Şimdi Ara

Nokia'dan bütçe dostu dokunmatik ekranlı telefon; 5230 (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
195
Cevap
0
Favori
67.819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ewet arkadaslar bende takıldım bu 5230'a. arabaya navigasyon aleti alacaktım. fakat telefonlarda da bu ozellikler olunca biran durdum. 5230 ücretsiz navigasyonda war benim için tek eksiği wifi olmayısı.

wifi, gps, navigasyon ve sarjı ii olan telefon onerirmisiniz.
    şimdiden teşekkürler
  • öncelıkle şunu soylıyeyım bende cok memnunum 5230'dan herkes kaba dıor ama bana göre cok şık zaten şuan ufak dokunmatık doğru duzgun yk bıle beyzı war bnde bembeyaz süper wala herkese tawsiye ederım wifi olmaması buyuk bır eksıklık değil bence zaten bnm ewımde wifi war yetıor bana ... kamerasıda 5.0 mp gibi walla ck gzl çekıo kullanımıda kolay samsung gibi zor deil herkes samsung 5603s takmış 5230 bin kat daha gzl yanı he ben yesılını bılıorum war bu arada
  • mrba arkdşlr bn 5230 almk istiyorm ama dokunmatiği hassas mı ve hızlı çalışıyo mu onu mrk ediyorm bide flaşı yokmu gerçekten de? bilgisi olan varsa yardmcı olsn lütfen
  • Wi-Fi olsaydı zaten 5800 satılmazdı, bunu çıkarmanın da anlamı kalmazdı
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

öncelıkle şunu soylıyeyım bende cok memnunum 5230'dan herkes kaba dıor ama bana göre cok şık zaten şuan ufak dokunmatık doğru duzgun yk bıle beyzı war bnde bembeyaz süper wala herkese tawsiye ederım wifi olmaması buyuk bır eksıklık değil bence zaten bnm ewımde wifi war yetıor bana ... kamerasıda 5.0 mp gibi walla ck gzl çekıo kullanımıda kolay samsung gibi zor deil herkes samsung 5603s takmış 5230 bin kat daha gzl yanı he ben yesılını bılıorum war bu arada

quote:

mrba arkdşlr bn 5230 almk istiyorm ama dokunmatiği hassas mı ve hızlı çalışıyo mu onu mrk ediyorm bide flaşı yokmu gerçekten de? bilgisi olan varsa yardmcı olsn lütfen

e yukarda aldım diosun burada alacam diyosun hakkaten senin yaşın kaç ya??

• Arkadaslar "DH Misafir" misafir uyelik, yani birden cok insan kulanabiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xiaxle

Arkadaslar "DH Misafir" misafir uyelik, yani birden cok insan kulanabiliyor.

hadi ya bende aynı kişi sandım
  • Arkadaşlar;bu telefonu büyük ihtimalle bu haftasonu alacağım.Beni en büyük cezbeden etken ise sennheiser kulaklık verilmesi...Ayrıca 3g var ama sadece 2.bir kamera yok...Ayrıca WiFi olmaması bi dezavantaj değil bence...
  • DH Misafiri

ya iyi günler. nu telefonu uzun zamandır inceliyorum ve almayı da çok istiyorum. okulda birinde var ve mavi. ayrıca 3g yok. umrumda da diil napıcam ki 3g yi sanki :-) ama 5530 ve bunun arasında kaldım. 5530 daha küçük. ama daha pahalı ve 5800 a daha çok benziyo. ama 5230 da çok şirin. ve istediğim (bana yetecek olan) her özellik de var. şu an teknosa da 399 tl idi. (2 ay oldu soralı..) 5230 kullanıcısı varsa detaylı bilgi verebilir mi? çünkü şu an 5300 xpress music kullanıyorum. kırmızı. suya düşürdüğüm için tüm özellikleri gitti. müzik dosyalarını algılamıyo. sesi çıkmıyo hep sessiz mod yani. falan filan. 5230 un yeşilini gördüm. arka kapağının yeşilini yani. var mı? biri beni bilgilendirirse alıcam ..lütfen :))

merhaba. gecen gün bu yorumu yazmıştım. detaylı bilginiz için çok teşekkür ederim. ben bu telefonu elime de alıp inceledim. mesaj yazma yeri vs.. hiç bir farkı yok. tamam. alıyorum. teşekkür ederim tekrar. :)

• quote:

DH Misafiri

ya iyi günler. nu telefonu uzun zamandır inceliyorum ve almayı da çok istiyorum. okulda birinde var ve mavi. ayrıca 3g yok. umrumda da diil napıcam ki 3g yi sanki :-) ama 5530 ve bunun arasında kaldım. 5530 daha küçük. ama daha pahalı ve 5800 a daha çok benziyo. ama 5230 da çok şirin. ve istediğim (bana yetecek olan) her özellik de var. şu an teknosa da 399 tl idi. (2 ay oldu soralı..) 5230 kullanıcısı varsa detaylı bilgi verebilir mi? çünkü şu an 5300 xpress music kullanıyorum. kırmızı. suya düşürdüğüm için tüm özellikleri gitti. müzik dosyalarını algılamıyo. sesi çıkmıyo hep sessiz mod yani. falan filan. 5230 un yeşilini gördüm. arka kapağının yeşilini yani. var mı? biri beni bilgilendirirse alıcam ..lütfen :))

merhaba. gecen gün bu yorumu yazmıştım. detaylı bilginiz için çok teşekkür ederim. ben bu telefonu elime de alıp inceledim. mesaj yazma yeri vs.. hiç bir farkı yok. tamam. alıyorum. teşekkür ederim tekrar. :)

rica ederim yardımcı olabildiysem ne mutlu..

• ya bişey söylicemm her yerde şebeke çekiyou vodofone (cevabını söleyin) :))
  • Arkadaşlar ben yeni telefon almayı düşünüyorum. Nokia'nın bu modeli ve Samsung'un s5603 modeli arasında kaldım. Fiyat bakımından Samsung daha pahalı. Samsung'un modelini hiç görmedim fakat Nokia'nınkini görüp incelemiştim yani görünüm olarak Samsung'u bilmiyorum. Sizce hangi telefon özellikleri bakımından daha iyi? Bir de Samsung'un modelini gören birisi varsa bana görünümünün nasıl olduğunu söyleyebilir mi?
  • bende hediye olarak almayı planlıyorum samsung mu bumu derken buna karar verdim birazdan çıkıp alıcam 330 tl nakit dediler biraz daha pazarlık yapıp alim nede olsa modeli eskidi artık.. internet kullanmayan biri için uuygun..
  • mrba arkadaşlar..btn yorumları okudum.

evimde kablosuz net war.ama 5230'da wifi yok:( 5800'da wifi war.ikisinin arasında kaldım...

ama fiyat konusunda 5230 ağır basıyo,büyük bi ihtimal 5230 alcm.

kullananlar için soruyorum 5230 hızlı mıve hassas mı?

(şimdiden tşşkkr ederm)
  • telefon sağlama benziyor. Fakat xpress serisi vazgeçilmez
  • quote:

mrba arkadaşlar..btn yorumları okudum.

evimde kablosuz net war.ama 5230'da wifi yok:( 5800'da wifi war.ikisinin arasında kaldım...

ama fiyat konusunda 5230 ağır basıyo,büyük bi ihtimal 5230 alcm.

kullananlar için soruyorum 5230 hızlı mıve hassas mı?

(şimdiden tşşkkr ederm)

5800 Alsanda memnun kalmazsın wi-fi açısından.Zaten telefonun şarjı 2 gün gitmiyor.Birde wifi kullanırsan günde 2 defa şarja takmak zorunda kalırsın.Sık sık mesaj göndermeyen,internette çok dolaşmayanlar için ideal telefon 5800.Sözün kısası,telefon alacaksan dokunmatik alma ;)
  • hmm..çok teşekkür ederm..bu konuda çok yardımcı oldun:)bn nokia 5230 aldım ve gayet memnunum:)telefon çok hoşuma gitti.neredeyse her gün yeni bi özelliğini öğreniyorum:)tel. almak isteyen warsa bn 5230'u öneririm.gayet müthiş telefon.fiyatıda bnce uygun bn 320'ye aldım.bnce verdiğim paraya değdi..yardımın için teşekkür ederm:)
  • Arkadaşlar 2 hafta önce aldım hiç memnun değilim. Çok aptalca menü sistemi var. Bence kullanışlı değil. Görüntülü konuşma yok ama 3G var. Ayrıca hoparlör açıkken karşı tarafa ses zor gidiyor ya da tekliyor. Ekranda facebook, navigasyon, OVI ve mesaj kısmına kısayol düğmleri var. Yani 4 düğmenin 3'ü internete çıkıyor. Yanlışlıkla basıldımı hemen nete zıplıyor. Bunların özelleştirilmesine izin yok!! Sinir oldum. Keşke almasaydım.
  • quote:

Arkadaşlar 2 hafta önce aldım hiç memnun değilim. Çok aptalca menü sistemi var. Bence kullanışlı değil. Görüntülü konuşma yok ama 3G var. Ayrıca hoparlör açıkken karşı tarafa ses zor gidiyor ya da tekliyor. Ekranda facebook, navigasyon, OVI ve mesaj kısmına kısayol düğmleri var. Yani 4 düğmenin 3'ü internete çıkıyor. Yanlışlıkla basıldımı hemen nete zıplıyor. Bunların özelleştirilmesine izin yok!! Sinir oldum. Keşke almasaydım.

Dostum oncelikle sunu bilmeni isterimki ben telefon modelleri arasinda fanatiklik yapan biri degilim. Evet teknolojiyi cok seviyorum, her cesit elektronik alete merakim var fakat forumdaki bazi arkadaslar gibi bir futbol takimi tutacak seviyesinde hicbir telefona baglanmadim.

Simdi konumuza donecek olursak..
    1. Memnun degilim.
    Dogrudur, herkesin beklentilerini karsilayabilecek bir telefon degil.

2. Cok aptalca menu sistemi var.
    Symbian isletim sistemli cep telefonu ilk defa kullandiginizi varsayiyorum. Cunku tum Symbian isletim sistemli cep telefonlari bu menuyu tasimaktadir.

3. Bence kullanisli degil.
    Bu ilk defa Symbian isletim sistemi kullandiginizdan kaynakli. Fakat emin olun, suan farkli bir akilli cep telefonu kullanacak olsaniz ayni sorunu ilk baslarda onda da yasarsiniz.

4. Goruntulu konusma yok ama 3G var.
    Evet goruntulu konusma yok. Zaten eger olsaydi 5800 ile arasinda model farki ve fiyat farki olmazdi. Kaldiki 3G yalnizca goruntulu konusma demek degildir. 3G genis bant araliginda data transferi yapmaya olanak saglar. Goruntulu konusmada bu olanaklardan biridir. Yani, goruntulu konusmadan ziyade bu telefonu 3G internet aboneligi actirarak cok guzel internet ve multimedya araci olarak kullanabilirsiniz.

5. Hoparlor acikken karsi tarafa ses zor gidiyor.
    Acikcasi bu sorunu ilk kez sizden duyuyorum. 5230 inceleme konusunda bu sorunla karsilasan kimseyi duymadim. Bu sizin sanssizliginiz olabilir. Belkide karsi taraftan kaynakli bir sorundur.

6. Ekranda facebook, navigasyon, ovi kisayol dugmeleri var ve ozellestirme izni yok.
    Bu bolumu dilerseniz tamamen kaldirabiliyorsunuz "Ev ekrani" menusunden. Hatta dilerseniz o bolume farkli uygulamalarin kisayollarini koyabilirsiniz yine ev ekrani menusunden.

7. Keske almasaydim.
    Benim tavsiyem, birdaha telefon almadan once internette bir arastirma yapmaniz yonunde olacak. Arastirmanizi yapip telefonu aldiktan sonra ise, iyice kurcalayin ve insanlari yanlis yonlendirmekten kacinin.

Saygilar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xiaxle -- 26 Mayıs 2010; 21:28:12 >

• 5530'a benziyor fakat fazla özelliğe sahip değil.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.