olma zamanımı geldi bi yol gösterin bi akıl verin yaa, şimdiden telşekkur ediyorum kolay gelsin herkese....

senin sorununun da mulaka bir çözümü vardır
    hemen korkutma kendini...

Geçen sene güncellemeden sonra telefonumun(Nokia N70) dili almanca olmuştu ve seçilebilecek diller arasında türkçe yoktu. O zamanlar bunu nasıl düzelteceğimi bilmiyordum ve telefon serviste türkçeleştirilmişti, 15 gün kadar telefonsuz kalmıştım.
    Az önce versiyonumun geride kaldığını görüp ve gözümü karartıp tekrar güncelleme yaptım: sonuç aynı telefonum türkçesi gitti.
    Ama çözüm buldum, elhamdülillah
    buldum, yani icat etmedim.

http://kanber.blogspot.com/2007/08/nokia-firmware-gncelleme.html

• quote:

Orjinalden alıntı: kefalniyeki

merhaba arkadaslar ya benim bi sorunum varda aceba bi kurtulus yolu varmıdır yardımcı olursanız sevinirim.

Ya karamsarlık etmek istemem ama senin telefon çöp gibi...Çünkü bu şekilde bi sorun yaşayıp da cihazını kurtarabilen görmedim.Hatta servisler de çare bulamıyor sanırım .Yine de kolay gelsin. Bol şanslar...

• quote:

Orjinalden alıntı: mc_BlackMamba

quote:

Orjinalden alıntı: megaturk

Arkadaşlar şu an itibariyle hangi telefonlar bu NSU ile update edilebiliyor ???

Burada listesi var.. Ancak hangi telefonu update edeceksen o modeli seçip indireceksin nsu'yu..
    http://www.nokia.com.tr/A435606

Dostum link hatalı :(

• az önce N80 imi nokia'nın türkiye sitesinden girerek 5.0719.0.2 versiyona yükselttim.dil ve herhangi bi konuda sorun çıkmadı
  • demekki sen şanslıymışsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: megaturk

Dostum link hatalı :(

Linkler değişmiş arkadaşlar. Yenileri şöyle:

• PC Suite:http://europe.nokia.com/A4144905
  • NSU:http://europe.nokia.com/A4176089
  • NSS:http://www.b-phreaks.co.uk/software.htm

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TA2LSM -- 30 Ağustos 2007; 9:17:56 >

• 3250 'mi aylar önce update ettim sayenizde sağolun. Ama o zamandan beri hiç memnun değilim. Önceden müzik dinlerken skyforce ve benzeri oyunlar oynayabiliyordum. Şimdi hata veriyor. Müzik sesi çok az geliyor artık (kulaklıkta). Downgrade olayını araştırdım biraz google'da hiç bi sonuç yok. Bu nemesis midir ne zımbırtıysa geri yükleme olanağı var mıdır versiyonu? Cevap bekliyorum!
  • quote:

Orjinalden alıntı: DJ_MaLi

3250 'mi aylar önce update ettim sayenizde sağolun. Ama o zamandan beri hiç memnun değilim. Önceden müzik dinlerken skyforce ve benzeri oyunlar oynayabiliyordum. Şimdi hata veriyor. Müzik sesi çok az geliyor artık (kulaklıkta). Downgrade olayını araştırdım biraz google'da hiç bi sonuç yok. Bu nemesis midir ne zımbırtıysa geri yükleme olanağı var mıdır versiyonu? Cevap bekliyorum!

NSU ile geri yükleme yapamıyoruz. NSS ve Phoenix ile de olmuyor. Ancak UFS kitine sahipsen yapabilirsin. O da çok pahalı. Telefonculardan yükletebilirsin ancak.
  • Sağol. Her telefoncu yapar mı? Ben turkcell yetkili satıcısı war ordan almıştım. Hepsinde varsa birine götüreyim Yuppi eski ses geri mi gecelek yani

quote:

Orjinalden alıntı: Network KILLER
    NSU ile geri yükleme yapamıyoruz. NSS ve Phoenix ile de olmuyor. Ancak UFS kitine sahipsen yapabilirsin. O da çok pahalı. Telefonculardan yükletebilirsin ancak.
  • quote:

Sağol. Her telefoncu yapar mı? Ben turkcell yetkili satıcısı war ordan almıştım. Hepsinde varsa birine götüreyim Yuppi eski ses geri mi gecelek yani

yapar ya da yaptırır. olay UFS kitinde ve senin istediğin sürümü bulmada yatıyor.
  • Ben versiyonun hatırlamıyorum ama Yani eski versiyonumu...

quote:

Orjinalden alıntı: Network KILLER

quote:

Sağol. Her telefoncu yapar mı? Ben turkcell yetkili satıcısı war ordan almıştım. Hepsinde varsa birine götüreyim Yuppi eski ses geri mi gecelek yani

yapar ya da yaptırır. olay UFS kitinde ve senin istediğin sürümü bulmada yatıyor.

• quote:

Ben versiyonun hatırlamıyorum ama Yani eski versiyonumu...

http://hunajatehdas.net/nokia/firmware/index_en.php?model=3250

versiyon 4.21 sanırım.
  • 
Sayfa: önceki 96979899100
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.