Şimdi Ara

Nokia. Firmware (Versiyon) artik evde update yap (99. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.052
Cevap
1
Favori
185.776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 979899100101
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şuanki versiyonum 4.21 zaten yen iversiyonu yok Eskilerden hangisini yükletsem diye şeettim. Neyse... 3.18 falandı heralde... Yaptırınca sonuçları buraya yazarım.. Çok sağolun
  • quote:

Orjinalden alıntı: DJ_MaLi

Şuanki versiyonum 4.21 zaten yen iversiyonu yok Eskilerden hangisini yükletsem diye şeettim. Neyse... 3.18 falandı heralde... Yaptırınca sonuçları buraya yazarım.. Çok sağolun

yeni versiyon var. 4.40 o zaman seninkisi 3.24 ya da 4.14 olmalı. ona göre şeettirirsin telefoncuya artık. yukarıdaki linkte versiyonlar yazıyor. NSU yeni sürümü bulup yükleyemediyse o konuyu bilemeyeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TA2LSM -- 3 Eylül 2007; 11:57:20 >
  • Az önce, başlangıçta tereddüt etsem de N93i'nin firmware güncellmesini yaptım. Neyseki bağlantı kesilmesi gibi bir problem yaşamadan güncellemeyi tamamlayabildim.
  • bende 5300 var ve yurtdışından geldi...burda simlock kırdırdık epeyce bi para verdik...ben şimdi buna fw upgrade yapsam simlock geri gelirmi acaba....bendeki version 4.51 yenisi 5.00...
  • Geleceğini sanmam. Ama emin de değilim doğrusu.
  • arkadaşlar n90 mı gncelledim ve ingilizce oldu ve forumdan nasıl aypılacağını öğrendim.sorunum şu türkçe yapmak istiyorum iki adet türkçe kodu buldum nss programını kurdum ama bir türlü telefonla nss programını görüştüremedim arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum.Bu arada vista kullanıyorum.
  • arkadaşlar bende 6280 war yazılımı nasıl yükseltçez software updater yapmıyo nokia sitesinde yok
  • şimdi arkadaşlar benim şöyle bir sorum olacak size.. konu hakkında kesin bilgisi olan arkadaşlar yazsın lütfen.

n70 telefonum var. music editiona yükselttim. fakat eski haline götiremiyorum. enesis ile produkt koda bakıyorum; ilk kod. doğru yani herhangi bir sorun yok kodu doğru yazmışım.
    faka software update güncelleme yapmıyor. zaten güncel gibi bir yazı çıkıyor. ne demek oluyor bu?
    yoksa nokia yeni sürümü hazırlayana kadar telefonum music edition olarakmı kalacak?
    yardım edersenim sevinirim hakkaten ..
  • quote:

Orjinalden alıntı: elemans

şimdi arkadaşlar benim şöyle bir sorum olacak size.. konu hakkında kesin bilgisi olan arkadaşlar yazsın lütfen.

n70 telefonum var. music editiona yükselttim. fakat eski haline götiremiyorum. enesis ile produkt koda bakıyorum; ilk kod. doğru yani herhangi bir sorun yok kodu doğru yazmışım.
    faka software update güncelleme yapmıyor. zaten güncel gibi bir yazı çıkıyor. ne demek oluyor bu?
    yoksa nokia yeni sürümü hazırlayana kadar telefonum music edition olarakmı kalacak?
    yardım edersenim sevinirim hakkaten ..

zaten guncel desede yinede tekrar yukle ayni versiyonu gibi bir buton olacakti..ayrica normal ve ME NİN SON SURUMLERİNİ kontrol et ..3 -5 konu once network killer vermis bak siteyi
  • olmuyor işte. enesis ile kendi product kodumu giriyorum. daha sonra update'e giriyorum. versiyon zaten güncel, gerek yok diye bir yazı çıkıyor...

oysaki ME nin kodunu girip güncelleme yaptığımda "tekrar yükleme" seçeneği aktif hale geliyor. ama orjinal product kodunu girip software update ile güncelleme yapmaya çalıştığımda güncelleme yapmıyor.

LÜTFEN KONU HAKKINDA KESİN BİLGİ VEREBİLECEKLER YAZSIN.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elemans -- 4 Ekim 2007; 17:29:37 >
  • haklisin olmaz sahur vakti kafa o kadar calişti işte şimdide iftar vakti bakalim ne kadar basacak kafa!
    ürün kodunu degistirdin ama telefon site uzerinden baglandigi icin o kodun karsiligi olan surumlere bakiyor..sende kod düz ama versiyonun ME..versiyon numarasi ME ni düzden daha yüksek oldugundan güncelleme yapamaz versiyonu geriye (kücüge) atamaz siteden yaparken..düz ün ME den rakkam olarak büyügü cikarsa yapabilirsin ancak...yada bir serviste flash attirirsan olur.serviste cünki flash i updete degil silip yeniden yukledikleri icin versiyon atilabilir. bizim NSU ile yaptigimiz flash upgrade..
    saygilar
  • quote:

Orjinalden alıntı: cc_man

haklisin olmaz sahur vakti kafa o kadar calişti işte şimdide iftar vakti bakalim ne kadar basacak kafa!
    ürün kodunu degistirdin ama telefon site uzerinden baglandigi icin o kodun karsiligi olan surumlere bakiyor..sende kod düz ama versiyonun ME..versiyon numarasi ME ni düzden daha yüksek oldugundan güncelleme yapamaz versiyonu geriye (kücüge) atamaz siteden yaparken..düz ün ME den rakkam olarak büyügü cikarsa yapabilirsin ancak...yada bir serviste flash attirirsan olur.serviste cünki flash i updete degil silip yeniden yukledikleri icin versiyon atilabilir. bizim NSU ile yaptigimiz flash upgrade..
    saygilar

n70 in versiyonu uzun bir süre sonra da olsa çıkabilir diyebilirmiyiz? yoksa çıkmayabilirdemi?
    bir de flashı kendim atabilirmiyim ?
    cc_man yardımlar için çok teşekkürler.
    evet bende şimdi açtım iftarımı :)
    telefon garantili. 4 ay ediyo alalı. Garantiden çıkmasını istemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elemans -- 4 Ekim 2007; 18:53:15 >

• Ben 6680 kullanıcısıyım ve bu türkçe dil olayını bilmeden telefonumu NSU ile update ettim ve dili ingilizce oldu.Daha sonra NSS yardmıyla tekrar bu kod olaylarını gerçekleştirdim fakat şimdi sorunum şu ki NSU yeni bir güncelleme bulmuyor telefonumdaki yazılımın en son versiyon olduğunu söylüyor. Böyle olunca da bu dil keşmekeşinden bi türlü kurutlamıyorum ayrıca NSU da kesinlikle en son versiyona sahip olduğumu bildiren yazıdan başka hiçbir yazı çıkmıyor yani ok son versiyona sahibim ama sen yine de tekrar yükle gibi bi seçenek yok... ne yapmalıyım bu konuda bi çözümü olan var mı acaba bu Phoenix olaylarına fln mı girmem gerekiyor?
  • Thank You İyi Oldu Başka Teller İçin
  • quote:

Orjinalden alıntı: SercY

Ben 6680 kullanıcısıyım ve bu türkçe dil olayını bilmeden telefonumu NSU ile update ettim ve dili ingilizce oldu.Daha sonra NSS yardmıyla tekrar bu kod olaylarını gerçekleştirdim fakat şimdi sorunum şu ki NSU yeni bir güncelleme bulmuyor telefonumdaki yazılımın en son versiyon olduğunu söylüyor. Böyle olunca da bu dil keşmekeşinden bi türlü kurutlamıyorum ayrıca NSU da kesinlikle en son versiyona sahip olduğumu bildiren yazıdan başka hiçbir yazı çıkmıyor yani ok son versiyona sahibim ama sen yine de tekrar yükle gibi bi seçenek yok... ne yapmalıyım bu konuda bi çözümü olan var mı acaba bu Phoenix olaylarına fln mı girmem gerekiyor?

o bildirimde üstte bir kutucuk var. onu işaretle altta "reinstall" çıkacak. kodu doğru girdiysen telefonuna (TR dil kodu) reinstall yaparsan telefonun TR olacaktır.

Nokia. Firmware (Versiyon) artik evde update yap

imageshack.us açılmadı bir türlü. ben de başka linkten attım. ileri bir tarihte yukarıdaki resim gözükmeyebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TA2LSM -- 6 Ekim 2007; 13:01:56 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Network KILLER

quote:

Orjinalden alıntı: SercY

Ben 6680 kullanıcısıyım ve bu türkçe dil olayını bilmeden telefonumu NSU ile update ettim ve dili ingilizce oldu.Daha sonra NSS yardmıyla tekrar bu kod olaylarını gerçekleştirdim fakat şimdi sorunum şu ki NSU yeni bir güncelleme bulmuyor telefonumdaki yazılımın en son versiyon olduğunu söylüyor. Böyle olunca da bu dil keşmekeşinden bi türlü kurutlamıyorum ayrıca NSU da kesinlikle en son versiyona sahip olduğumu bildiren yazıdan başka hiçbir yazı çıkmıyor yani ok son versiyona sahibim ama sen yine de tekrar yükle gibi bi seçenek yok... ne yapmalıyım bu konuda bi çözümü olan var mı acaba bu Phoenix olaylarına fln mı girmem gerekiyor?

o bildirimde üstte bir kutucuk var. onu işaretle altta "reinstall" çıkacak. kodu doğru girdiysen telefonuna (TR dil kodu) reinstall yaparsan telefonun TR olacaktır.

imageshack.us açılmadı bir türlü. ben de başka linkten attım. ileri bir tarihte yukarıdaki resim gözükmeyebilir.

sanırım sorunu buldum sendeki NSU v1.3.85en bendeki ise 1.4 en ve ne yazık ki bende sende olduğu gibi bir menü çıkmıyor direkt olarak aşağıdaki ekranla karşılaşıyorum sanırım senin NSU versiyonunun setup ına ihtyacm var :(

• arkadaşlar bende de 6131 telefon var bende güncelledim hemde baya bi versiyon farkı vardı bende ki 3.10 güncel 6.10 du yaptım fakat telefonda türkçe yok şimdi de ne yapmam lazım bi yardım edin kafayı yedim ingilizceyi çözdüm walla:D
  • quote:

Orjinalden alıntı: SaToRi

arkadaşlar bende de 6131 telefon var bende güncelledim hemde baya bi versiyon farkı vardı bende ki 3.10 güncel 6.10 du yaptım fakat telefonda türkçe yok şimdi de ne yapmam lazım bi yardım edin kafayı yedim ingilizceyi çözdüm walla:D

s40 da olurmu bilmiyorumama,
    vermiş olduğum linkte bunun nasıl yapılacağı anlatılmış...

Nokia Firmware Dil Sorunu Düzeltme. BUYRUN.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soylu -- 11 Ekim 2007; 9:17:37 >
  • arkadaşlar biri yardım edebilirmi???
    n80 var bende. yeni 5 küsür olan yazlımı yükledim ama çok memnun değilim.
    şimdi eski yazılıma dönmek mümkünmü?
  • Arkadaşlar 7610 güncelleniyor mu? Daha önceden güncelleyeniz var mı?
  • 
Sayfa: önceki 979899100101
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.