Şimdi Ara

Nokia'dan bütçe dostu dokunmatik ekranlı telefon; 5230 (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
195
Cevap
0
Favori
67.959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • nese artık aldık gıttı :D bendn hiç bişi cıkmadı :Dacı ama geercek :D:D nese nasıl olsa her sene telefon değiştiriyorum :D seneye iphone alıcam :D bole sıkıntılar olmaz emınım...
  • bende bu telfondan almak istiyorum.sbs den 400 lerde alırsam annem ve babam alacağım söz dedi ya da sbs olmadan bursaspor şampiyon olursa annemle babam iddaya girmiş eğer şampiyon olursak babam anneme bi milar verecekmiş o zmnda annem sbs gelmedden alacakmış telefonu..Bu arada wifi ile ücretsiz mi internete giriliyor??
  • Nokia kampanya baslatti. Sennheiser hd407 kulaklik hediye bu teli alana. Zaten almayi dusunuyodum. Iyiki beklemisim :)
  • ben 1 haftadır 5230 kullanıyorum ama.herşey çok güzel sadece müzik dinlerken az ses çıkıyo expers müzik serisi olmasına rağmen neden sesi az anlamadım acaba benim telefondamı sorun bozuk falanmı çoktı... kullananlara varsa beni bilgilendirebilirmi lütfen :!!!
  • ben 1 haftadır 5230 kullanıyorum ama.herşey çok güzel sadece müzik dinlerken az ses çıkıyo expers müzik serisi olmasına rağmen neden sesi az anlamadım acaba benim telefondamı sorun bozuk falanmı çoktı... kullananlara varsa beni bilgilendirebilirmi lütfen :!!!
  • Samsungun wifi li dokunmatiklerini al daha iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xiaxle -- 24 Nisan 2010; 17:13:05 >

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

ben 1 haftadır 5230 kullanıyorum ama.herşey çok güzel sadece müzik dinlerken az ses çıkıyo expers müzik serisi olmasına rağmen neden sesi az anlamadım acaba benim telefondamı sorun bozuk falanmı çoktı... kullananlara varsa beni bilgilendirebilirmi lütfen :!!!

kulaklık sesi çok iyi 5230 un... ama dış ses zayıf biraz...
  • Kamerası 2mp ama loş ışıklı bir ortamda 5800'dan çok daha iyi video çekimi yaptı Wi-fi'ya ihtiyacım yoktu netbook o işi görüyor zaten bu 397 liraya 9 taksite aldım Rami işletim sistemi felan N97 ile aynı harika bir telefon bence Mavi Beyaz harika görünüyor.Etrafımdakiler hasta olmuştu fiyatını duyanlar da çok şaşırdı
  • ya valla bende yaklasık 2aydır kullanıorum cok memnunum benım wi-fi ye ihtiyacım yok zaten ewımde war rahatca kullanabılıorum.. ses konusuna gelınce kulalklıkla hıc muzık dınlemedım ama normal hoperlörden gayet güzel cıkıo cok ta güzel bendede mawı beyaz war. cok güzel ben cok memnunum 5230dan ayrıca 5800 3g we wi-fi dısında farklı bır özellık göremıorum neden 5800 bu kadar yücelttınız anlamdm 5230u kullanmayanlar için söyluorum bence 1 gun kullansanız bır fark göremeyeceksınız... yanlız tek bır sorun mesajı gec göndertıo acaba dığer arkadslardada öylemı ..
  • arkadaşlar merhaba.. bn nokia nokia 5230 cem telefonunu almayı düşünüyorum..

ama kafamda bir soru işareti war..nokia 5230 hızlı mı??

yani dokunduğumuzda kolayca herşeyi algılıyo mu ya da fotoraf değiştirirken hızlı mı bu benim için çok önemli yardımcı olursanız sevinirim:):)
  • WiFi olmadan bir geregi yok bence bu telefonun.. Değmez o kadar para vermeye
    "yada" Doğrusu "ya da" || "herkez" doğrusu = "herkes" || "birşey" doğrusu = "bir şey" || "herşey" doğrusu = "her şey" || orjinal" doğrusu = "orijinal" || "direk ifade.." doğrusu =&gt; "direkt" -- Lütfen dil kurallarına özen gösteriniz.

Ne kadar zengin ve müreffeh olursa olsun, istiklâlden mahrum bir millet, medenî insanlık karşısında uşak olmak mevkiinden yüksek bir muameleye lâyık sayılamaz. M.K.Atatürk

However rich or prosperous it may be, a nation deprived of independence can deserve no better treatment than being the servant of civilized humanity. M.K.Atatürk

• quote:

Orijinalden alıntı: johonwayni

WiFi olmadan bir geregi yok bence bu telefonun.. Değmez o kadar para vermeye

sırf wifi içinde +130 tl verip 5800 alınmaz.

arkadaşlar merhaba.. bn nokia nokia 5230 cem telefonunu almayı düşünüyorum..

ama kafamda bir soru işareti war..nokia 5230 hızlı mı??

yani dokunduğumuzda kolayca herşeyi algılıyo mu ya da fotoraf değiştirirken hızlı mı bu benim için çok önemli yardımcı olursanız sevinirim:):)

kardes sen kafa acici bir sey kullaniyor musun çok merak ediyorum...

Birgun n97, birgun x6, birgun 5230 alicam diyorsun.. Yas kac?
  • ben bu telefonu alıcam ama bazı şüphelerim var... bunun için size bazı sorularım olacak bu telefon hızlı çalışıyo ve çabuk algılıyo mu ayrıca önerilecek kadar güzel bir telefon olduğunu düşünüyor musunuz ??
  • Bende bu telefonu almayı düşünüyorum acaba kullananlar ne kadardan beri kullandıklarını belırtebilirler mi? Dokunmatıklerın kullanışlı olmadıkları hakkında birseyler söyledilerde..
  • insan 3g koyar be abicim yakışmayan şeler bunlar lanet olsun
  • ya iyi günler. nu telefonu uzun zamandır inceliyorum ve almayı da çok istiyorum. okulda birinde var ve mavi. ayrıca 3g yok. umrumda da diil napıcam ki 3g yi sanki :-) ama 5530 ve bunun arasında kaldım. 5530 daha küçük. ama daha pahalı ve 5800 a daha çok benziyo. ama 5230 da çok şirin. ve istediğim (bana yetecek olan) her özellik de var. şu an teknosa da 399 tl idi. (2 ay oldu soralı..) 5230 kullanıcısı varsa detaylı bilgi verebilir mi? çünkü şu an 5300 xpress music kullanıyorum. kırmızı. suya düşürdüğüm için tüm özellikleri gitti. müzik dosyalarını algılamıyo. sesi çıkmıyo hep sessiz mod yani. falan filan. 5230 un yeşilini gördüm. arka kapağının yeşilini yani. var mı? biri beni bilgilendirirse alıcam ..lütfen :))
  • quote:

ya iyi günler. nu telefonu uzun zamandır inceliyorum ve almayı da çok istiyorum. okulda birinde var ve mavi. ayrıca 3g yok. umrumda da diil napıcam ki 3g yi sanki :-) ama 5530 ve bunun arasında kaldım. 5530 daha küçük. ama daha pahalı ve 5800 a daha çok benziyo. ama 5230 da çok şirin. ve istediğim (bana yetecek olan) her özellik de var. şu an teknosa da 399 tl idi. (2 ay oldu soralı..) 5230 kullanıcısı varsa detaylı bilgi verebilir mi? çünkü şu an 5300 xpress music kullanıyorum. kırmızı. suya düşürdüğüm için tüm özellikleri gitti. müzik dosyalarını algılamıyo. sesi çıkmıyo hep sessiz mod yani. falan filan. 5230 un yeşilini gördüm. arka kapağının yeşilini yani. var mı? biri beni bilgilendirirse alıcam ..lütfen :))

öncelikle şunu söylemem gerek 5230da 3g var.sadece 2. bir kamera yok o kadar. ayrıca " '3G' GÖRÜNTÜLÜ KONUŞMADAN İBARET DEĞİLDİR".. 5530 la arasındaki fark ise 5530 da 3g yok bunda var.5530 da ise 3.2 mp kamera+wifi var 5230 2mp kamera (ki buna 2mp kamera demek haksızlık olur çünkü 2 mp nin çok çok üstünde) var ve wi-fi yok.telefonun şuan ki fiyatı 369 tl.5230 un yeşilini hiç görmedim.kısacası ben telefonumdan memnunum ve almak isteyenlere tavsiye ediyorum..

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.