Şimdi Ara

Nissan Skyline GTR, Toyota Supra RZ.. vs neden gelmiyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
2
Favori
62.925
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nissan Skyline GTR, Toyota Supra RZ.. vs neden ülkemize girmiyor?

yeni skylineı Nissan getiricekmi ülkemize?

KKTC de bu araçlar cilit atıyor ve hepsinin soldan direksiyonlu versiyonlarıda avrupada kullanılıyor.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Nissan Skyline GTR ve Toyota Supra RZ Türkiye'de Neden Yok?

Nissan Skyline GTR ve Toyota Supra RZ, dünyaca ünlü spor otomobillerdir. Ancak bu araçlar Türkiye'de resmi olarak satılmamaktadır. Bunun birkaç nedeni vardır:

• Nissan Skyline R34 Türkiye'de Neden Yasak?

Nissan Skyline R34, 1999-2002 yılları arasında üretilen bir modeldir. Bu model, Türkiye'ye ithal edilmesi yasaklanmıştır çünkü emisyon standartlarını karşılamamaktadır. Ayrıca, Skyline R34'ün sağdan direksiyonlu olması da Türkiye'de kullanılmasının önündeki bir engeldir.

• Yüksek Vergi Oranları:

Türkiye'de lüks otomobiller için yüksek vergi oranları uygulanmaktadır. Nissan Skyline GTR ve Toyota Supra RZ gibi spor otomobiller de bu yüksek vergi oranlarından etkilenmektedir. Bu durum, bu araçların Türkiye'de satış fiyatlarının çok yüksek olmasına neden olmaktadır.

• Kısıtlı Pazar:

Türkiye'de spor otomobil pazarı oldukça sınırlıdır. Bu nedenle, Nissan ve Toyota gibi üreticiler, Türkiye'de bu araçları satmanın karlı olmayacağını düşünmektedirler.

• Yerel Üretim:

Türkiye'de yerli otomobil üretimi yapılmaktadır. Bu nedenle, yabancı spor otomobiller için pazar payı daha da azalmaktadır.

Sonuç olarak, Nissan Skyline GTR ve Toyota Supra RZ'nin Türkiye'de satılmamasının nedenleri arasında emisyon standartları, yüksek vergi oranları, kısıtlı pazar ve yerli üretim yer almaktadır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • En azından isteğe göre getirseler çok güzel olabilir
    Özellikle toyotanın türkiyeye getirmediği bin tane farklı modeli var
    En azından bazı araçları isteğe göre getirebilirler
  • talep meselesi, mesela nissan 350z türkiyeye geliyor, yurt dışında hiç de fena satış rakamları elde etmiyor, ama türkiyede satılmıyor, millet diyoki ona o kadar para vereceğime(vergiden patlıyor zaten araç) gider bmw de daha şekil birşey alırım, yada gider s2000 alır aynı performansı elde ederim...adamlar zamanında galiba supra getirmişti, ben 3 tane gördüm, 2 si siyah biri beyaz(belki siyahlar aynıdır)
    ama gt-r neden getirilmiyor bilmiyorum belki kapış kapış gittiğindendir(eskisi için konuşuyorum)
    ama isteğe göre getirme işinekatılıyorum, yanlış bilmiyorsam land cruiser lar da isteğe göre geliyor, aynen onun gibi seçenek sunsalar...
  • bu araçların fiyatları ne kadar olur bilmiyorum ama
    tahminim bizde kolay kolay satılmaz
    çünkü biraz fantastik araçlar.
    şu mantıkla hareket ediliyor;
    ''o parayı verene kadar bmw-mersedes alırım''

fantastik araç alacak olanda porsche alıyor
    biraz daha kalını ferrari alıyor.

benim görüşüm bu yönde
  • Nissan Skyline GTR bu aracın direksiyonu sağ tarafta ondan gelmiyor diye biliyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: heLLWeapon

Nissan Skyline GTR bu aracın direksiyonu sağ tarafta ondan gelmiyor diye biliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Unforgiven3 -- 19 Temmuz 2008; 10:40:38 >

• quote:

Nissan Skyline GTR bu aracın direksiyonu sağ tarafta ondan gelmiyor diye biliyorum

Sagdan direksiyonlu olması engel değil ki ?

Gelmeme sebebi basit bu arabalar hiç bir zaman ucuz değildi her zaman M3 - 911 parası gibi bir paraya satıldıkları için

Ayrıca japon marketi dışında pek bilinmediklerinden getirilmedi

Supra bir nebze daha ucuzdur bu sebepten ulkede bir kactane war ama skyline tr plaka gormedim

Birde eskiden araba almak bu kadar kolay değildi bunuda hesaba katın parça problemi cok daha fazla baş agrıtan bişidi

Ayrıca internet olmadıgı için bir supra skyline ı bilmek için ya KTCC de okumak yada İngiltereye yada japonyaya gezide bulunmak lazım dı

Kısacası şimdiki GTR gibi global şekilde unlü olmadıkları için keza türkiye zaten geriden geliyor alan olmadı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: drahte 1905

quote:

Sagdan direksiyonlu olması engel değil ki ?

Gelmeme sebebi basit bu arabalar hiç bir zaman ucuz değildi her zaman M3 - 911 parası gibi bir paraya satıldıkları için

Ayrıca japon marketi dışında pek bilinmediklerinden getirilmedi

Supra bir nebze daha ucuzdur bu sebepten ulkede bir kactane war ama skyline tr plaka gormedim

Birde eskiden araba almak bu kadar kolay değildi bunuda hesaba katın parça problemi cok daha fazla baş agrıtan bişidi

Ayrıca internet olmadıgı için bir supra skyline ı bilmek için ya KTCC de okumak yada İngiltereye yada japonyaya gezide bulunmak lazım dı

Kısacası şimdiki GTR gibi global şekilde unlü olmadıkları için keza türkiye zaten geriden geliyor alan olmadı

Nissan Skyline benim bildiğim bir tane geldi japonyadan oda gezmek için değil modifiye dergisine kapak olmak için.Hollanda da yaşayan bir türk vatandaşımızın dı araç.Yani Nissan Skyline görmen pek mümkün değil yollarda.Ayrıca sağdan direksiyonu olması nasıl engel değil bir açıklarmısın?
    Nissan Skyline bu aracı bilmeyen mi var yahu nasıl japon marketi dışında bilinmediklerinden dolayı getirilmedi diyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heLLWeapon -- 19 Temmuz 2008; 10:41:48 >

• İyide resim koydum boşa tartışıyorsunuz herşeyi anlatıyor resimler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: CYBORG00TR

İyide resim koydum boşa tartışıyorsunuz herşeyi anlatıyor resimler.

Resimleri görsem neyse dicem de göremiyorum

Yok tartışma sağ sol olayı değil neden gelmediğine döndü
  • http://rbmotoring.com/albums/album38/aab.jpg

http://www.petersen.org/images/Exhibitimages/Nissan%20Skyline%20GTR-1995%20Interior.jpg

Buyur resimlerde ben komik bişey görmüorum cıvıtmanın lüzumu yok ciddi bir soru sordum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Unforgiven3 -- 19 Temmuz 2008; 10:49:02 >

• quote:

Orjinalden alıntı: CYBORG00TR

http://rbmotoring.com/albums/album38/aab.jpg

http://www.petersen.org/images/Exhibitimages/Nissan%20Skyline%20GTR-1995%20Interior.jpg

Buyur resimlerde ben komik bişey görmüorum cıvıtmanın lüzumu yok ciddi bir soru sordum.

Bak adam akıllı konuş ok?

Neden göremediğimi sorsan sana adam gibi cevap verirdim zaten iş yerindeyim ve pc'lerdeki kısıtlamalardan dolayı linkleri ve imagehack'ten upload ettiğin dosyaları göremiyorum tamam mı?

• quote:

quote:

XXX

Nissan Skyline benim bildiğim bir tane geldi japonyadan oda gezmek için değil modifiye dergisine kapak olmak için.Hollanda da yaşayan bir türk vatandaşımızın dı araç.Yani Nissan Skyline görmen pek mümkün değil yollarda.Ayrıca sağdan direksiyonu olması nasıl engel değil bir açıklarmısın?
    Nissan Skyline bu aracı bilmeyen mi var yahu nasıl japon marketi dışında bilinmediklerinden dolayı getirilmedi diyorsun

Sagdan direksiyonlu olması soyle engel değil, soldna direksiyonlu hale getirebilirsiniz kanadada birde arap emirliklerinde bunun ustune calısan firmalar war

2. olarakta o hliyle bile ben alırım getirtebiliyorsan ama gelmiyor araba

Bu aracı şimdi herkez biliyor zamanında nerdeydiniz bana ahkam kesme

Suprayı FF1 de Skyline'I FF2 de ogrendi bu millet

Ben sagdan direksiyon olsada R34'ü alırım soylemek istmeiyorum iyi para weririm

Bir sürü tanıdıgımda almak isteyeceğine kefil olurum bunlar oyle 17-18 yasında welet değil hali hazırda yuklu evoları stiları olan insanlar

Kısacası bir Skyline V-spec için cebinde para ile ugraşmış delirmiş alamamış 1 tane tanıdıgım war

Sonuç olarka bu arabaların gelmeme sebebi reklam eksiğidi ama aynı şekilde bu reklam eksikliği yüzünden bugun bu durumda bu arabalar

• walla nissan skyline gtr türkiyede m3 fiyatına satılacak şahsım adına hiç umrumda olmaz pistlerde kırdığı rekorlar. M3 gibi bir araba varmı yaa, mükemmel motor ve egsoz sesi ve o pis bakışı yeter skyline benim gözümde bitirmek için. tabi herşeyden önce arması yeter.. M3 tercih ederim. benim gibide düşünen bir sürü insan vardır o yüzden yıllardır skyline ve Supra lar bir türlü ülkemizde tercih edilmiyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: barcelona

walla nissan skyline gtr türkiyede m3 fiyatına satılacak şahsım adına hiç umrumda olmaz pistlerde kırdığı rekorlar. M3 gibi bir araba varmı yaa, mükemmel motor ve egsoz sesi ve o pis bakışı yeter skyline benim gözümde bitirmek için. tabi herşeyden önce arması yeter.. M3 tercih ederim. benim gibide düşünen bir sürü insan vardır o yüzden yıllardır skyline ve Supra lar bir türlü ülkemizde tercih edilmiyor.

İşte bu yuzden satılmıyor beyler

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: barcelona

walla nissan skyline gtr türkiyede m3 fiyatına satılacak şahsım adına hiç umrumda olmaz pistlerde kırdığı rekorlar. M3 gibi bir araba varmı yaa, mükemmel motor ve egsoz sesi ve o pis bakışı yeter skyline benim gözümde bitirmek için. tabi herşeyden önce arması yeter.. M3 tercih ederim. benim gibide düşünen bir sürü insan vardır o yüzden yıllardır skyline ve Supra lar bir türlü ülkemizde tercih edilmiyor.

valla m3 ü yer bitirir supra da gt-r da m3 atmosferik bunlar turbo şansı yok ayrıca tasarım olarakta cok daha iyiler m3 ten

• quote:

Orjinalden alıntı: selim82

quote:

valla m3 ü yer bitirir supra da gt-r da m3 atmosferik bunlar turbo şansı yok ayrıca tasarım olarakta cok daha iyiler m3 ten

Başka topictede soyledim 89 model ile 02 model GTR arasında elle tutulcak fark yok keza 02 daha agır [edit: cıkıpta soyle soyle farklar war demeyin farklar illa olucaktır olmassa zaten ayıp keza nismo ekran bir kere en cool feature ama aralarındaki fark E36M3 ile E4M3 gibi]

Tamam gelişmeler war ama kemikleri aynı, [R32-R33-R34 hepsi Rb26dett kullanır ama revizyonlar farklı farkıda piston yaglama unitesi turboların seramik kaplanması fln fln]

Kısacası dusunun 02 yılında dunyayı sallayan R34 un abisi R32nin 89 da neler yaptıgını

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drahte 1905 -- 19 Temmuz 2008; 12:27:35 >

• rx8 geldide kaç kısı aldı!

sahibnden rx8e 15, z350 ye 8 tane war dıyor

rx8 bu kadar uygun fıyatlıyken koca ulkede 15 0+2cı el cıkartıyorsa.. [m6 yada 6 tane bulundu dıyor!]

suprayı sky ı kıme satacaklar!
  • Haklısınız ama S2000 gibi bir Japona bakıyorum zibillah ülkede

Mutluhan iyi tanıtımını yaptı sattı

RX-8 in buroşürünü bile getirmedi merseller, zaten japonlar kendileri aldılar bu yüzden mazdanın distribütörlüğünü

Dün nissan kullanan bir arkadaşımla konuştum yetkili servisi bile yok diyor nissanın bostancıda var birtane oraya mahkumuz diyor.
  • http://www.sahibinden.com/2009_gtr_r35WQQaXQQ9497272WQQpXQQdisplayitem nisan getirmese de isteyen alabilir 200bin avro ekim teslimmiş
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.