Şimdi Ara

Nokia x3'de ki İmgcache Dosyası ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
13.130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle X3 express music grubuna giriyormu onu bilmiyorum ama sizinle paylaşmak istediğim birşey var.

Telefonun hafıza kartının içinde 'imgcache' adlı bir dosya var. Ve içinde yaklasık 200-210 tane .TEC adında küçük yazılımlar var. Bana bunlar telefon ayarının kayıtlı olduğu yer gibi düşünmüştüm. Adet sayısına bakınca süphelenme oldu bende.

Ne işe Yarar ?
    Ne yapar ?
    Neden var ?
    Ve Virüs mü ? Yazılım mı ?

Ögrenmek istiyorum. Şimdiden teşekkürler

• hafıza kartı orjinalmi ve hiç format attın mı???
    ayrıca kartı çıkarttığında telefon fonksiyonlarında hiçbir değişiklik oluyor mu? muhtemelen olmayacaktır çünkü sistemle ilgili dosyaları hafıza kartına koymaz hiçbir üretici
  • biçimlendirdim ben yine telefon koyuo kendisi bırak kalsn bi zararı yok :D saten 832 kb yer kaplıo :D
  • Ya bende 2MB-3MB yer kaplıyor. Kartı çıkarınca hiç bir sorunla karşılaşmıyorum.

Başka ne olabilir ?
  • gerçekten bu klasörün anlamı, nedir.
  • Aynen ya bazen artıyor 32kb lık dosyalardan oluşuyor 800kb 2 mb derken bugün bi baktım 9mb olmuş silmem 10dk aldı
    Nedir bu imgcache?
  • resim ön belleiği olabilir böylece resimlere daha rahat ve hızlı ulaşabilirsiniz.. resim sayısana görede boyutu artar ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ms3rtek -- 1 Ekim 2010; 14:32:29 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bendede aynı sorun var ama benimkinde resim yüklememe rağmen artıyor en son 16 taneydi şimdi 18 tane olmuş ne yapabilirim?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.