Şimdi Ara

Nokia'dan bütçe dostu dokunmatik ekranlı telefon; 5230 (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
195
Cevap
0
Favori
67.819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mawoix

telefonda wi-fi olmaması çok ama çok saçma..

O da olsa 5800 ile arasında pek bir fark kalmaz.
  • walla bnde aldım 5230u nısanlımla gorusebılmek için maalesef 3g görüntülü konuşma yokmuş kahretsın ...!!! PİŞMAN OLDUM HEMDE COK gerı werme ımkanım olsa götürcem
  • saçma sapan konusmayın kaç haftadır kullanıyom 3G var wi-fi yok ama bana göre gereksiz hemede çok iyi
  • Acaba arka tarafında kalemi var mı?? bilen varsa söyleybilir mi?
  • Telefonu merak edenler icin soyle bi kaba taslak anlatayim.
    Ben telefonu Helsinki'den aldim. Eger normal satin almaya kalkarsan 260 euro idi fiyati fakat eger operatorle anlasma yaparak alirsan aylik 4 euro 24 ay taksitleydi. Yani 96 euroya geliyordu fiyati. Ben taksitli aldim.
    Telefonu alirken gorevli bana icinde hafiza karti yok dedi ve 2 gb lik hafiza karti icin benden 5 euro aldi. Fakat eve gelip telefonun kutusunu actigimda gordumki telefonda zaten 4gb lik hafiza karti mevcutmus! Hemen o aldigim hafiza kartini iade ettim.
    Kutunun iceriginde 3 adet arka kapak (mavi, pembe ve gri olmak uzere) vardi, + pena + sarj cihazi + usb kablosu + dvd + ovi muzik store dan 1 yil ucretsiz muzik indirmek icin aktivasyon kodu.
    Hersey tamam ve telefonu actim.
    Cihazda Wlan olmadigini biliyordum ve bunu bilerek aldim cunku 3G internet abonesiyim zaten. Benim icin wlan farketmiyordu.
    GPS'e onem veriyordum cunku isime cok yariyordu ve bu konuda tereddutlerim vardi. Ilk is GPS'i test ettim ve sonuc olarak eski telefonum N96'ya gore hem cok cok daha hizli hemde neredeyse sifira yakin hata payiyla yerimi testip ediyor ve adimlarimi takip ediyordu. Yani cok memnum kaldim.
    Bunlarin disinda telefonu eger almayi dusunuyorsaniz mutlaka ama mutlaka 3G internet aboneliginizi actirin.

Yukaridaki sorunun yaniti:
    Internette gordugum bir fotografta arka kapakta kalem girisi mevcut fakat benim telefonumda oyle birsey yok.

Acikcasi ben bu telefonu aldigim gunden beri elimden dusuremiyorum ve cok memnunum. Bukadar ucuza boyle bir telefona sahip olmak harika bisey. N96'yi ilk ciktiginda 600 euroya yakin almistim ama onda bukadar memnun kalmamistim. Eger 3G internet aboneliginiz varsa bence bu telefon kacirilmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xiaxle -- 24 Nisan 2010; 2:47:05 >

• kalemi var mı?
  • Yok yazmistim dostum, dikkatli okumamissin sanirim.
  • güzel telefonda 2mp kamera mı kaldı günümüzde yaa allah aşkına? pazara hakim oluyum derken saçmalamış nokia.. ya 3.2 mp yap şunu, yada wi-fi koy da bi albenisi olsun telefonun..
  • Dostum kameranin MP'si yukseldikce goruntu kalitesi artmiyor. MP boyut ile alakali bir terim. Bizler bu cektigimiz fotograflari afis olarak bastirmayacagiz. En fazla telefona veyahutda pc ye duvar kagidi yapacagiz ve albumde saklayacagiz. Gunumuzde en cok kullanilan ekran cozunurluklerine gore yeterince buyuk fotograflar elde etmis olacagimiz icin bence 2MP yeterli.

Ayrica amator olarak fotografcilikla ilgileniyorum. Kullandigim makine Olympus SP-590. Yani tam olarak su makine oluyor:http://kisalt.tk/2eja
    Ve bu makine 12 megapixel fotograf cekebiliyorken ben herzaman 2 megapixel olarak ayarlayip cekim yaparim.
    Eger fotograf galerimi ziyaret etmek istersen adreside burasi:http://fotoblog.rengan.net

Edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xiaxle -- 21 Mart 2010; 23:34:01 >

• dostm onun bilincindeyim zaten.. fotograf makinası olsa 2mp de bile çeken lensin kalitesi, bunun yazılımı ve donanım gibi etkenler etkiliyo ama hepimiz biliyoruz ki cep telefonlarında 2mp de noise oranı yüksek oluyor.. şu an piyasada en tuttugum 2mp kameralı telefon K750i, ancak yine de artık en az 3.2 ve carl zeiss lens olsa işte en iyisi.. ikimizde biliyoruz ki bunun 2 mp oranı, 2mp lik fotograf makinesi gibi olmaz.. samsungun 8mp si bile, sonyericcson 3.2 den kötü çekiyo zayıf ışıkta..
  • Görünüm çok güzel
  • bence güzel ve hoş telefon ha wifi yok ha görüntülü arama yok bunlara madem o kadar kont ve para harciorsanız o zaman her türlü özelliği olan pahali telleri tercih edin bütçeniz uymuyosa bunu tercih edin işte
  • ya walla bnde buraya yazdım ama memnn değilim diye gercekten kullandıkca hosuma gıttı cok mbeğendım görüntüsü elde tutulması gercekten cok güzel ... mesj yazması fln ws. beğenerek kullanıoru ama bende mawı beyazı war arkadaslar bısı sormak ıstıorum soruma cewap werebılcek olan olursa cok memnn olurum yanı bu telefonu bana nısanlım getırdı ben ön arka beyaz istıdum o mawı beyaz almışşş :( acaba şimdi orjınal beyaz kapak alıp kullansam telefonuma zararı olurmu ? lütfen bilen ve fikri olan cevap wersin ...
  • Hicbir zarari olmaz. Buarada ben anlamadim, telefonu Helsinki'den aldim. Kutudan mavi, beyaz ve pembe olmak uzere 3 tane arka kapak cikti.. Galiba ulkelere gore degisiyor.
  • hayır bende usb kablosu bıle cıkmadı .. demkkı değişiyor haklısın ben bembeyz ıstıorum alıcam we kullancam tesekkur ederım cewap için arkadasım ..:)
  • Bende de kutudan cikan USB kablosu 10cm uzunlugunda :D Gorunce, "bu ne lan" demistim icimden :D Ama arti olarak 4GB hafiza karti cikti, o iyi yaniydi. Son olarak birde 3 kapak.
  • wifi ne acaba sorabilir miyim?
  • bnde bu tel.in aynısı var mavisi
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri
    wifi ne acaba sorabilir miyim?

Wi-Fi = Wireless Fidelity

Kablosuz internet paylaşımı yapabileceğiniz bir teknoloji kısacası.
  • xaixle arkadaş telefonu nerden aldın?
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.