Selam dostlarım benim 5800 ver 31.0.101 telefonunumda birkaç defa mesaj yazıp gönderdikten sonra *123# ve türevi kontor öğrenme numaralarını girince istek tamamlanamadı uyarısı veriyor. Mesaj atıp ya da telefonla bi yeri aradıktan sonra turkcellden kaç kontor kaldığı mesajını bana göstermiyor ne zaman telefonu açıp kapatıyorum düzeliyo ama sonra yine aynı ben bıktım açıp kapamaktan nedir bu telefonun sorunu yardımcı olabilir misiniz bana?
Aynı sorun bendede vardı .N78 kullanıyorum.Fazla mesaj attığım için Turkcell in bildirim geliyor habire ve bazen bu bildirim gelmesinde sorun çıkıyor sanırım.*123# yapınca bendede istek tamamlanamadı diyordu.Bende mesajlardan sonra bildirim olayını kapattım.Şimdi daha iyi en azından istediğim zaman kontörümü öğreniyorum.
Yazılımla ilgili bir sorun. Soft yada hard format iyi gelebilir
bazen bana iletim raporu veya mesaj geldiği anda yapınca o hata geliyo fakat normalde olmuo
bende de bu sorun var nasıl düzeltebilirim ?
bende de var.turkcell müşteri hizmetlerine sormuştum,geçici arıza olabilir dedi.aylardır geçmiyor şebeke ile alakası yok.çözüm bulamayanlardanım
v31de de oluyodu bende arasırada o hatayı veriyor. Ama hep değil
Daha sonra v40 ı yükledim dün üzerine bide hard formatı çaktım kız gibi yaptım tel. i . Bügün yine dikkat ettim o hatayı veriyor.
İstek tamamlanamadı diyor..
Yani sebekelik bir problem yazılım falan değil büyük olasılıkla.
Bu arada her mesajda kalan sms i göstermesinden bıktım.
Nerden kapatalıyor bu olay.Baktım biraz bulamadım ..
Not:Hep değil arada sırada kafasına göre istek tamamlanmıyor.
quote:
Orijinalden alıntı: gokhantuzz v31de de oluyodu bende arasırada o hatayı veriyor. Ama hep değil
Daha sonra v40 ı yükledim dün üzerine bide hard formatı çaktım kız gibi yaptım tel. i . Bügün yine dikkat ettim o hatayı veriyor.
İstek tamamlanamadı diyor..
Yani sebekelik bir problem yazılım falan değil büyük olasılıkla.
Bu arada her mesajda kalan sms i göstermesinden bıktım.
Nerden kapatalıyor bu olay.Baktım biraz bulamadım ..
Not:Hep değil arada sırada kafasına göre istek tamamlanmıyor.
Turkcell kullanıyorsanız Online İşlem Merkezi'nden kapatılabiliyor. Ama bu sadece sms için geçerli değil, her bilgilendirmeyi kapatıyor.
Bende aynı hatayı alıyorum hatta ödemeli atıcakken falan da aynı hatayı veriyor.
yok mu bu hatanın bi çözümü ya deli olacm
kapatıp açın duzelir ama tekrar aynı sorunu vere bilir eskiden beri olan bir sorun kapatın açın bitmiştir saygılar
benimde aynı sorun vardı V40 yüklendikten sonra düzeldi.
Çoğu telefonda bu sorun var biraz bekleyince düzeliyor
hatsıza alıp geri hatlıya geçince düzeliyo arkadaslar bendede 5530 var bi çözüm bulamadım
V40 ı kurunca düzeliyor arkadaşım. bendede aynı sorun vardı bu sürümde düzeltildi ;) telefonu güncelle
telefonla alakası yok şebekenin sorunu özellikle vodafonede var bu problem!!
quote:
Orijinalden alıntı: erdemguven
V40 ı kurunca düzeliyor arkadaşım. bendede aynı sorun vardı bu sürümde düzeltildi ;) telefonu güncelle
v40 için ne yapmam lazım benim de v31?
Ayrıca arkadaşlar ben her mesaj dan sonra bakiyemi görmek istiyorum her seferinde *123# den sıkıldım. Avea hattım. Ayarlayabilir miyim bunu?
telefonun kutusunun içinde bi cd olucak o cd den "Nokia Software Updater" programını kur yada netten indir. telefonu usb ile pc ne tak programı çalıştır. seni yönlendiricek. çok ama çok basit.