arkadaşlar bişey soracağım. 5230 u yeni aldım. telefonda kayıtlı olan navigasyon ücretli oluyormuş sanırım fakat ücretsiz kullanabileceğim navigasyonda yükletebilirmişim telefona bu doğruöudur acaba. bir sorumda ovi nedir ben tam olarak bilemiyorumda bilen bi arkadaş anlatabilirse sevinirim. teşekkürler arkadaşlar
quote:
Orijinalden alıntı: DH Misafiri
arkadaşlar bişey soracağım. 5230 u yeni aldım. telefonda kayıtlı olan navigasyon ücretli oluyormuş sanırım fakat ücretsiz kullanabileceğim navigasyonda yükletebilirmişim telefona bu doğruöudur acaba. bir sorumda ovi nedir ben tam olarak bilemiyorumda bilen bi arkadaş anlatabilirse sevinirim. teşekkürler arkadaşlar
En son Nokia Haritalar uygulamasini yuklerseniz ucretsiz olur.
abi bayıldım ben sbu telefona ayrıca wi-fi yok diosunuzda wi-fi 5800 da varda nooluyo hığzlı diil ondan dolayı bunu tercih edin hem ucuz hem süper:))
En son Nokia Haritalar uygulamasini nasıl yükleyebileceğim hakkında bilgi verirseniz sevinirim. telefonun ve bilgisayarın biraz acemisiyimde kusura bakmayın
En son Nokia Haritalar uygulamasini nasıl yükleyebileceğim hakkında bilgi verirseniz sevinirim. telefonun ve bilgisayarın biraz acemisiyimde kusura bakmayın
bu telefon hakkında araştırma yaptım begenen çok elıme gecen ılk nakıtle bu telefonu almak ıstıyorum :)
arkadaşlar ben 3 gün içinde 5230 almayı düşünüyürum abimin 5800 var.ilk başta 5800 almayı düşündüm ama parası biraz yüksekti neyse 5230u 1 aydan beri araştırıorum 52300 hakkında internet sitelerinde yazan yorumların %98i olumlu media mark'ta da 5230u kullandım ve çok hoşuma gitti hesabını bilenlere 5230u şiddetle tavsiye ederim
iyi günler. bende bu telefonu almak istiyorum ama çoğu arkadaşımda bunun yerine 5800 al diyolar ikisinin arasında kaldım bana bir yardım edebilir misiniz şimdiden herkeze teşekkürler
arkdslr bnde 5230 almk istiorum ama msj yazma olayı nsl ? ck msjlasan brym zorluk ceker mym ? cwplrsnz sewnrm .)
bugün internetten sipariş ettim fiyatı 300 lira. inşallah memnun kalırım
arkadaşlar ben de nokia 5230 almayı düşünüyorum yorumlardan anladığım kadarıyla wifi yok 3g özelliği de aradığım söylenemez ancak kamera flaşı benim için on derece önemli. flaş var mı? yok mu? cevap verirseniz sevinirin (:
arkadaşlar ben en ucuz 329 tl buldum internetten daha ucuz nereden alabilirim yardımcı olursanız sevinirim...
ses çıkısı kötü ama dokunmatiği fena değil görünüm kullanım güzel
arkadaşlar ben en ucuz 279 a bimeks te buldum sizce bundan sonra ucuzlarmı ve çok mu kalın bide sesi iyi çıkarıyor mu?? bilgilendirirseniz sevinirim ...şimdiden teşk..:)
arkadaşlar ben epeyi bie inceledim sitelere göre fiyatları yazıcam..kdv dahil
arkdaşlar flaş yok dukunmatiği 5800 dan güzel tek ekisiği wifi oda zaten 5800 da war.kamerası hiç 2 mp gibi deil çok net we güzel çekio ben çok memnunum tawsiye ederim
Ben de uygun fiyata satın alabileceğim bir dokunmatik telefon arıyorum, bu telefonu çok beğendim fakat wi-fi özelliğinin olmaması çok kötü olmuş.
arkadaşlar internette en ucuz hangi siteyi önerirsiniz 5230 u ben en ucuz 329 buldum ama 300 e alanlar var sanırım...
quote:
Orijinalden alıntı: DH Misafiri
arkadaşlar ben epeyi bie inceledim sitelere göre fiyatları yazıcam..kdv dahil