ya bende bu telefonu almak istiyorum ama benm elimden hiç telefon düşmüyo ve sürkli msj ben çok telefon bozdum en fazla 1 yıl kullanablyrm aynı telefonu acaba dayanır mı ki bana kullanan var mı ?
Hepsiburada'da hâlâ 296,65 TL
süper bir tlf çok dayanıo
süper bir tlf çok dayanıo
5800 bundan iyi ; Wi-fi yok 2 mg. kamera
Şekil diyorsan al yoksa salla
quote:
Orijinalden alıntı: Silivrili87
bence nokia dokunmatik konusunda daha çooookkk fırın ekmek yemesi lazım samsungun yanına yaklaşamadı Iphone yanına hiç yaklaşamaz işte nokianın piyasası şu nokia olsunda ne olursa olsun 2nci elde satarım mantığı olan kişiler alıyor.
Kesinlikle katılıyorum .dokunmatik kalitesi bakımından apple'a yetişmesi lazım nokianın ki büüyk işler becerebilsin. Ha bir de symbian aşkından vazgeçse çok güzel olacak ama neyse.
5230 u berlin mediamarkt ta inceledim bugün. 120 € ya düşmüş fiyatı. yanında navigasyon ve araç içi kit(şarj için olmayan) veriyorlar. Kalem ve hafıza kartı yok ama penası var. İpod touch 4G kullanan birisi olarak diyebilirim ki eğer bu telefonu alırsam sadece ücretsiz navigasyonu için alırım. wifi ye zaten ipod ile bağlanıyorum ki hiç bir cihaz eline su dökemez. kamerave görüntül konuşması olmasa da olur.
selametle...
yaa arkadaşLar bana kesin cevap verinn aLıyımm mıı aLmıyım mıı ??
yha bn bu cumartesi bu telefondean alcm kewsin kararlıyım yardm edermsnz???
arkadaşlar 3g li telefonlarddan nete giriliyomu google facebook vs..
Kısa aralıklarla hort.
400 ci.varlarıda olursa kesinlikle ala bilirdim çun süper birtelefon nokya olduğu için kesinlikle salamdır üvür dokunmatik telefondan katkat eniyi diyebilirim bazışeyleri düşük olsada kullanışlı sipottim annaşılır sewiyelerde süper bir telefon herkeze tavsiyeederim ben butelefonu inceledim 2 3 gin kullandım arkadaşımın telefonundan süper bir telefon :)
arkadaşlar telefonumn ekranı patladı da sizce ekran kartı ne kadara mal olur
kardesler bende nokia 5230 var onunde kamera var amma kullanamiyorum bana bir yardim ede bilirmisiniz (not) aslinda ben bu telefonu 3g oldugu icin almistim saniyordumki 5230 goruntulu konusma yapa bilirim!!!
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme