Şimdi Ara

Nokia. Firmware (Versiyon) artik evde update yap (100. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.052
Cevap
1
Favori
185.776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9899100101102
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim,
    Update işleminden sonra ayarlar, rehber, mesajlar siliniyor mu?

Kafayı yemek üzereyim, lütfen yardım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Richy

Arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim,
    Update işleminden sonra ayarlar, rehber, mesajlar siliniyor mu?

Kafayı yemek üzereyim, lütfen yardım...

Bu Firmware güncelleştirme işleminde telefona format atılıyor (*#7370# gibi). Dolayısıyla, ayarların tamamen siliniyor, telefon sıfırlanıyor.

Rehberini ve varsa önemli mesajlarını, varsa hafıza kartına yedeklemeni tavsiye ederim.
  • evde 5700 ü güncelledim korkulduğu gibi zor değil Nokia sitesine gidiyorsun.....telefonon kodunu yazıyorsun...go diyorsun modeli ve dili seçiyorsun(zaten tel kodunu girince otmatik türkçe oluyor.) dovlant diyorsun bilgisayarına indiriyorsun...sonra kabloyu bağlayıp Pc suit seçiyorsun ve inen dosyayı çalıştır diyorsun ve bekliyorsun yaklasık yarım saat sonra yükleme bitiyor.tel kendine test ediyor.kapanıyor ve açılıyor...İşlem tamamdır.Uzun süredir korkuyordum ama bu kadar basitmiş....herkes yapabilir...Sevgiler
    KOLAY GELSİN
  • Arkadaşlar yurt dışından n72 getirttim ancak telefonu aldığımda telefon ingilizceydi nokianın kendii sitesine girerek yeniden en son yazılımı yükledim ancak yine telefondan baktıgımda telefon ayarlarından türkçe seçeneği yoktu acaba nasıl türkçeye çevirebilirim telefonu yardımcı olursanız çok sevinirim...

şimdiden çok teşekkurler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baphomett -- 16 Kasım 2007; 21:01:05 >
  • Nokia Software Updater'ı açmaya çalıştırıyorum, Uygulama başlatılıyor ekranında uzun bir süre kalıp ardından uyarı mesajı çıkıp kapanıyor. Yani programı çalıştıramıyorum. Uyarı "Bulunamayan Yazılım Bileşenleri, Kritik yazılım bileşenleri yok, lütfen yeniden yükleyin" diyor. Defalarca son versiyonu yeniden yükleme rağmen hala aynı. Konu hakkında bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: WhiTeRaVeN

Nokia Software Updater'ı açmaya çalıştırıyorum, Uygulama başlatılıyor ekranında uzun bir süre kalıp ardından uyarı mesajı çıkıp kapanıyor. Yani programı çalıştıramıyorum. Uyarı "Bulunamayan Yazılım Bileşenleri, Kritik yazılım bileşenleri yok, lütfen yeniden yükleyin" diyor. Defalarca son versiyonu yeniden yükleme rağmen hala aynı. Konu hakkında bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Evet aynı sorunu yaşıyorum. Bilen yokmu ?
  • Bence en sağlıklısı eğerki versiyon atacaksan(riskli bir şey biliyorsun) bilgisayarına format çek.Ben öyle yapmıştım düzelmişti
  • Arkadaşlar nokia 5700 var bende yazılım atıcam indirdim dosyayı.telefonu bağlayın dedi bağladım ama program telefonumu görmüyor?ne yapmalıyım?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ARIKAN

ARKADAŞIM N70 EN SON VERSİYON Nokia N70 V 5.0717.3.0.1 27-04-07
    KOLAY GELSİN

arkaşadım öle bir versiyon nsu ya daha gelemdi haberin olsun yok yani şuanda yeni versiyon piyasa ben göremedim
  • ben avrupadan güncelledim sorun olmadı, ama önce NSS ile telefona türkiye kodunu girmeni öneririm, yoksa ingilizce olabilir cihazın
  • quote:

Orjinalden alıntı: akay635

quote:

Orjinalden alıntı: Midgàrd

ben avrupadan güncelledim sorun olmadı, ama önce NSS ile telefona türkiye kodunu girmeni öneririm, yoksa ingilizce olabilir cihazın

Teşekkürler bilgi için. N82' nin Türkiye kodunu nereden öğrenebilirim?

Bir konu vardı N70' i N70 Me yapmak istiyorum diye orada bütün telefonlar dil kodları verilmişti arama yaparsan bulabilirsin sanırım...
  • arkadaşLar n70 im var şuana kadar hiç günceLLeme yapmadm versiyonumda V.5.06.16.2.0.3 -24-04-06 RM-84 radyodan fLn hiç bi sorunm yoq sadece biras yavaşLk var, okuduğuma göre kameranın görüntü kaLitesi bozuLmş diyoLar yeni versiyonLarda böLe bişi varmı, kodum:0532507 sitedeki Türkçe kodLarına baktım böLe koduda göremedm tLfonm kvk Lı versiyonu günceLLesem farkLı bi diL mi oLur acaba. cvpLarınz için şimdiden teşkr ederim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hrdtch -- 29 Ocak 2008; 18:40:24 >
  • selamlar!nokia E51'ime nokia sitesinden yazılım güncellemesi yaptım ve telefondan türkçe dil gitti.E51 i yeniden türkçe yapabilmek için ne yapmam gerekir?
  • ben telefonun ön kapağı kvk da değiştirttim adamlar son versiyonu (736 lı olanı) yüklemişler. fotoraf çekerken hani merceğin önünde bir perde açılıp kapanıyo ya işte o mercek kapandığında kamera programından çıkıyor,bir kaç saniye bekleyip açıldığında giriyor kendi kendine.çekilen fotoyu silerkende yapıyor.fotoraf çekmede bir sorun yok fotoraf felan kaybolmuyor ama bayağı bi vaktim kayboluyor anı yakalayamıyorum !sizce bu yeni yazılımın nimetleri mi yoksa donanımsal mı ??
  • 6120c için product nosu olan vamı son yazılımı yuklemişlerden alabılırmıyım..
  • Nokia 6280 için neden update yok anlayabilmiş değilim. Hadi onu geçtim , 6288 update ini de kabul etmiyor?

Bu pazartesi servise götürücem zaten sapıtöış durumda versiyon 3.60.

Riske girip kendim denemek istiyorum , Nasıl yapabileceğimi anlatan bir link vs varmı?
  • n73 umu n73 me yapmak ıstıyorum arkadaslar kodu vs nasıl oluyor baktımda bulamadım yardımcı olurmusunuz
  • ya arkadasim bende biraz once guncelledim ve tr dil yok nasil yapcam da bilmiyom nss prog indirdim ama nasil oluyor bilmiyorum lutfen biri bana yarrdim etsin
  • 
Sayfa: önceki 9899100101102
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.