Şimdi Ara

Nokia DC-16 Ekstra Güç Ünitesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Tesadüfen denk geldiğim Nokia DC-16 aksesuarı hakkında bilgi vermek istiyorum.Daha önce Lumia 920 hakkında incelemeleri mi ve deneyimleri mi sizlerle paylaşmıştım.

Normal şartlarda aksesuar için inceleme yazısı yazmam fakat DC-16 gibi hayat kurtaran bir aksesuarı sizlere tanıtmak istiyorum.Bu aksesuar nasıl hayat kurtarır sözlerinizi duyar gibiyim. :) Ürün hakkındaki bilgileri ve yapabildiklerini okuduktan sonra hak vereceksiniz.

Akıllı telefon kullanıcılarının en büyük sıkıntısı şarj sürelerinin maximum 1 gün olması.Nokia,Apple,Samsung veya diğer markalar dahil tüm akıllı telefonlarda şarj süresi maximum 1 gün hatta yarım gün gidenler bile var :) (kullanıma göre değişir)

Nokia DC-16 ürünü mini USB girişine sahip tüm cihazları şarj edebiliyor.Tüm cihazlardan kastım sadece tüm cep telefonu markaları değil.Fotoğraf makineleri,navigasyon cihazları,cep telefonları v.b. aklınıza gelebilecek tüm mini USB girişe sahip elektronik cihazları şarj edebiliyor.

Teknik bilgilerine geçmeden önce cihazın görsellerini ve boyutları hakkında kısa bir bilgi vermek istiyorum.

Ağırlık:75 gr.
    Kapasite:2200 mAh
    Çıkış Gücü:950 mA
    Boy ölçüleri:120 x 23,3 x 23,3 mm

Nokia DC-16 resimlerde de göründüğü gibi yanınızda taşıyabileceğiniz kadar küçük boyutta tasarlanmış.

Bu ürünü Lumia 920'de kullandığım için verdiğim bilgiler Lumia 920 üzerinde deneyimlediğim bilgilerdir.Diğer cihazlardaki performansını bilmiyorum(Fotoğraf makinesi,navigasyon cihazi v.b.) Tüm cep telefonu markalarında da aynı performansı aldım.

DC-16'yı şarj etmek için 2 alternatif yolumuz var.Bunlardan birincisi cep telefonumuzu şarj etmek için kullandığımız mini usb uçlu şarj aletleri.(Daha iyi performans için bunu öneriyorum) diğer alternatifimiz ise DC-16'nın yanında verilen bir ucu USB diğer ucu mini usb olan kablomuzu kullanarak yapıyoruz.Mini usb tarafı DC-16'ya takılırken diğer USB ucu Laptop veya masasüstü bilgisayara bağlayıp onlar üzerinden DC-16'yı şarj edebiliriz.Hem performans kaybı hem de zaman olarak daha geç şarj dolumu olacağı için bu yöntemi tavsiye etmiyorum.

Nokia DC-16'nın ne kadar dolu olduğunu görebilmemiz için led ışıkla doluluk oranını kontrol edebiliyoruz.(bkz.Resim 04)

4 kademli olan led ışık göstergesinin tamamı yandığında yani DC-16 tam dolu olduğunda sıfırlanmış cep telefonunuzun şarjını 1,5 tam dolum yapabiliyorsunuz.Daha açık anlatmak gerekirse cep telefonunuzun şarjı bitti ve kapandı DC-16 ile şarjınızı doldurdunuz,tekrar şarjınız bitti bu sefer yarıya kadar tekrar DC-16 ile doldurabiliyorsunuz. Şarj süresi üzerinden örnek vermek gerekirse DC-16 yanınızdayken 1,5 gün boyunca cep telefonunuzun şarjı bitti bitecek korkusu yaşamıyorsunuz. :))

Akıllı telefon kullanan kişilere bu aksesuarı şiddetle tavsiye ediyorum.Aşağıdaki mağazalarda satışı yapılıyor diye biliyorum.

(Alıntıdır)

Not: Ürünü dün satın aldım ve kullanıyorum.Gerçekten çok yararlı bir aksesuar.

• Yapmış olduğun incelemen için teşekkür ederim. Tam uzun yol için bir aparat

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Harika bir ürün inceleme için teşekkür ederim. Bir tane almayı düşünüyorum.

• Galaxy Nexus modelini %95'e kadar, Nokia N8'i 1.5 kere şarj edebiliyor. Kaliteli bir ürün tavsiye ederim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 0dan 75e kadar dolduruyor
    memnun değilim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    usb den 12 volt güç almak
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.