Şimdi Ara

Nöbet tutuyorum, soruları alayım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Motorize polis timlerinde görevliyim, son olaylardan sonra izinler iptal edildi ve sube yakınında silahlı eylem yapılacağı istihbaratı üzerine nöbet noktasına takviye geldik 3 arkadaş gece nöbet tutuyoruz.zaman da geçmiyor sorunuz varsa cevapliyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• belli nasıl nöbet tuttuğunuz :).

• Pomem'den mezun olduktan sonra çevik olmamak için ne yapmalıyız? Özel harekat dışında?

Kürtçe, Arapça ve İngilizce bilen, dağcılık, dalış, atıcılık, kickboks bilen birini yine de çevik yaparlar mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eyvallah -- 10 Ekim 2014; 5:56:21 >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tayin olduğun ilde 2 hafta kadar çevik eğitimi alırsınız genel eğitim, o 2 hafta içinde yunuslardan fln seçmeye gelirler, il emniyetinden bilgisayari iyi bilenler mülakata cagirilir, yada rastgele atanirsin cevik önleyici trafik gibi birimlere.

• Hocam bir ara şunlara bir el atın ya

• quote:

Orijinalden alıntı: Tamamen Hayal Ürünüdür

Tayin olduğun ilde 2 hafta kadar çevik eğitimi alırsınız genel eğitim, o 2 hafta içinde yunuslardan fln seçmeye gelirler, il emniyetinden bilgisayari iyi bilenler mülakata cagirilir, yada rastgele atanirsin cevik önleyici trafik gibi birimlere.

Çevik olmamak için ya yunus ya bilişimci ya da özel harekatçı olmamız gerekiyor o zaman. Peki sokakta gördüğümüz açık mavi üniformalı normal memur nasıl olabiliriz?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Buraya yazamayacagim kadar cok birim var emniyette, timlerdeydim özel harekat polisi oluyorum 1 ay sonra.yani simdiden bunları düşünme önce okulu kazan gerisi gelir, cevik te 2-3 yıl kalır güven timine fln geçersin en.kötü ihtimal

• Vaaay bizimkiler istihbarat da mi alırmış

Biri arıyor eylem yapacaklar diyor siz de buna istihbarat mi diyorsunuz

• Hayır bizim örgüt içine sızmış birimlerimizden gelir genelde bu tür istihbaratlar. İhbar demiyorum istihbarat

• Karşısında görse altına sıçar klavye başında yazdığı yoruma hele ya

• quote:

Orijinalden alıntı: Feel Me

Pomem'den mezun olduktan sonra çevik olmamak için ne yapmalıyız? Özel harekat dışında?

Kürtçe, Arapça ve İngilizce bilen, dağcılık, dalış, atıcılık, kickboks bilen birini yine de çevik yaparlar mı?

Kürtçe arapça biliyosan özellikle yöresel dil olarak istihbarat kacakcilik gibi birimlere basvurunu yaparsin, büyük ihtimal de alırlar zaten

• Takmayın tamamen hayal ürünüdür

• Bahsettiğim gibi saldırı girişiminde bulunuldu ama sadece molotofla, 4 kişi. Biri yakalandı diğer 3 kişi kaçtı. Yakalananin üzeri temiz olduğu ve saldırı teşebbüste kaldığı için işlem yapamadık

• adam olamamis burda ego tatmin ediyor

• Caps ver ki motorize olup olmadığını anlayalım. Harbiden yunus isen ona göre soracağım.
  • polislerin kamera olmadığı bir ara sokak ta göstericileri dövdüğü doğru mu?
  • Akp nin binalarini korumayi bırakın artık. Hergün Türk bayrağı takılıyor. Nankor polisler. 3 bin lira maaşa kendini tayyibe satmışsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KURT COBAIN -- 13 Ekim 2014; 1:44:29 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.