Şimdi Ara

NOCTUA NH-U12S SE-AM4 (279 TL) İnventus

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
4.880
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Noctua NH-U12S SE işlemci fanı 279 TL'ye düşmüş İnventus'ta. Bana sıcak geldi, aldım 1 adet. Amazonda'da vergi+ kargoyu saymazsak 342 TL'ye geliyor. Ürün sadece AM4 kiti ile geliyor. Buraya tıklayarak kendisinin de olduğu bir teste erişebilirsiniz.

Ürünün linki: https://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=8400
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Tartışmaya gerek yok ürün harika.Fiyatta güzel,inventusta sessiz sedasız güzel indirimlerle furyaya katıldı.Çok sevdiğim firmadır kendileri.
  • Ben aynı paraya Arctic 34 duo aldım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Çok iyi fiyat oc peşinde olan kaçırmasın, i5 9500 için almak istemedim
  • inventus
    NOCTUA NH-U12S INTEL & AM3+/AM3/AM2+/AM2/FM2+/FM2/FM1, 1ad NF-F12 PWM FAN, NT-H1 termal macun İşlemci soğutucusu - inventus
    https://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=5967

Üstteki modeli 4 sene önce 210 TL'ye aldım ve hala tık demeden sessiz sedasız çalışıyor. Gerçekten cüsseli ve kaliteli bir ürün. Bazı modeller gibi rgbli cicili bicili olmasa da parasının hakkını veriyor.

• Ryzen 3600 ile kullanıyorum, performansından çok memnunum. Kalitesini ise tartışmaya gerek yok zira daha önce kullanmış olanlar bilir zaten noctua kalitesini kutusu ve kutu içeriği dahi özenle hazırlanmış. İhtiyacı olanlar bu fiyata kesinlikle kaçırmasın.
  • Bu adamlar neden siyah renk fan yapmazlar bir türlü anlayamıyorum Neden krem ve kahve

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geek90 -- 23 Kasım 2019; 11:11:34 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Chromax serisinde siyah fan ve soğutucuları var artık ama ben özellikle bu geleneksel rengi seviyorum. Ryzen 5 3600 falan demişsiniz, ben 3700x’i NH-L9a ile zaptediyorum yahu. Noctua tartışmasız en iyi fanları üretir, soğutucu olarak da en iyilerden biridir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sogutucu lazim ise alin gecin

• SCYTHE FUMA 2 ile bunun arasında kaldım sizce hangisini alayım r5 1600x var ama 4000 serisi cıkınca güncellemeyi düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onder.t

Chromax serisinde siyah fan ve soğutucuları var artık ama ben özellikle bu geleneksel rengi seviyorum. Ryzen 5 3600 falan demişsiniz, ben 3700x’i NH-L9a ile zaptediyorum yahu. Noctua tartışmasız en iyi fanları üretir, soğutucu olarak da en iyilerden biridir.
    Usta ben Silverstone SG13B kasam için NH L9a-AM4 düşünüyordum ama uzun araştırmalar sonucu piyasadaki en sessiz ve serin tutan ITX soğutucunun aşağıdaki olduğuna karar verdim bundan alıcam tek sorun ramlerim Hyperx Predator olduğu için soğutucunun metal bloğu alçak olduğu için ramler izin vermiyor. Yönünü değiştirerek takmaya çalışacağım.

Bu arada Be Quiet! muhteşem bir markaymış güç kaynağını Silverstone yerine Be Quiet! taktım inanılmaz sessiz çalışıyor. Kasanın ön taratındaki 140 mm Noctua fanı da Be Quiet! in Sılent Wings 3 ya da Shados Wings 2 ile değiştirmeyi düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serin_su842 -- 23 Kasım 2019; 13:32:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: serin_su842

Usta ben Silverstone SG13B kasam için NH L9a-AM4 düşünüyordum ama uzun araştırmalar sonucu piyasadaki en sessiz ve serin tutan ITX soğutucunun aşağıdaki olduğuna karar verdim bundan alıcam tek sorun ramlerim Hyperx Predator olduğu için soğutucunun metal bloğu alçak olduğu için ramler izin vermiyor. Yönünü değiştirerek takmaya çalışacağım.

https://www.amazon.com/quiet-BK002-Shadow-Rock-Cooler/dp/B00VGDN6F6

Bu arada Be Quiet! muhteşem bir markaymış güç kaynağını Silverstone yerine Be Quiet! taktım inanılmaz sessiz çalışıyor. Kasanın ön taratındaki 140 mm Noctua fanı da Be Quiet! in Sılent Wings 3 ya da Shados Wings 2 ile değiştirmeyi düşünüyorum.

Alıntıları Göster
    Be Quiet için söylediklerinize aynı şekilde katılıyorum. Almadan önce bilindik markalardan mı alsam diye içimde bir şüphe vardı. Ama Be Quiet alıp serin ve sessiz çalıştığını gördükten sonra ne kadar doğru bir iş yaptığımı anladım. Minik bir abartmayla kasadan gelen tek ses hdd'nin çalışma sesi

• SiSKHoBBiT kullanıcısına yanıt
    Fuma 2'nin performansı bir tık daha iyi gibi. Örneğin 8700K için oyun gibi yük bindirecek durumlarda stock hızda ikisi de 58 C'yken 4.8 GHz'e OC lendiği zaman Fuma 77 C, Noctua is 78 C vermiş. Burada bir fark yok denebilir. Tam yük altındaysa; stok hızda Fuma 2 65 C iken, Noctua 66 C. %100 yükte ise Fuma 2 90 C'de çalışırken Noctua 93 C'yi görmüş. Durum bu. Ben Noctua'yı tercih ettim hem markadan, hem garanti süresinden dolayı (6 yıl), ayrıca yakın performansı daha küçük bir gövdeyle veriyor. RAM slotu kapatmıyor, Fuma 2 hakkındaysa slot kapatıp kapatmama konusunda bir bilgim yok.
  • 270 liraya arctic freezer duo 34 varken bu çöp
  • NOCTUA NH-U12S SE-AM4 (279 TL) İnventus NOCTUA NH-U12S SE-AM4 (279 TL) İnventus NOCTUA NH-U12S SE-AM4 (279 TL) İnventus
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Dün gece almıştım, kargolanmış bile. Inventus kalite olarak iyi de şu kargo takip bilgisini de siteden verseler iyi olacak. Onun için mail beklemek yakışmıyor bu firmaya.
  • i Am Not Dead kullanıcısına yanıt
    Aslında testlere bakarsak aynılar. 1 C gibi bir farkla Noctua önde ki bunlar zaten hesaba katılacak farklar değiller. Eğer Noctua normal fiyatında olsa dediğiniz doğru olabilir 450 TL gibi bir para ödemektense Arctic alınır geçilir ama fiyatları aynıyken Noctua daha alınası duruyor bana göre. Aşağıya 4770K ile yapılmış bir testin linkini atıyorum oradan da inceleyebilirsiniz.

• Kargo ücreti çıkıyor, kargoyu ücretsiz yapmanın bir yolu var mı?

• Bunun üzerindeki fan eski ama yeni fanlı u12-a da yurtdışında 99 dolar. İcindeki adaptörle biraz ses azalıyor ama alacaklar göz önünde bulundursun. Ben sessizlik odaklı bir sistem kurdum o yüzden mugen 5 aldım. 3600x ile kullanıyorum oyunlarda 70 derecenin üstüne çıkmıyor. Bunun performansı daha iyidir ses sıkıntısı yoksa.

• milesbroke kullanıcısına yanıt
    Esports ses 0

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.