Şimdi Ara

nocturne mi leona mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.020
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • çok farklı adamlar olduğunu biliyorum ama rp indirmi var sizce hangisi daha yararlı daha zevkli gorusleriniz neler ?

• Bu iki heronun tek ortak yönü indirimde olmaları.
  • Kesinlikle nocture, mükemmel bir champ.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ulascim

çok farklı adamlar olduğunu biliyorum ama rp indirmi var sizce hangisi daha yararlı daha zevkli gorusleriniz neler ?

2 ay oldu sanırsam leona aldım 975 rpye hiç pişman değilim leona en sevdiğim tank oldu benim tavsiye ederim. Nocturneye gelirsek şuana kadar bir off tank noct gördüm bi beni o etkilemişti benim tavsiyem leona.
  • tank veya support seviyosan nocturne öneririm , jungle seviyorsan leona . süper bi support nocturne
  • quote:

Orijinalden alıntı: MmoPlayer

quote:

çok farklı adamlar olduğunu biliyorum ama rp indirmi var sizce hangisi daha yararlı daha zevkli gorusleriniz neler ?

2 ay oldu sanırsam leona aldım 975 rpye hiç pişman değilim leona en sevdiğim tank oldu benim tavsiye ederim. Nocturneye gelirsek şuana kadar bir off tank noct gördüm bi beni o etkilemişti benim tavsiyem leona.

+1 leona daha yararli hem gap closeri stunu ve kalkani var daha ne olsun

nocturne a gelicek olursak bi aralar takmistim ama cok garip bi champion pek beceremedim galiba ne kasicagin biraz karisim full ad gitsen squishy oluyosun offtank gitsen damage yeterli gelmiyo ilginc yani karisik gitmek gerek sikintili bence oynamasida o kadar kolay degil ha bi kere adamin biri 30/6 falan yapmosti ama baya iyi oynuyodu ama onun disinda iyi noc gormedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Leona'yı oynamak Nocturne'den daha zevkli.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Darius Alıcam Ama Nerf Yer mi ?
    13 yıl önce açıldı
    Tahm Kench fazla op değil mi?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Leona nın yeri farklıdır. 4 skillden 3 ü stun. Atlarkende kısa bir stun atıyor. Nocturne de favori heromdur. İkiside güzeldir. Tank istersen Leona offtank istersen Nocturne al.
  • Leona ile top yapan var, botta support yapan var, jungle yapan var. Birinde sıkılsan birine geçersin ama Leona ile oyunu domine edebilmek biraz zaman ve zamanlama işi. Tecrübelendikçe güzelleşen bir şampiyon.
    Nocturne jungle yapar ve top opsiyonunu bile ben mümkün görmüyorum. Nocturne kısa sürede eğlence vaad eden bir şampiyon bence. Heyecan arıyorsan aradığını sana Leona'dan kısa sürede vereceğini tahmin ediyorum. Leona ile kötü oynarsan çok kötü oynayamazsın ve sen kötü oynasan bile takımın kaderi çok kötü bir şekilde değişmez. Nocturne aldığında takımın senden bekleyeceğine nazaran. Nocturne ile çok kötü oynarsan gerçektne çok kötü oynamışsındır.Bir an önce 10 maç atıp Maç Geçmişi'nden o maçın kaydı silinsin istersin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: scalentorn

tank veya support seviyosan nocturne öneririm , jungle seviyorsan leona . süper bi support nocturne

davincinin şifresimi bu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bleeeed

Bu iki heronun tek ortak yönü indirimde olmaları.

adam gereken cevabı cuk diye oturtmuş ne diyeyim :D

ad kenen mı ap master yi mi gibi bir soru sorduğun nocturne ad kasılırsa ve jung gidilirse güçlü iyi kill alır ancak leonayı değerlendiremicem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-85F6DAFC6 -- 23 Mart 2012; 21:59:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SercanOzbks

quote:

tank veya support seviyosan nocturne öneririm , jungle seviyorsan leona . süper bi support nocturne

davincinin şifresimi bu ?

:D aynen ben de anlayamadım
  • cevaplar için teşekkurle leona alıcam sanırım
  • nocturne her ne kadar nerfin allahini da yemis olsa iyi temizleme surelerine sahip iyi sustainli fearli falan iyi bir jungler ultisi barondan top lanee falan anca atladigindan eskisi gibi rammus mode:on takilip wardli da olsa gank atamiyorsun ama feari tutturursan ya kill alirsin ya da flash attirtirsin. leona ise bence oyunun en iyi tank ve initiatorlerinden biri ama 0 damage oldugu icin ya bota support gideceksin ya da blind pickte falan kill lane oynayacaksin boyle gordugunun ustune atlayip kestireceksin. hani oldu da last hit attiysan kill de alabilirsin ama zor biraz

• quote:

Orijinalden alıntı: SwiftShadow

nocturne her ne kadar nerfin allahini da yemis olsa iyi temizleme surelerine sahip iyi sustainli fearli falan iyi bir jungler ultisi barondan top lanee falan anca atladigindan eskisi gibi rammus mode:on takilip wardli da olsa gank atamiyorsun ama feari tutturursan ya kill alirsin ya da flash attirtirsin. leona ise bence oyunun en iyi tank ve initiatorlerinden biri ama 0 damage oldugu icin ya bota support gideceksin ya da blind pickte falan kill lane oynayacaksin boyle gordugunun ustune atlayip kestireceksin. hani oldu da last hit attiysan kill de alabilirsin ama zor biraz

Atlama range olarak sadece 500 range nerf yedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vörç

quote:

Orijinalden alıntı: MmoPlayer

quote:

+1 leona daha yararli hem gap closeri stunu ve kalkani var daha ne olsun

nocturne a gelicek olursak bi aralar takmistim ama cok garip bi champion pek beceremedim galiba ne kasicagin biraz karisim full ad gitsen squishy oluyosun offtank gitsen damage yeterli gelmiyo ilginc yani karisik gitmek gerek sikintili bence oynamasida o kadar kolay degil ha bi kere adamin biri 30/6 falan yapmosti ama baya iyi oynuyodu ama onun disinda iyi noc gormedim

30-6 yapan arkadaşla 2-3 hafta önce oyun attıysanız o arkadaş ben olabilirim. Nocturne ile iyi de oynarım, mütevazi değilim bu konuda. Ben AD, off tank ya da jungler isteyen herkese Nocturne öneririm. Xin, Ashe, Lux, LeBlanc gibi saydıran heroları da çok rahat baskı altında tutabiliyor. Sadece lagsız bir oyun ve hızlı tepki vermek gerekmekte.

• Benbir nocto gördüm. Salak salak oynadı yenildik ama bir ara 3v1 de 3 kişiyide almıştı akali,soraka,vayne.. Vaynenin canı %50 idi ultiyle atlayıp vurunca öldürdü karşı takım tfden çıkmış bizi kesmişlerdi nocto jungle kasarken bir atlim dedi heralde orda vayneyi hemen çıkardı aradan akaliye fear attı o sürede sorakaya vuruyorduki sorakada öldü ve fear etkisini gösterdi akaliye tam 3 attı bu dediğm champların hepsi kasmıştı tam 35 hp ile tfden çıktı nocto zaten 2-3 minniona vurdu canı fullendi bence çok ama çok op bir champ özellikle latede ve buildi o kadarda zor değil takımda tank yoksa tank olursun varsa bir frozen alırsın devamı full ad gidersin latede çok dehşet vuruyor :)
  • quote:

Support seviyorsan Nocturne?
  • quote:

Orijinalden alıntı: brscngznc

quote:

Support seviyorsan Nocturne?

+1 nocto=supp ?? What the fuck ?

• Nocturne yi jungle oynayacaksan al, leonayı da support.

Yok ben başka yerde oynacağım dersen rpleri çöpe atarsın. Tabi kaç level olduğuna da bağlı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aeternal -- 24 Mart 2012; 10:43:13 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.