Şimdi Ara

Nokia 8910 kullanmış olanlar bi bakabilrmi lütfen (son post'a) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
0
Favori
2.311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 8910i kapağı bulabilen oldumu.bulan varsa nerden bulduğunu yazabilirmi?
  • bana gelen 8910 fena değil gayet güzel ama haliyle biraz çizik var .. sürgüsü gayet güzel çalışıyo .. konuştum .. ses aktarımı da gayet süper.. ama çooook daha temizini bulursam bunu da satıcam arkadaşlar ciddiyim bu konuda..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkchild -- 14 Haziran 2006; 12:58:02 >
  • BOLE BİŞEY YOK AMA OYLE BİŞEY BİLEN WARSA BANA DA OGRETSİN
    quote:

Orjinalden alıntı: Darkchild

8910 cular bi bakınn !!

ya bide arkadaşlar ileti msjı almak istiyorum ama sadece ekranda görünüp kaybolmasını istiyorum.. yani msj olarak gelen kutusuna gelsin istemiyorum.. bunun bi çözümü yada ayarı varmı arkadaşlar ??
  • arkadaşlar 8910i kapağı bulan varsa bi zahmet söylesin.
    internetten ve de sivasda birkaç mağazadan sordum bulamadım.
    ebayda var ama paypal istiyor ve pek bilmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ramboizci -- 15 Haziran 2006; 18:22:16 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Darkchild

telefon elimde arkadaşlar birazdan resimlerini eklerim belkii

gayet güzel telefon valla herşeyiyle.. ben de hasta olacağımı biliyodum ve oldum..

hayırlı olsun ya bende bı ara hastasıydım sonra baya basımı agrıttı sorunlar ust uste geldı bende sattım ama hayırlı olsun cok hos telefon
  • ANKArada bulkursam ben 8910 kasası falan yazıcam burayaçç ..

bu arada bugün çelik batarya alıcam arkadaşlar 8910 uma ve işte resimleri !!

fotolar : SONY DSC-T33 ile çekildi..

Fotoları kaydedip daha iyi bakabilirsiniz arkdaşlar..

http://img223.imageshack.us/img223/2037/dsc015712bi.jpg

http://img143.imageshack.us/img143/9817/dsc015739dh.jpg

http://img223.imageshack.us/img223/6069/dsc015749is.jpg

http://img223.imageshack.us/img223/3126/dsc015815rj.jpg

http://img143.imageshack.us/img143/3624/dsc015836oe.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkchild -- 16 Haziran 2006; 2:42:52 >

• bu arada bugün çelik batarya alıcam arkadaşlar 8910 uma ve işte resimleri !!

fotolar : SONY DSC-T33 ile çekildi..

Fotoları kaydedip daha iyi bakabilirsiniz arkdaşlar..

sanki yeni teknoloji tel almışım gibi.. ama çoook hoş telefon cidden!!

Nokia 8910 kullanmış olanlar bi bakabilrmi lütfen  (son post'a)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkchild -- 16 Haziran 2006; 2:40:59 >

• bende de i si vardı. camı kırıldı. camı 10-15 günde zor buldum. 25 liraya yaptırdım. sonra baktım kayma mekanizmasını bozmuş kazma!... tamam yap dedim bıraktım. aldığımda bir konuşayım dedim. ses gelmiyor... sonrasında aldığım fiyatın yarı fiyatına sattım...

sözün özü şu: çok temizini ve elleyerek alın...
    her tamir ederim diyene güvenmeyin...
    tamire gidince satma planlarına başlayın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusufyusufyusuf -- 16 Haziran 2006; 3:10:36 >
  • arkadaş bence bu fikirden vazgeş bulamazsın bulsanda kesin bi sorun çıkar arkadaşın dediği gibi her tamirciye güvenme yaparız diyolar yapamıyor bide üstüne bozup veriyolar sen bence başka bi telefona bak senin için daha hayırlısı olur...

• mesaj gelmiş

bu arada hayırlı olsun
  • benim 8850 daha temiz
    şaka şaka abi cidden temiz telefonmuş hayırlı olsun
    bende 8850 yi satcam weya 8910 la takas yapcam
  • Hala 8910i ve temiz arıyorum
  • arkadaşlar kasa buldum gibi bişi 55 dolara ama madalyonun bide diğer yüzü var mı diye düşünüyorum.. gelin burda konuşalım.. yardımınıza ihtiyacım var acaip

http://forum.donanimhaber.com/m_7630200/tm.htm
  • çok iyi resimler baya ii çekiyomuş
  • ya arkadaşlar 8910 uma çelik batarya aldım ve 3.5 saatte şarj oluyo normal orjinal bi nokia şarj aleti ile ...

sizce bunun süresi normal normal mi ?? normal değils ise kaç saat olması gerekiyo ??

ve şarjı da tam 2 gün bile gitmiyo peki bu normal mi?? 24 saat gidiyo nerdeyse

peki daha yeni aldığım çelik batarya böle oluyosa .. acaba telin bataryadan gç alan bölümünde sorun olabilirmi ?? sadece bu batarya olsa yine iyi .. ama elimdeki diğer batarya da aynısını yapıyo ...

lütfen 890 kullanmış olanlar sorularımı cvplarsa çok sevinirimm..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkchild -- 29 Haziran 2006; 23:34:23 >
  • ya arkadaşlar 8910 uma çelik batarya aldım ve 3.5 saatte şarj oluyo normal orjinal bi nokia şarj aleti ile ...

sizce bunun süresi normal normal mi ?? normal değils ise kaç saat olması gerekiyo ??

ve şarjı da tam 2 gün bile gitmiyo peki bu normal mi?? 24 saat gidiyo nerdeyse

peki daha yeni aldığım çelik batarya böle oluyosa .. acaba telin bataryadan gç alan bölümünde sorun olabilirmi ?? sadece bu batarya olsa yine iyi .. ama elimdeki diğer batarya da aynısını yapıyo ...

lütfen 890 kullanmış olanlar sorularımı cvplarsa çok sevinirimm..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkchild -- 29 Haziran 2006; 23:37:06 >
  • Büyük ihtimal elindeki diğer batarya eski ise ömrünü tamamlamaya başladığından zaten az dayanıyordur, yeni aldığın batarya ise ilk bikaç hafta full dolum ve mümkünse full boşaltım yapmadığından veya bilmiyorum ama ilk gece en az 12 saat şarj etmediğinden dolayı henüz tam kapasite çalışmıyordur diye düşündüm..

Ama 8910'un normal güç çekme kapasitesi de bu olabilir. Yani senin kullanımına göre 2 gün mesela..
  • o snn kullanımına gore degısır tbı fazla oynama telle ole bı test et bakalım ayrıca sarj makınelerıde ıkıye ayrılıo daha cabuk sarj eden seyahat sarjı kullanabılırsın
  • Resimdeki telefon tamamen harap olmuş. Almasaydınız keşke. Telefon karizmatik olduğu için seviliyordu ama bu kadar çizik ve aşınma ile görünümü karizmatik değil malesef. Ben de 2 sene önce macburen 2. el almıştım ve çok çok temizdi. Böyle birşey olsa kesinlikle bakmazdım bile.
  • Bence de bi kasa değiştirmek gerek, değişirse karizma tamamdır

( Bu alet çıktığında buzdolabı diyoduk buna ama karizma alet, paramız yok diye öyle derdik heralde)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.