8910i temizler forumda 120 ye rahat bulunabilir ben 8850 aldım çok temiz
İstanbul da 0 bulma ihtimalim yok mu?
quote:
Orjinalden alıntı: Darkchild
bozlursa diye bahsettiğin yer neresi sürgüsümü içimi neresi.. yada heryerimi ?? :((
8910 aldım ya.. yarın fln gelir kargoyla..
en doğrusu babam yaklaşık 3 sene kullandı (hergün en az 2 saat konuşur,100 kere fln telefonu çalar cevap verir...)telefonu elinden düşmezdi ne asansörü bozuldu,ne de herhangi bi problem çıkardı,için rahat olsun babama 3 sene dayandıysa kaya ondan daha hassastır .güle güle kullan
quote:
Orjinalden alıntı: Darkchild
bozlursa diye bahsettiğin yer neresi sürgüsümü içimi neresi.. yada heryerimi ?? :((
8910 aldım ya.. yarın fln gelir kargoyla..
ya sıfır bulma ihtimalin biras diil baya zor bulursanız banada alın fakat 2. el bölümünde çok temize satanlarb war bence elden alın görüşüp
quote:
Orjinalden alıntı: TuVNeRa
quote:
Orjinalden alıntı: peacer
İstanbul da 0 bulma ihtimalim yok mu?
quote:
ya sıfır bulma ihtimalin biras diil baya zor bulursanız banada alın fakat 2. el bölümünde çok temize satanlarb war bence elden alın görüşüp
quote:
Orjinalden alıntı: TuVNeRa
quote:
Bana İstanbul' da 8910i lazım. Pazarlıksız nakit çalışır temiz olursa.
linkte sorun yok ben rahatça açıorum açamıosanda gir bak 2. el bölümüne olmazsa ilan wer istanbulda 8850 weya 8890 alınacak die
8910i bulabilirmisin bilmem ama geçen bi arkadaş 250 ytl istiodu:) i si warmış ya renkli ekran olunca pahalı ama bi renkli ekran için gidipte 100 ytl daha fazla werme bence
8910 yarın geliyo arkadaşlar.. siyah renk bu arada iyi yapmışsın diyen arkadaşlar saolun içimi rahatlattınız ..
renkli ekran şart diil ya.. benim için önemi yok.. öle olsaydı sx1 satmayı düşünmezdim ama sx1 i satmaktan da vazgeçtim ben.. 3 tane tel oldu..
bu arada orjinal kasa hiçmi bulunmaz ve orjinal batarya soruma hiç cvp alamadım..??
*ayrıca ben ankaradan almadım 8910 u aslında ankarada hiç nbakmadım bile nedense.. 2. el bölümünden pala 53 54 nikli arkadaştan aldım 100 milyona siyah renklisini..
Ya bu 8910'un ekran rengi beyaz mı? Yoksa 8850'nin mi beyaz dı?..
8850 nin beyaz ama 8910 u kesin bilmioom
8910 incelemesi.. telefon gelsin .. bunu da türkçeye çevirip okicam
Daha telefon gelmeden başka 8910'lara da teklif vermeye başlamıssın?..
Eşe dosta mı..
quote:
Orjinalden alıntı: bynedim
Daha telefon gelmeden başka 8910'lara da teklif vermeye başlamıssın?..
Eşe dosta mı..
ya kılıfında kullandım diyince iyice taw oldum 2. 8910 ilanına
8910 al dostum özellik bakımından daha iyi vede o açılması varya ona hastayım...
telefon elimde arkadaşlar birazdan resimlerini eklerim belkii
gayet güzel telefon valla herşeyiyle.. ben de hasta olacağımı biliyodum ve oldum..
8910 cular bi bakınn !!
ya bide arkadaşlar ileti msjı almak istiyorum ama sadece ekranda görünüp kaybolmasını istiyorum.. yani msj olarak gelen kutusuna gelsin istemiyorum.. bunun bi çözümü yada ayarı varmı arkadaşlar ??