Şimdi Ara

Nokia 8910 kullanmış olanlar bi bakabilrmi lütfen (son post'a) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
0
Favori
2.311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: Darkchild

ya bi allahın kulu yokmu 8910 un şarjının ortalama ne kadar gittiğini sölicek ?? bende 24 saati geçmiyo yaa ?? üstelik çelik batarya !!

ARKADASIM BENDE VARDI 3 GUN ONCE SATTIM BENIM ORJINAL BATARYA VARDI 2 GUN GAYET IYI GIDIYORDU AMA BOL KONUSAN BIRI ISEN 4 5 SATTE BITER YANI BU 2 GUN BEKLEME SURESI BATARYA ESKKII BI BATARYA BELKI YENISI OLSA 4 GUN FELAN GIDER
  • ya bende 24 saat bile gitmiyo.. artık geceleri kapatmak zorunda kalıyorum.. sen kapatıyomuydun geceleri reis ??
  • quote:

ya bende 24 saat bile gitmiyo.. artık geceleri kapatmak zorunda kalıyorum.. sen kapatıyomuydun geceleri reis ??

yok ben telefonumu gece gunduz acık tutarım zaten beklemede pek sarjı gıtmez en cok konusmada gıder
  • tamam tşkler saolasın.. yani 8910 umun 24 saat gitmesi anormal yani haa ?? 45 milyona orjinal batarya almam gerekicek sanırım.. çellik batarya ve diğer batarya 24 saati geçmiyo artık ... :O
  • quote:

tamam tşkler saolasın.. yani 8910 umun 24 saat gitmesi anormal yani haa ?? 45 milyona orjinal batarya almam gerekicek sanırım.. çellik batarya ve diğer batarya 24 saati geçmiyo artık ... :O

ya sana kım dedı 45 dıe ya gıt tahtakale hasırcılar hana 12 ytl ver ala belkı ıyı bı pazarlıkla 10 ytl ye bıle alabılırsın bl5c batarya bıle o fıyatlarda o batarya 45 ytl olması mumkun degıl aklında bulunsun sakın verme o parayı
  • quote:

Orjinalden alıntı: reis.ertugrul

quote:

tamam tşkler saolasın.. yani 8910 umun 24 saat gitmesi anormal yani haa ?? 45 milyona orjinal batarya almam gerekicek sanırım.. çellik batarya ve diğer batarya 24 saati geçmiyo artık ... :O

ya sana kım dedı 45 dıe ya gıt tahtakale hasırcılar hana 12 ytl ver ala belkı ıyı bı pazarlıkla 10 ytl ye bıle alabılırsın bl5c batarya bıle o fıyatlarda o batarya 45 ytl olması mumkun degıl aklında bulunsun sakın verme o parayı

ben ankarada oturuyorum.. migrostaki nokia bayisinde 45 dediler ?? ayrıca 12 de değildiryaww.. 12 çok ucuz.. sahte olmasın o ?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.