Şimdi Ara

Laptop ile sro oynayan ve laptop kullanan arkadaşlara bi soru...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
895
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Laptop üzerinden silkroad oynayan arkadaşlara sorum şu?

Şu malum hata the server is undergoing.... hatasından kurtulmanın yolu var mı? ben bulamadım şahsen... windows güvenlik duvarı dediler olmadı... ip dediler olmadı... firewall dediler olmadı... son çare olarak yeni servera yetişmek için pc ye format atıorum ancak ortada şöyle bi durum var ki hp pavilion serisinde driver sürücüleri olmadığından dolayı formattan sonra beni ne beklior bilmiyorum bu konuda fikri ve bilgisi olan arkadaşlar paylaşırlarsa sevinirim...

Hi again... When sro is online.. life will be oflline soon ;)

уüяüѕüη üѕтüмє gєℓєη gєℓѕѕιη вιяαккıρ σятα∂α gι∂єη gιтѕιη...σσℓαη σσℓмυş ∂ιуєη ѕυυѕѕυυηη νυя∂∂υм вєη вυυ ∂üüηуαηıη ∂ιιвιηє...
  • benim bildigim kadarıyla baglantı ile alakası olması lazımdı(laptop kullanmıyorum..)
    Bende laptopla oynuyorum hic boyle bir sorun yasamadim

Ayrica pavilion'un driverlarini dawww.hp.com adresinden bulabilirsin sanirsam
  • ben yardımcı olurdum ama pek anlamam bilgisayardan
    nick: berserker
    lvl :68 simdilik
    ama satilik oyunuda biraktim gece hayatinida:D
  • Bağlantıdan hata olduğunun farkındayım... Engelleyen bi şey var ama ondan bi türlü kurtulamıorum...
    ağ bağlantılarında 1394 diye bir ağ bağlantısı otomatik olarak yüklenior devre dışı da bıraksam kaldırsamda pc ye reset atınca tekrar otomatik olarak yüklenior... Dns ip leri ile de otomatik ip ile de denedim ancak malesef... bende napcaımı şaşırdım...

уüяüѕüη üѕтüмє gєℓєη gєℓѕѕιη вιяαккıρ σятα∂α gι∂єη gιтѕιη...σσℓαη σσℓмυş ∂ιуєη ѕυυѕѕυυηη νυя∂∂υм вєη вυυ ∂üüηуαηıη ∂ιιвιηє...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 1394 adli baglantinin konuyla bir alakasi yok.www.silkroadonline.net adresine girebiliyormusun ?
  • Wriless routerinin her defasında aynı ip yi ataması için ayarı var.Modemin markasına göre değişir,sitesinden bulabilirsin bilgiyi.Bunun dışında nat adresleme kullanıyorsan ve modemin donanımsal firewall u devredeyse engelleme yapabilir.Oyuna girerken firewall u devre dışı bırakabilirsin.Özel uygulama adreslemeside yapabilirsin ama biraz karışık ayarları.Bunların dışında intelin sitesinden en son wriless adaptör driverını indirip kurarsan daha istikrarlı bir bağlantın olur.Ve hp nin sürücü cd si olmaz.Recover cd içinde sürücülerle beraber windows u barındırır.Yani ordan windows kurarsan sürücüleride kurmuş oluyorsun.Bende laptopla oynuyorum ve bir problem olmuyor.Kolay gelsin.

Orjinalden alıntı: KöTü_CoCuK

ben yardımcı olurdum ama pek anlamam bilgisayardan

güzel post kasıyorsun

Orjinalden alıntı: bahri92

quote:

güzel post kasıyorsun

sended
    Build:HYBİRD SPEAR

• quote:

Orjinalden alıntı: scream358

quote:

Orjinalden alıntı: bahri92

quote:

güzel post kasıyorsun

sended

sende

GIGABYTE GA-X58A-UD7 DDR3 2200MHz Sata3 Usb3.0 Core i7 Lga1366 / INTEL Core i7 920 2.66GHz 8MB 4.8GT/s Lga1366 (2.8 OC) / SAPPHIRE ATI HD4890 Vapor-X 2GB DDR5 256Bit / Team Xtreeme 2000MHz 6x2GB DDR3 / SEAGATE 3x1TB 32MB SATA2 7200rpm / AeroCool Syclone ATX / OCZ 850watt PowerSupply / OCZ XTC2 Mavi LEDli Aktif Bellek Soğutucusu / 2x Logitech Z5500 / LG 32"FullHD LCD

• Kardeşim keşke yardım edebilsem ama elimden bişey gelmio bu konuda,ama demek istediğim bişey var özlettin kendini ,tekrar seni aramızda görebilmek çok güzel
    Guild:LangNedDuath
  • ya server update edilirken geldin ya da ip adresini otomatik attın... format attıktan sonra driverini bulamazsan ben de b işyerinde oturmaya fırsat bulursam yardım ederim...
    wrilesslede bağlanıyor arkadaşlarım ama çok kasıyor denemedik bişi bırakmadım...
    post kasan civcivlere sölüyorum ; post bir işinize yaramıyor sadece mesaj sayın artar post kasarsan forumdaki kerkez senin salak olduğunu düşünür ve kötü olan şey bu gerçektir...
  • leptop kardesım kullanıo o gelnce bı soruyum INSAN ABISI GIRMESIN DIYE LEPTOPUNA PAROLA KOYARMI EVET KOYAR BENM KARDESIM 18:00 GIBI GELR SORARIM

• leptop kardesım kullanıo o gelnce bı soruyum INSAN ABISI GIRMESIN DIYE LEPTOPUNA PAROLA KOYARMI EVET KOYAR BENM KARDESIM 18:00 GIBI GELR SORARIM

• quote:

Orjinalden alıntı: Alegrot

leptop kardesım kullanıo o gelnce bı soruyum INSAN ABISI GIRMESIN DIYE LEPTOPUNA PAROLA KOYARMI EVET KOYAR BENM KARDESIM 18:00 GIBI GELR SORARIM

LWL
    30
  • bendede eskiden vardı ama nese şimdi baglanti degisti

LWL
    30
  • Ben Laptoptan oynuyorum. Senin sorununu bilmiyorum ama Silkroadda Charecter isimleri yerinde Beyaz kutular oluyo. Yani sanki isim sansürlenmiş gibi oyunda ki sadece Char isimlei yerinde beyaz bi kutucuk çıkıyo. Çözmesinin yolunu bulursan sölersen sevinirim...
  • ben bu oyuna başladığımdan beri p4 2,0 toshiba notebooktan oynuyorum ve şu anda burada okudum bütün hatalarla karşılaştım ve giderdim... hatta şu isimlerin içi beyaz kaplı kutucuk olarak gözükmesi de dahil bütün hatalar... cowboy, abi sorununu çözemediysen yardımcı olabilirim,,

uzun zaman oyun oynanmamış bir notebookta oyun oynamanın yolu öncelikle sağlam formattan geçer çünkü noteboklar masaüstülere göre daha yavaş çalışır daha ağırdır çünküstabil olmaları gerekir yoksa sürekli sistem rebout eder.

sanırım driver yedekleme sorunun var bi program görmüştüm kafede driverbackup diye sanırım... sisteminde o anda olan tüm donanımlarının driverlerini isimleri ile birlikte bi klasöre kopyalıyor... yani sistemden driverleri çıkarıyor ama benim çok tercih etmediğim bir yöntem..

öneri olarak eğer driverlerini bulamıyorsan bilgisayarına sisoftsandra adlı programı kur

http://www.sisoftware.co.uk/index.html?dir=dload&location=sware_dl_3264&langx=en&a=

bu programın özelliği sistemine driverler kurulu olsun yada olmasın tüm donanımını seri numarasına kadar hertürlü kodunu modelini çalışma sıcaklıklarını saat frekanslarını slot sayısını vs.vs sisteminde aklına gelebilecek her parçanın hatasız tam bilgisini vermesidir.

bu senin ne işine yarar? biliyosunki hp olsun casper olsun isterse abuk sabuk markalar olsun bunların hiçbiri parça üretmez yani bilgisayarının içindeki parçalar hp nin kendi malı değil biliyorsun... atıyorum nvidia ekran kartı amd işlemci msi cipset vs.vs. bunların tam modellerini öğrendiğin an zaten driver bulmak çok kolay bu konuda hp ye muhtaç değilsin...

bu bilgiler ışığında driverlerini düzgünce kurduktan sonra sağlam bir update yeterli geriye ekran kartıyla oyunun uyuşmazlıklarını gidermek kalıyor bunun içinde birçok sürüm driver denemen gerekebilir şansıma ben fazla denemeden en idaalini bulmuştum... takıldınğın biyer olursa pm at elimden geldiğince yardımcı olayım.
    || 2*1 GB Kingstone DDR2 800MHz || CoolerMaster 460W PSU || Askere gittim gelicem 12-2009 || Geldim 03-2011 ||

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.