Şimdi Ara

'no frost' ve 'auto defrost'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • donduru tarafı no frost, soğutucu tarafı auto defrost olan bir buzdolabı aldım ama bana dolap komple no frost diye sattılar. şimdi geri mi versem yoksa kullansam mı karar veremedim.

auto defrost'ta dolabın arka tarafına yaklaşan gıdaların daha fazla soğuyup donduğunu biliyorum. ama no frost'un da gıdaları kuruttuğu gerçeği var.
    hangisini tercih etmek gerekir?

bir de neden derin dondurucu kısmını no frost yapıp, soğutucu kısmı auto defrost yapmışlardırki? dolabın markası aeg-electrolux bu arada.

• Dediğiniz gibi iç-arka kısmı karlanma yapar ve bunu dolap daha sonra otomatik olarak eritir.
    Yani klasik tip buzdolaplarıyla aynı soğutucu kısmı.
    Zaten önemli olan derin dondurma bölmesinin no-frost olması.
    Ban kalırsa sakıncası yok.Ama arka duvardaki karlanma sizi rahatsız edecekse iade edin derim.
    Dolap olarak iyidir.
  • ya aslında dediğim gibi beni en çok rahatsız eden tarafı, arka kısıma yaklaştırılan yiyeceklerin donması. yani en azından bizim evdeki 15 senelik statik dolapta böyle oluyor.

bir de şimdi bu dolap otomatik defrost yapmak için heralde kompresörü kapatacak dimi? böyle olunca da yiyeceklerin ısısı sürekli değişecek. bunu düşünüyorum bide.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    No Frost mu Low Frost mu?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.