Şimdi Ara

NO MAN'S SKY (PS4 ANA KONU) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.113
Cevap
6
Favori
34.820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İnanılmaz büyük bir oyun evreni tasarlamışlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Felurian -- 18 Mayıs 2015; 17:19:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • No Man's Sky - New PS4 Gameplay and Info

iPhone 16 Pro-Macbook Air M3-Apple Watch Series 7 45mm-iPad Mini 6-Airpods Pro 2-PS5-LG 48C1-Samsung Odyssey G7 27"-Asus Rog Crosshair VI Hero-AMD Ryzen 5800X-Sapphire Pure 9070 XT-Corsair 465X RGB(6XLL120 Fan)-Adata XPG D80 3200 8GB*2-Samsung 970 Evo Plus 2TB-Sennheiser GSP 601+Sennheiser GSX 300-Corsair Virtuoso Wireless
  • No Man's Sky Fragman (Türkçe Altyazılı)

Orijinalden alıntı: venomstr

No Man's Sky Fragman (Türkçe Altyazılı)

Oyunda Türkçe altyazı desteği olacak mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Tha Alumni

quote:

Orijinalden alıntı: venomstr

No Man's Sky Fragman (Türkçe Altyazılı)

Oyunda Türkçe altyazı desteği olacak mı?

Bilemiyorum, henüz belli değil galiba.

• efsane bir şey ya
    pc ye cıkması için sabırsızlanıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diamond4000 -- 11 Mart 2016; 4:32:52 >

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Oyunu bekliyorum beklemesine de ,umarım beklediğim gibi çıkar

Orijinalden alıntı: Jim Gordon

No Mans Sky'ı merak ediyordum,(her ne kadar Xbox'a gelmiyor olsa da=),oyunla ilgili gorduğum bilgileri çevirmek istedim.

Oyundaki amacımız ne ne yapmaya çalışıyoruz gibisinden soruları yanıtlayan,bu konuları aydınlatan bir yazı gordum gaf'da,elimden geldiğince çevirmeye çalıştım.

Britanyalı yapımcı Hello Games'in şu ana kadarki roportajlarından,yayınlanan trailer lardan toplanan bilgiler ışığında.

Amacımız,No Mans Sky'ın devasa galaksisinde,para kazanıp,hayatta kalmaya çalışmak.

Birçok yeni gezegen keşfe çıkabiliriz,eğer istersen sadece tek bir gezegende de kalabiliriz.

Oyundaki temel amaç,galaksinin merkezine gitmek.Oyundaki tek ana gorev bu.Sizi galaksinin merkezine çekecek bir sebep olacak.

Oyundaki gorevimiz,para kazanıp zırhımızı,silahlarımızı ve gemimizi guçlendirip gezegenler arası seyahatlarde hayatta kalmaya çalışmak.

Oyundaki keşif duygusu birçok insan için bu oyunu alma sebebi olabilir.

Hem yeryuzunde hem de uzay boşluğunda para kazanmak için yapabileceğimiz çeşitli aktiviteler var ve bunların zorlayıcı olduğu belirtilmiş.

2 çeşit aktivite var,temelde;

*Şiddet İçeren Aktiviteler
    *Şiddet İçermeyen Aktiviteler

Şiddet içeren aktivitelerden bazıları:

-Keşfe çıkmak,kaynak toplamak ve ticaret yapmak.

Bunları biraz daha detaylı olarak anlatmak gerekirse,gezegenlerdeki yeni yaratıkları,bitkileri,kaza yapmış uzay gemilerini keşfedebilir,gezegenlerdeki mineralleri toplayabilir veya bir uzay istasyonundan aldığınız minerali ticarette kullanabilirsiniz.

-Şiddet içeren aktivitelere gelecek olursak,gardiyan robotları oldurmek,başka uzay gemilerine onların uzay yolculuğunda koruyuculuk yapıp para kazanabiliriz veya NPC'lerin kullandığı diğer ticaret gemilerini yok edebiliriz.

Tabi bunların da kendine göre bir sonucu olacak.

*****Keşif sistemi tam olarak nasıl çalışıyor?

---Butun yıldızların gosterildiği galaktik bir haritamız var.Bir yıldıza tıkladığımızda o yıldızla ilgili bilgilere ulaşıyoruz.Eğer daha önce orayı başka birisi keşfettiyse,o zaman o bölge ile ilgili daha detaylı bilgilere ulaşabiliyoruz.Herhangi bir gezegene fast travel yapabiliyoruz,eğer istersek.

Gemimiz herhangi bir gezegenin yorungesine girdiğinde o gezegenin yeryuzunu tarıyor ve ve bize kısa bilgiler veriyor.

Oyunda 3 çeşit uzay gemisi var;Savaşçı,Ticaret ve Keşif

Her gezegenin farklı atmosferi var,farklı toksik farklı asit seviyeleri var.O bölgeye uyum göstermek için hem zırhınızı hem de geminizi o bölge için elverişli hale getirmeniz gerekiyor.

Benzin oyunda önemli bir yer tutuyor.

Gelişiguzel bir gezegende başlıyoruz oyuna,gezegenlerin %10'unda hayat,uygarlık ve hikaye elementleri var.%90'ı yaşam için elverişsiz.

Her gezegen yaşam için ne kadar elverişsiz olsa da toplanacak kaynak açısından zengin.

Oynama biçiminize bağlı olarak ana hikaye 40-100 saat arası sürüyor.

Elimden geldiğince çevirmeye çalıştım,hatam varsa affola:)

Oyun bunları içerisinde yedirebilirse, güzel harmanlayabilirse güzel olur gibi. Hele türkçe gelirse tadından yenmez.

• Türkçe'nin olacağını sanmıyorum ancak yine de Sean Murray'ye twitter üzerinden sordum. Eğer cevaplarsa ki sanmam bilgi paylaşacağım.

• Steam sayfasında Türkçe desteklenen diller arasında değil . Yani oyunun Türkçe olması mucize gibi bir şey olur

O yapımcıların arasından hiç biride çıkıp demiyor ki '' Yahu kardeşim biz uzun yıllar oynanacak bir oyun yapıyoruz ekleyelim şuna bütün dilleri millet rahatça oynasın biz zaten bunun karşılığını katıyla alacağız '' .

Ama demiyorlar işte .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inciteen -- 17 Mayıs 2016; 2:47:39 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kasapow -- 17 Mayıs 2016; 14:32:15 >
  • Bu oyundan umudum yok ve beklemiyorum. Kolay kolay ex oyunlara burun kıvırmam ama bana birşey ifade etmiyor. İndirim dönemi alırız.

Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.