Şimdi Ara

Nokia. Firmware (Versiyon) artik evde update yap (96. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.052
Cevap
1
Favori
185.809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9495969798
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • lınkler calısmıyor arkadaslar ???
    yardım lutfennn
    cooook acıl 3250 acılmıyor versıyon coktu
  • Dostum açılmıyorsa yapacak birşey yok ki. UFS kitin varsa düzeltirsin. Yoksa servis yolcususun. Bir de neyin linki bu aradığın anlayamadım ben.
  • ARKADAŞLAR N70 İÇİN NSU DA Kİ EN SON VERSİYON HANGİSİ GÖRÜNMEKTEDERİ 5.0705.3.0.1 DEN SONRA BİR VER. YAYINLADIMI NOKİA
  • bende n91 var program yenı guncelestırme oldugunu soyluyor yuklesem ıngılızcemı yoksa turkcemı olacak
  • bende nokia 7390 var nokianin kendi sitesinde 3.84 olarak cikior

http://www.nokiahk.cz/?page=1&sub=2&action=0

bu linkte arkadas vermis daha yuksek versiyon var bunu nerden bulabilirm yardım pls??
  • BEN AZ ONCE N91 GUNCELLEDIM 48 MB LIK DOSYAYI ONCE INDIRDI SONRA TELEFONA KURDU TURKCE HEMDE BU COK IYI OLDU SERVISLERDE VAKIT KAYBETMIYECEGIZ :D
  • N90nı güncelledim biraz önce hemde 2 versiyon birden atladı. 3.xxx > 5.xxx

Yalnız yüklenen versiyonda defult dil almanca olarak ayarlanmış ingilizce yaptım..Gayet stabil çalışıyor şuan..
  • arkadaşlar biz bu vistada nasıl çalıştırcaz nsu yu.Yukarıdada bykocakin söylediği gibi
    starting application yazısında kalıyor
  • arkadaşlar biz bu vistada nasıl çalıştırcaz nsu yu.Yukarıdada bykocakin söylediği gibi
  • n80 yeni versiyon çıkmıştır
    bilginize
  • yaw buradaki siteye göre e65in versiyonu şubat ayında çıkmış.neden hala güncellenmedi.o kadar kusursuz bir yazılımımı var acaba?
    nokianın update seçeneklerinde bile gözükmüyor yaw daha
  • arkaşlar bende nokia e60 war telefon sorunsuz çalışıo we kayıtlı fakat bu wersiyon yükseltme olayını deneyim dedim.wersiyon sorunsuz yüklendi fakat telefonum ingilizce oldu bişey anlamıom acaba bildiğiniz bi çözüm yolu warmı?

NOT: versiyon 2.0618.06.06
    14-07-06
    RM-49

NOT 2:arkadaşlar biraz çabuk cevap alabilirsem sevinirim çünkü telefonu satmayı düşünüyorum
  • product code u nasıl öğrenebilirim e60 için?????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi juniorsone -- 2 Temmuz 2007; 14:16:13 >
  • arkadaşlar N80 imin verisyonunu genpa teknik serviste yeni yuklettim. VERSİYON V4.0707.0.7 oldu...fakat V5.xxxx çıktıgını belirtmişsiniz..pekiyi bu versiyona geçmeye degerm mi ?ayrıca turkce mi?
    ŞU AN 4.007.0.7 den gayet memnunumda..eger pilde daha iyi bir iyileşme yaptılarsa geçmek sitiyorum kendim arkkadaşımın laptopta yaparak...aralarındaki bu versiyon farkını soylerseni sevinirim.HERKESE İYİ FORUMLAR.
  • Arkadaşlar merhaba.
    Bende N91 4GB olan modeli var. Şuan ki firmware: V 1.00.028.02. Ancak sizinde mesajlarınızda belirttiğinz gibi yeni firmware: 2.20.008. Nokia PC Suite programı ile yeni firmware arattım ve bu yeni firmware versiyonunu buldu. ancak, beni telefonum türkçe ve acaba bu yeni firmware türkçemidir? Bunu bilen arkadaş varmıdır? Bu işlemi yapıpta ingilizce menülü bir N91'i olsun istemiyorum.

Yardımınızı rica ediyorum.

Tşk.
  • çok saolun işimi gördü programlar
  • slm arkadaşlar bu sitedehttp://www.nokiahk.cz/?page=1&sub=2&action=0 n93i nin versiyonu
    20.0.084 olarak gözüküyo fakat bendeki 11.0.009 olarak gözüküyor dün güncellemek istedim ama malesef yapmadı bilgisi olan varsa yardım etsin lütfen
  • quote:

Orjinalden alıntı: goztepeli_TR

arkadaşlar N80 imin verisyonunu genpa teknik serviste yeni yuklettim. VERSİYON V4.0707.0.7 oldu...fakat V5.xxxx çıktıgını belirtmişsiniz..pekiyi bu versiyona geçmeye degerm mi ?ayrıca turkce mi?
    ŞU AN 4.007.0.7 den gayet memnunumda..eger pilde daha iyi bir iyileşme yaptılarsa geçmek sitiyorum kendim arkkadaşımın laptopta yaparak...aralarındaki bu versiyon farkını soylerseni sevinirim.HERKESE İYİ FORUMLAR.

bu soruyu n80 topic ine sorasanız,daha çabuk cevap alabilirsiniz..

http://forum.donanimhaber.com/m_4808562/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soylu -- 13 Temmuz 2007; 18:13:57 >

• quote:

Orjinalden alıntı: ysalor

arkadaşlar biz bu vistada nasıl çalıştırcaz nsu yu.Yukarıdada bykocakin söylediği gibi

arkadaşlar bu soruna bi çözüm önerisi olan yok mu?
  • 
Sayfa: önceki 9495969798
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.